Oroszlán

Komoly történésekre van kilátás, mindig kitalálsz valamit annak érdekében, hogy kedvesed érdeklődését fenntartsd, de ez jó taktika! Ölelésre, szeretetre, odaadásra vágysz, ami most nem jön feltétlenül magától.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-02-28)

Ma sokat tehet azért, hogy otthonában újra rend uralkodjon. Bármennyire is legyen elfoglalt, most mindenképpen szenteljen idõt környezete rendben tartására, különben még eluralkodik ön körül a káosz, s pont akkor nem fog majd valamit megtalálni, amikor a legjobban kellene.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Meg tudod fogalmazni, hogy mi hiányzik az életetekből? Akkor azt is meg tudod mondani, hogy miként lehetne azt pótolni. Kezdeményezz beszélgetést, mondd ki, mire vágysz pontosan. A reakciója gyors és pozitív lesz.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-02-28)

A legsürgetõbb, hogy minél elõbb rendezze a fejében kavargó gondolatokat, kedves Szûz, s eszelje ki, hogyan lehetne ma a leghatékonyabb. Meglehet, hogy az idõként önre törõ kényelmességét, mondhatni lustasággát is le kellhet gyõznie ma ahhoz, hogy nagy eredményeket érjen el. Tegye meg, megéri!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-11-15

Mérleg

Szívügyek terén feszült helyzetekre van kilátás. Könnyen lehet, hogy kétségeid támadnak azzal kapcsolatban, hogy menj, vagy maradj, szerencsére kedvesed veszi az adást, lépéseket tesz irányodba, s ki fogja elégíteni vágyaidat.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-02-28)

Ma valaki ön körül, igencsak borúlátó lehet. Igyekezzen felvidítani, de mindezt azért óvatosan is tegye, nehogy még azt higgye, gúnyolódik! Ha mégis félreértené közeledését, legyen vele megértõ, s tisztázza vele, hogy nem állt szándékában megbántani, csak segíteni akart.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

A vonzalom némileg csökkent köztetek a közelmúltban? Kevés az idő egymásra? Aggaszt a helyzet? Nem csoda, hát döntsd el, mit akarsz valójában és ezt közöld is partnereddel. Tudd, hogy neked is tenned kell a megoldásért. Szervezz közös programokat!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-02-28)

Ma, egy barátja, esetleg egy családtagja, a segítségére szorulhat. Hallgassa meg, mi bántja, s fundálja ki, hogyan tudna neki úgy segíteni, hogy közben objektív és pártatlan is marad, hiszen az éremnek mindig két oldala van!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: