Kos

A héten egy kihívással nézhet szembe a szerelem terén, mely abból fakadhat, hogy határozottan vall valamit, amit párja éppen ellenkezőképpen gondol. Ha úgy érzi, emiatt kezdene komoly nézeteltérés kialakulni önök között, ne erőltesse véleményét, inkább fújjon visszavonulót, még, ha igaza is van. Az önök közti harmónia és az abból fakadó boldogságuk ennél többet ér!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-10-22)

Ma a kreativitás kifejezõdésének és az érzelmeknek egy igen furcsa elegye keveredhet a Kosban, ami egészen fantasztikus megnyilvánulásokhoz vezethet a részérõl. Ön most egy rendkívül ötletgazdag és innovatív korszakát éli, ami még arra is képessé teheti, hogy olyan dolgokon, helyzeteken is felülkerekedjen, amelyekkel már régóta nem tudott valamilyen oknál fogva megbirkózni. Koncentrálja erejét a legnehezebb ügyek megoldására, s elképesztõ áttöréseket érhet el!

Bika

Talán felfigyelhet szerelmi téren néhány apróságra, ami úgy tűnik, fontosabb önnek egy kapcsolatban, mint azt akár elsőre ön is hitte volna. Gondolja át alaposan az új felismeréseket, mielőtt ténylegesen érvényre akarná juttatni őket, hogy biztos legyen abban, tényleg ezt akarja, kedves Bika.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-10-22)

A nap folyamán nagyra értékelheti családja, az irántuk tanúsított szeretetét és törõdését, kedves Bika! Mivel ön rendkívül empatikus és érzékeny arra, ami szeretteivel történik, szinte azonnal megérzi, mikor, mire is van szükségük. Az otthon melegének és biztonságának megõrzésének kulcsa pedig éppen ebben rejlik. Szánjon idõt ma nagyokat beszélgetni családtagjaival, kérdezze meg, mi bántja õket, vagy éppen miért is csattannak ki az örömtõl. Vidítson, vagy éppen beszélgessen, játsszon velük egy nagyot, az önnek is igazán kedvére való lesz majd!

A csillagjegyek segitenek, hogy átütő sikereket érj el a férfiaknál

Ikrek

Annak ellenére, hogy temérdek dolga akad, kedves Ikrek, igyekezzen mégis időt szakítani egy kedvesével való, mélyebb beszélgetésre, ugyanis ő most nagy eséllyel igényelheti ezt, még, ha nem is igen meri mondani. Fontos a karrier és a pénz, de a kapcsolatuknál nem lehet fontosabb egyik sem, különösen nem a héten!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-10-22)

Ma könnyen arra kényszerülhet, hogy minél elõbb végezzen egy fontos munkafolyamattal. Bár ön alapvetõen jól kezeli az ilyen sürgõs eseteket, azért igyekezzen a tempós haladás mellett a pontosságra is ügyelni, nehogy aztán végül, a sok javítás miatt, sokkal késõbb végezzen, mint, ha csak egy kicsit lassabban is haladva, de alaposabban dolgozott volna. Meglátja, ha nem kapkod, hanem, összpontosítva a részletekre is, saját ütemében halad, nem fogja megbánni!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: