Kos

Ha most ismerkedsz meg valakivel, valószínűleg külföldi lesz az illető, vagy egy utazás során köszönt be az életedbe a szerelem. A meglévő párkapcsolatokban nagy a harmónia, sokat tesztek egymásért, és most valóban együtt tudtok küzdeni a közös célokért.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-10)

Ma kifejezetten inspirálja, ha nehézségekkel találja magát szembe a munka, vagy éppen az otthoni teendõk során, ami nem is csoda, hiszen ilyenkor kreatív lehet, s miután elhárította az akadályokat, méltán lehet büszke magára, s zsebelheti be mások elismerését is, ennél pedig nincs motiválóbb az ember számára. Mutassa meg ma is, mit tud, kedves Kos és dobjon rá még egy lapáttal hírnevére!

Bika 

Olyan események történhetnek veled, amikre egyáltalán nem számítottál. Talán kiderül, hogy egy kollégád mély vonzalmat táplál irántad. Vigyázz, ne cselekedj meggondolatlanul! Tisztázd vele már az elején, hogy te mit érzel.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-10)

Meglehet, hogy ma valaki nagyon félreérti, amit mondani akar, esetleg bírálja azért, amit csinál, pedig valószínûleg nincs igaza, s, ha igazságtalanok az emberrel szemben, az bizony nagyon rossz érzés tud lenni. Mindennek ellenére, ne szomorkodjon, kedves Bika, s ne veszítse el türelmét sem, hamarosan úgyis ki fog derülni, hogy ön bizony végig ártatlan volt, s csak egy buta félreértés az egész!

Ikrek

Ha egyedülálló vagy, akkor légy nagyon aktív, egy véletlenszerű találkozásnak köszönheted majd a szerelmet. Ha úgy gondolod, hogy a jelenlegi párkapcsolatod már nem felel meg az elvárásaidnak, most lezárhatod a múltat.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-10)

Ma kifejezetten sokat gyarapodhat tudása, ha kihasználva jó megfigyelõképességét, elles egy-két szakmai trükköt, módszert a környezetébõl. Annál is inkább törekedjen erre, kedves Ikrek, ugyanis most annyira belejöhet ezt követõen a dolgokba, hogy aztán maga lehet majd az élõ példa arra, amikor a tanítvány felülmúlja mesterét!

Rák

Ahelyett, hogy rövidre zárnád a beszélgetést, inkább tisztáznod kellene a problémákat a kedveseddel. Valószínűleg félreértettétek egymást, és ebből ered a feszült hangulat.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-10)

Igencsak sokrétû tevékenységei lehetnek ma, s ez, érthetõen, meglehetõsen igénybe veheti önt, ugyanakkor, most éppen ez által, sokat fejlõdhet néhány olyan területen is, amelyekhez alapvetõen nem, vagy csak érintõlegesen volt eddig köze. Egy kisebb anyagi kiadása átmenetileg kellemetlenül érintheti, de rá se rántson, kedves Rák!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: