Mérleg

Egy bizonyos szerelmi száltól, talán még mindig nem tudott elszakadni teljesen, ami jórészt annak köszönhető, hogy objekitivását a témában még mindig jelentősen akadályozzák érzelmei. Előbb utóbb pedig mindenképpen szembe kellhet néznie a tényekkel és higgye el, jobb előbb, mint később, kedves Mérleg, így törekedjen minél inkább a felejtésre, mintsem a nosztalgiázásra.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-10-22)

Ezt a napot legszívesebben barátaival töltené, de a munka megint közbeszólhat. Munkahelyén könnyedén szétszórt lehet, hisz nem igazán sikerül elmélyülnie a teendõkben, az önre bízott feladatok elvégzésében. Tegyen meg mindent annak érdekében, hogy a lehetõ legtöbbet hozza ki magából. A munka végeztével pedig ne várjon tovább, töltse az estét barátai társaságában. Menjenek el szórakozni, beszélgessenek, bulizzanak egy nagyot. Jót fog tenni egy kis kikapcsolódás. A munkahelyét pedig felejtse is el, az estének, mely éjszakába tér majd át, másról kell most szólnia!

Skorpió

A héten igencsak heves hangulatában lehet, kedves Skorpió, aminek végeredménye az lehet, hogy szinte gátlások nélkül nyilvánítja ki, ami a szívében rejlik, nem törődve azzal, éppen hol tartózkodik, pedig jobb lenne, ugyanis szerelmét mindez meglehetősen frusztrálhatja, s ezért könnyen össze is kaphatnak, ha nem ügyel a megfelelő időre és helyre a romantikázáshoz.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-10-22)

Kedves Skorpió, most maga mögött hagyhatja az elmúlt hónapokban felgyülemlett szentimentális problémáit. Ez egy jó alkalom, hogy tanuljon valami újat, változtasson berögzül szokásain, s egy kicsit felrázza életének elfáradt, vagy éppen kevés figyelmet kapó részeit is. Legyen elõvigyázatosabb ezen túl, hogy ne essen még egyszer ugyanabba a régi csapdába.

Nyilas

Bármennyire is vonzó és egyszerű megoldásnak tűnik, nem ajánlatos a homokba dugnia fejét, kedves Nyilas, hisz az embernek a párjához való alkalmazkodásánk is megvannak a maga egészséges korlátai. A túlzott odaadás legalább annyi feszültséget szülhet egy kapcsolatban, mint az állandó függetlenségi harc.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-10-22)

A mai napon kissé összefüggéstelennek, zavarosnak érezheti gondolatait, kedves Nyilas, de persze ez nem szegi kedvét a nagy és izgalmas, új feladatok vállalásától. Annyira azonban legyen ma egy kicsit elõrelátó az ügyben, hogy, ha valami fontosat bíznának most önre, inkább kérjen hozzá egy kis segítséget a végrehajtásban, legalábbis azon részfolyamatok esetében, melyek jelentõs mértékû koncentrációt igényelnek, nehogy félrenézzen valamit, s aztán végül baj legyen belõle.

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: