Nyilas

Ha valami nyomja a lelkedet, azt a héten elmondhatod a kedvesednek. Sok jó tanácsot, megértést és szeretetet kaphatsz tőle. Ettől te is megkönnyebbülsz, és végre túl tudsz lépni az életednek egy korábbi szakaszán.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-10)

Ma szembe jöhet egy nagy lehetõség, melynek kihasználásán ugyanakkor eleinte habozhat. Ha van is oka a bátortalanságra, akkor se mutassa ezt ki mindjárt, s hárítsa a kínáltakat, inkább hallgassa teljesen végig, mit is akarnak kihozni belõle, hátha mégis arra jut, van benne valami, s vállal némi kockázatot!

Bak

Ha házas vagy, partnered alapos változáson megy keresztül, ami nem biztos, hogy tetszeni fog neked, és felkínálkozókból, akik felnéznek rád, és szeretnének veled lenni, nem lesz hiány.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-10)

Amennyiben anyagi helyzete engedi, úgy a mai nap tökéletes lehet a vásárlásra, ruhatára megújítására, új dolgok beszerzésére, ha pedig már régóta kinézett magának valamit, de eddig még, ilyen, vagy olyan okból, de nem vett meg, itt a tökéletes nap, hogy végre megszerezze! Ha pedig már úgyis költ rendesen, gondoljon azokra is, akiket szeret!

Csillagjegyed elárulja mi a legjobb és legrosszabb abban ha veled barátkoznak. - Vigyázz, mert sokan belepirultak!

Vízöntő

Szívügyek terén a feszültség nem kerüli el háztok táját. Kétségeid felerősödhetnek, s felteszed magadnak azt a kérdést, vajon menj, vagy maradj. Jó hír, hogy kedvesed gyorsan reagál jeleidre, lépéseket tesz, s kielégíti a vágyaidat, pont úgy, ahogyan szeretnéd.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-10)

Akármennyire is tûnjön jónak egy ajánlat, ne ugorjon rá azonnal, kedves Vízöntõ, mert most könnyen elkerülheti figyelmét néhány körülmény, melyek döntõen befolyásolhatják az üzlet végkimenetelét, ráadásul, nem feltétlenül az ön javára. Ettõl persze még lehet, hogy csak rémeket lát, mindenesetre, nem árt az óvatosság, s, ha komoly a szándék, nem jelenthet problémát egy kis gondolkodási idõ!

Halak

Remek képességed a mosolygás, hát használd, bárhol légy, bárkivel találkozz. Önmagadat add, allűrök nélkül. Így azt fogod kapni, amire és akire titkon vágysz. Felejtsd el a mellébeszélést, az őszintétlenséget, legyél belevaló, egyszerre szexi, vadóc és visszafogott. Mindent bele!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-10)

Fontos, hogy ma minél több szemszögbõl körbejárja azon problémákat, melyekkel találkozik, kedves Halak! Még, ha ma nem is jut el a megoldásig, ne szegje kedvét, lássa pozitívan a helyzetet. Nem ötvenszer próbálkozott és nem sikerült, hanem talált ötvenféle módot, melyek biztosan nem vezetnek el a megoldáshoz!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: