bak

Egy ideiglenes dráma a szerelmi kapcsolatodban, a héten patthelyzethez vezethet, ami nem is igazán látszik feloldódni, míg nem engeded. Az is megoldás lehet, ha nem kertelsz, vagy finomkodsz, hanem egyszerűen kiöntöd a szívedet.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma esetleg érdemes lenne konzultálnia barátaival, kollégáival, hogy visszajelzéseket kapjon egy projektjével kapcsolatban, mely most kezd körvonalazódni. Hallgassa meg az elhangzott véleményeket, vonjon átlagot és igyekezzen hasznosítania a leszûrt konzekvenciákat a jövõre nézve!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

vízöntő

A héten egy igen trükkös szerelmi helyzet alakulhat ki közted és szerelmed tárgya között, amely természetesen, különleges bánásmódot is igényelhet. Egyszerűen csak szemlélődj figyelmesen, s hamar megkaphatod a választ, amit kerestél!

A 3 legnagyobb hazudozó és a 3 legőszintébb csillagjegy

halak

Egy kapcsolat elmélyülését nem szabad siettetni, bármennyire is szeretnéd, ugyanakkor, azért akadhat a repertoárodban néhány extra, amivel megtorpanás nélkülivé teheted a folyamatot.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma bárkitõl, bármit is hall, kedves Halak, az nem teljesen lehet igaz! Ennek azonban, nem feltétlenül az, az oka, hogy hazudni szeretnének önnek, csupán meglehet, hogy az eredeti információt, akarva, akaratlanul, kissé kiszínezve, torzult a valós tartalom, s ezért, önhöz érve már meglehetõsen félrevezetõ lehet. Kutassa fel a forrást, ha szükséges, és érdemben szeretne valamirõl tájékozódni.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: