Ha valamit bizton megállapíthatunk, az az, hogy amióta csak létezik, az emberiség életében mindíg is központi szerepet játszott az a bizonyos, ízig-vérig felkavaró és mindent elsöprő érzés, amit úgy hívunk, szerelem! S, hogy mit árulnak el szívügyeinkről a csillagok? Megtudhatjuk a heti szerelmi horoszkópunkból!

Bak

Bármennyire is nehéz, sajnos muszáj néha összeegyeztetni a magánéletet az élet más területeivel, s megeshet, hogy néha bizony az utóbbiak javára billen a mérleg. Mindeközben csak arra ügyeljen, kedves Bak, hogy az átmeneti időhiány ne kombinálódjon az együtt töltött idő minőségének romlásával, mert az viszont már problémákat okozhat.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Nem minden az, aminek elsõre látszik, Kedves Bak. Ma sajnos errõl kell megbizonyosodnia egy ismerõsével kapcsolatban, akirõl eddig pozitív véleménnyel volt. Lehet, hogy õ változott ekkorát? Vagy az ön értékrendje változott volna meg az idõk során? Mindenesetre nem árt, ha rendezi gondolatait és azt, hogy ismerõsei körében kivel hányadán áll.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Egy kapcsolat elmélyítésének, vagy éppen felszínessé válásának sokféle módja lehet, azonban mindegyikben van valami közös: egyik sem az egyik pillanatról a másikra történik, így számos előjel mutat a végzet irányába. Figyeljen ezekre a jelekre, kedves Vízöntő, hogy még azelőtt cselekedhessen, mielőtt komoly károk keletkeznének kapcsolatukban.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Vízöntõ, ma nem lesz egyszerû napja, mert néhány, ön által lezártnak hitt, projekt újra visszaköszönhet, s ismét át kell rágnia rajtuk magát. Ez valószínûleg nincs ínyére, de vegyen egy nagy levegõt és leselkedjen neki ismét a feladatnak. Ha elakadna, vagy csak megerõsítésre vágyik, inkább menjen biztosra és kérjen segítséget bizalommal.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-05-15 - A mai napon csak úgy tombolhat önben a szerelem kiszemeltje, kedvese iránt....

Halak

Valaki a héten mondhat önnek valamit, amiről, bár feltételezi, hogy csak pletyka, mégis sikerülhet beleültetni a bogarat a fülébe, így egész héten monfordírozhat a dolgon. Minden kétsége ellenére, ne essen abba a hibába, hogy azelőtt ítélne, mielőtt ellenőrizné, igazak-e az elmondottak, különösen, amikor olyan érzékeny témáról van szó, mint amilyen a szerelem.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma egy hatalmas felfedezést tehet, kedves Halak, mely gyökerestõl változtathatja meg gondolkodásmódját. Miközben néhány, a múltban történt eseményen morfondírozik, váratlanul kikristályosodhat ön elõtt valami, ami magyarázat lehet arra, hogy azok az események hogyan befolyásolják jelenlegi döntéseit rossz irányba.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: