oroszlán

Új partnerre lelhetsz és a kapcsolat, az eddigieknél romantikusabb, szenvedélyes lesz. A szerelmi életben szerzett elégedettség, jó hatással lesz a személyes fejlődésedre.

szűz

Szerencsésnek mondhatod magad a szerelemben. Párodra mindig, minden körülmény között számíthatsz. Figyelj arra, hogy ez fordítva is igaz legyen!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-22)

A Szûznek ma érdemes a háttérbe szorítania érzelmeit, s inkább józan, reális gondolkodását és kritikai szemléletét elõtérbe helyeznie. Mindez azért fontos, mert ma legalább egy, de akár több olyan ajánlatot is kaphat, amelyek megítélésében kulcsfontosságú a tényszerû megközelítés. A szavainak szintúgy ma különösen nagy súlya lesz, így érdemes megnyilvánulásait is a szokásosnál nagyobb kontroll alatt tartania. Ha mindez sikerül, igazán eredményes napot zárhat és az este már érzelmileg is intenzívebben, sõt akár szerelmes pillanatokkal telhet!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Az állatöv hősei: Ez a 3 csillagjegy megmenti a párját a boldogtalanságtól! Te vagy az egyik?

Az állatöv hősei: Ez a 3 csillagjegy megmenti a párját a boldogtalanságtól! Te vagy az egyik?

Minden nő egyedi, és páratlanul csodálatos a maga nemében. Vannak azonban olyanok, akik hajlamosabbak arra, hogy a legborúsabb pillanatokban is meglássák a reményt, szeretetet, és boldogságot nyújtsanak.

Cikkajánló Tovább olvasom

mérleg

Minden adott ahhoz, hogy megleld azt, akit oly régóta keresel. Lépj a tettek mezejére, menj randizni, hagyd, hogy a külvilág segítségedre siessen, és rámutasson arra, kire lehet igazán szükséged. A sikere minden merész Ha merész vagy, a siker garantált.

skorpió

Túl sokat vagytok együtt a pároddal és meglehet, hogy ezért veszekedtek mostanában annyit. Csináljatok néha külön is programot, jót fog tenni a kapcsolatotoknak egy kis különlét!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: