oroszlán

Új partnerre lelhetsz és a kapcsolat, az eddigieknél romantikusabb, szenvedélyes lesz. A szerelmi életben szerzett elégedettség, jó hatással lesz a személyes fejlődésedre.

szűz

Szerencsésnek mondhatod magad a szerelemben. Párodra mindig, minden körülmény között számíthatsz. Figyelj arra, hogy ez fordítva is igaz legyen!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-08-22)

Ha ma felkérik valaminek az intézésére, vagy irányítására, mindenképpen ugorjon a lehetõségre, s mondjon azonnal igent, ugyanis most minden szükséges támogatást megkap az univerzumtól, ami a sikeres végkimenetelhez szükséges. Ne féljen attól, hogy nem elég jó, mert ma olyan egyszerûen össze fognak jönni a dolgok, hogy szinte alig kell tennie valamit. Ehhez csak bíznia kell magában, s kerülnie a lustaságot, mert az, az egy valami vethet gátat mindennek!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

4 csillagjegy, akik durván átvernek téged is! Teljesen mások, mint amilyennek mutatják magukat!

4 csillagjegy, akik durván átvernek téged is! Teljesen mások, mint amilyennek mutatják magukat!

A csillagjegyek betekintést engednek az ember személyiségének rejtett zugaiba és megkönnyítik azoknak az embereknek a megértését is, akik nagyon bonyolultnak vagy ridegnek tűnnek elsőre.

Cikkajánló Tovább olvasom

mérleg

Minden adott ahhoz, hogy megleld azt, akit oly régóta keresel. Lépj a tettek mezejére, menj randizni, hagyd, hogy a külvilág segítségedre siessen, és rámutasson arra, kire lehet igazán szükséged. A sikere minden merész Ha merész vagy, a siker garantált.

skorpió

Túl sokat vagytok együtt a pároddal és meglehet, hogy ezért veszekedtek mostanában annyit. Csináljatok néha külön is programot, jót fog tenni a kapcsolatotoknak egy kis különlét!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: