Kos

03.21 - 04.20

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-23)

Ma egy igen kellemes meglepetésben lehet része, mely abból adódhat, hogy egy régi barátja, vagy szerette látogatást tesz önnél, melynek során a parázs eszmecsere mellett, érzelmek is szóba kerülhetnek. Ha ez megtörténik, jól fog esni ez a kis lelki fröccs önnek is, hiszen gyakran nem adatik meg az embernek, hogy egy kicsit befelé koncentráljon eme rohanó világban, így még értékesebbek az ilyen pillanatok, találkozások.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A család és az otthon jelenti önnek a legbiztosabb támaszt, a legfőbb nyugalmat. Ha eddig voltak is aggályai a partnerével kapcsolatban, most rá kell ébrednie, hogy a hiánya sokkal frusztrálóbb, mint a jelenlétével járó problémák. A csend azonban üdítőbb lehet most önnek még a vele töltött időben is.Próbálja megértetni vele, hogy most a relaxáció fontosabb. Vagy menjenek el együtt szaunába, fürdőbe, vagy koncertre. Utóbbi ellentmondásnak tűnik, de a zene hangja más, mint a szavak zöreje.
Karrier
Az elkövetkező időben látványos előmenetel kerekedhet ki valamely döntéséből, tettéből, amit ezen a héten hoz meg. Merthogy valamiben lépnie kell, azt már ön is érzi. Tervezzen tudatosan!

Hétvégi horoszkóp (november 2-3.) - Ez a hétvége épp úgy alakul, ahogyan azt eltervezted és...

Hétvégi horoszkóp (november 2-3.) - Ez a hétvége épp úgy alakul, ahogyan azt eltervezted és...

Az Ikrek hétvégéje épp úgy alakul, ahogyan azt eltervezték és remélték, a Bakoké pedig izgalmas és mozgalmas lesz, összességében eredményes napoknak néznek elébe. A Halaknak rengeteg lesz a tennivalójuk, nem fognak unatkozni. Nézd meg, neked mit tartogatn

Cikkajánló Tovább olvasom

Bika

04.21 - 05.20

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-23)

Életében ma elõtérbe kerülhet a mozgás, melyet mindegy, hogy valósít meg, csak csinálja és élvezze, mert kulcsfontosságú az egészségmegõrzésben! Pénzügyeivel kapcsolatos aggodalmaira a legjobb orvosság, ha már a gondok észlelésekor rögtön a megoldásukra koncentrál. Tegye azt, kedves Bika!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A belső feszültség néha a robbanásig feszíti, ilyenkor sem önmagára, sem másokra nem tud tekintettel lenni. Nehezére esik most az is, hogy mások helyzetébe képzelje magát. Ez szinte az eszébe sem jut, annyira csak a saját dolgaira koncentrál. A kapcsolatait is éppen azzal ronthatja el, hogy folyamatosan régi dolgok miatt tesz szemrehányást, esetleg a rossz emlékek miatt retteg a jövőjüket illetően. Ezzel megidézheti a bajt. De le is teheti, és túl is léphet rajta. Ebben a megújulásban segítheti most az Uránusz.
Karrier
Már megint az az átkozott felületesség. Most is ez okozott önnél galibát, és csak nagyon nehezen tudja ezt most jóvá tenni a főnökénél. A magyarázkodással nem megy semmire. Csak a tettek számítanak.

Ikrek

05.21 - 06.21

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-23)

Ma egy baráti összejövetelre kerülhet sor, amelynek alkalmával nagyon is jól fog szórakozni, ráadásul most a kellemes perceket még jobban feldobhatja egy kínálkozó, üzleti, vagy más egyéb szakmai lehetõség is, ami ráadásul most egy igen váratlan irányból érkezhet, így igazán izgalmas napnak nézhet elébe, kedves Ikrek!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Rengeteg családi program vár önre ezen a héten. Nemcsak a szűk családi kör, hanem az egész tág értelemben vett pereputty is szerepet kap az életében. Sorra látogathatja most a saját és a kedvese távoli rokonságát valami oknál fogva. Lehet, hogy egy nagyon vidám, vagy egy nagyon szomorú családi esemény áll az összejövés hátterében. A kapcsolatok ápolására azonban minden ok jó ürügy. Legalább még jobban összemelegedhet a kedvesével. A bánat és az öröm is összehoznak.
Karrier
Érdemes a családi jövés-menést a karrierépítésre is felhasználni. A nagy sürgés forgásban mindenről szó kerül. Valami olyanra is, ami lehetőséget jelent önnek, vagy a kedvesének, esetleg nagyobb gyerekének.

A Skorpió és a Kos szerelme: A kos tudja egyedül megszelidíteni a Skorpiót!

A Skorpió és a Kos szerelme: A kos tudja egyedül megszelidíteni a Skorpiót!

Skorpió férfi és Kos nő kapcsolata nem feszültségmentes, ugyanakkor rettentő szenvedélyes. Mindkét jegy szülötte egocentrikus és dinamikus. Skorpió szélsőséges természetű, hol gyengéd, figyelmes, megértő, hol meg agresszív, olykor nem is tudni mért, ugyan

Cikkajánló Tovább olvasom

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: