Kos

Augusztus utolsó hétvégéje nem ígérkezik zökkenőmentesnek. Kritikus konstellációk szerint nem értetek egyet a pároddal a jövőt illetően. Szombaton üljetek le, és írjátok le az érveket, ellenérveket, konkrét terveket! Ez az előfeltétele az összhangnak.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma számos új emberrel ismerkedhet meg, ami legfõképpen mai, szakmai tevékenységének köszönhetõ, néhányan közülük ráadásul, meglehetõsen jó partnernek bizonyulnak a jövõbeni terveihez. Bármennyire is bizalomgerjesztõnek tûnnek, csak lassan, tapogatózva ossza meg velük elképzeléseit, hogy még idõben megállhasson, ha szükséges!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

Ezen a hétvégén 50-50%, hogy bosszankodni, vagy örülni fogsz. Ez azt jelenti, hogy szabad kezet kapsz = te alakítod augusztus utolsó hétvégéjének hangulatát. A kedvesed szívesen követ. Vagyis mindkettőtöknek jobb, ha a derűt választod….

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Már hosszú ideje nem érezhette magát ennyire energikusnak és motiváltnak, mint ma, kedves Bika, ennek hatására, valósággal megtáltosodhat, és sikert, sikerre halmozhat! Bátran emelje a tétet, mert ma nincs az a feladat, amit ne lenne képes megoldani!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-01-29

Ikrek

Amennyire nyomott és aggódó leszel szombaton, annyira jó kedvű lesz a vasárnapod. A szerelmed szeretné, de nem tudja követni a hangulatváltozásodat. Ne ijeszd meg! Okosabb, ha szombatra lazítást, vasárnapra aktív programot választotok együtt…

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma rendkívül mozgalmas lehet a napja, ráadásul, a technika vívmányaival is meggyûlhet a baja, így nem éppen stresszmentes napnak nézhet elébe. Végzõdjenek bárhogy is a dolgok, a legfontosabb, hogy ne veszítse el a fejét, legyen kitartó és áldozatkész. Este mindenképpen oldja a stresszt, egy forró fürdõ, vagy egy masszázs most ebben sokat segíthet!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Augusztus utolsó hétvégéje egy utolsó próbatétel: most kiderül, hogy mindketten közös jövőt képzeltek-e el. Amennyiben nem, szakításra kerülhet sor. Ezt kizárólag kölcsönös őszinteséggel, szeretettel, gyengédséggel és toleranciával előzhetitek meg.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ön rendkívül nagy erõfeszítéseket képes tenni nap, mint nap azért, hogy sikereket érjen el, ám teljesítményét sokszor nem értékelik az önt körülvevõk eléggé, ami annak is betudható, hogy általában nem veri nagydobra elért eredményeit. Meglehet, hogy érdemes és jövedelmezõ lenne változtatni ezen a gyakorlatán, kedves Rák!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: