Kos

03.21 - 04.19

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Kos. Sokszor az ember hajlamos elveszni a részletekben, ahelyett, hogy megpróbálná látni a dolgokat egészben. Lehet, hogy most ön is fél szembenézni valamivel, ami nyomasztja. Esetleg munkájában nem találja a helyét és fél változtatni? Ne húzza túl sokáig a dolgot, mert ha elmérgesedik a helyzet, nehezebb lesz szabadulni belõle.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Neked is és a párodnak is van családja. Mindkettőtöknek el kell fogadnia a másik pereputtyát, ami ezen a hétvégén nem lesz sima ügy. Egy vasárnapi feszült fényszög szerint ebből vita alakulhat ki, ha nem maradtok higgadtak. Kár lenne elrontani az egész hétvégét.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2024-02-07

Bika

04.20 - 05.20

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma túlteng önben a szeretet, kedves Bika. Használja ki ezt a rengeteg pozitív energiát és szervezzen párjával valami vidám programot, aminek mindketten örülnek. Amennyiben még szingli, úgy itt az ideje, hogy kiszemeltjét, ha van ilyen, megkérdezze, nem lenne-e kedve önnel tölteni egy kellemes estét.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az égi folyamatok tükrében úgy látszik, hogy a hétvégétek hangulatának kulcsa az őszinteség. Azonban tudnotok kell, hogy az őszinteség nem jelent durva kirohanást, panaszáradatot és vádaskodást. Ezeket mindkettőtöknek kerülnie kell, ha békére és szerelemre vágytok…

Ikrek

05.21 - 06.21

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Mindig szívesen segít másoknak, végighallgatja ismerõsei, barátai panaszait és ez bizony igencsak lecsökkenti energiáit. Itt az ideje, hogy feltöltõdjön, kedves Ikrek. Ma fordítson önmagára is egy kis idõt, mert ha nem teszi, hamarosan igencsak ki fog égni, s akkor nem hogy másoknak, de magának sem tud majd hathatós támasza lenni.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Egész jól indul a hétvégétek. Ám vasárnap viharfelhők gyűlnek szerelmetek egén. Te, vagy a kedvesed anyagi gondokkal küzd. De ez nem mérgezheti meg ezt a nyári hétvégét. Maradjatok mindketten bizakodóak, hogy elmúlnak a nehéz hetek! És biztassátok egymást!

Ha ezeket megfogadnod 2020-ban a csillagjegyed szerint siker, szerelem és boldog év vár rád

Rák

06.22 - 07.22

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma egy nehéz és fárasztó nap elé nézhet, kedves Rák. Ön nagyon jól átlátja a kényes helyzeteket és meg tudja vizsgálni õket minden oldalról, s ezért általában jó döntéseket képes hozni bonyolult ügyekben is. Ma is egy hasonló problémával kerülhet szembe, ahol esetleg egy szerzõdést kell újra mérlegelni, vagy felülírni. Bízzon saját ítéletében és tapasztalataiban, s akkor nem történhet semmi probléma.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Fokozódó türelmetlenséget érzel mostanában. Kérd meg a szerelmedet, hogy legyen veled elnéző! Tuti, hogy hamarosan véget érnek a megpróbáltatások. Csak a kapcsolatotok maradjon meg! Hiszen eskü nélkül is érvényes a „Jóban, rosszban”. Igaz?

Oroszlán

07.23 - 08.22

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Lehet, hogy nemrég valaki elhagyta, akire nagyon számított kedves Oroszlán. Ez a nagy csalódás lehet, hogy eltört valamit önben, s ettõl egy kicsit úgy érezheti, hogy nem bízhat meg többé senkiben. Próbálja meg felidézni azokat az embereket az életében, akikben pozitívan csalódott és merítsen erõt ezekbõl a gondolatokból. Meglátja, hamarosan megint közel tudja engedni magához az arra érdemeseket.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Egyik szemed sír, a másik kacsint. Valójában te jó passzban vagy, de a párod elégedetlensége átragadhat rád. Lehet, hogy unod már a panaszkodását. Megérted, de szeretnéd, ha nem a gondokról szólna az egész nyaratok. Javasold neki, hogy lazítson, és élvezze a hétvégét!

Szűz

08.23 - 09.22

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Szûz, bizony a régi rossz szokásokat, nagyon nehéz elhagyni, de olykor felül kell írnunk azokat a gondolatokat, amik berögzõdéseink kialakulásához vezettek, annak érdekében, hogy a ránk váró változások be tudjanak köszönteni életünkben. Engedje, hogy barátai segítsenek önnek ebben a nehéz lépésben, s meglátja, a jövõben döntésének számtalan elõnyét élvezheti majd.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A párodnak meg kell értenie, ha ezen a hétvégén segíteni akarsz egy barátodnak. Osztoznia kell rajtad, ill. a hétvégén. Diplomatikusan kell kezelned ezt a helyzetet, hogy mindkét ember érezze a törődésedet. Még jó, hogy te egy gyakorlatias gondolkodású ember vagy.

Mérleg

09.23 - 10.22

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Mindig is nagyon jól végezte munkáját, sõt néha már-már õrült módon. Megfordult már a fejében az, hogy ez az egészsége rovására is mehet? Talán meg kéne fontolnia, hogy nem mostani munkája az ideális az ön számára, kedves Mérleg, és el kellene gondolkoznia a változtatáson.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

indkettőtöket aktívan foglalkoztat a jövőtök alakulása. Beszélgessetek erről! Osszátok meg a gondolataitokat, terveiteket, aggodalmaitokat, de ne csak erről szóljon a hétvégétek! Nem érdemes elmulasztani a jelen pillanatát. Hiszen ölelni, csókolni csak most lehet…

Skorpió

10.23 - 11.21

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ön mindig céltudatos, következetes és akaratos, kedves Skorpió, így elhatározásaiban is igencsak hajthatatlan. Azonban ma eljött az ideje, hogy megengedjen magának egy kis élvezetet. Akár az elmúlt idõszak jutalmaként, akár azért, hogy tovább tudja csinálni elhatározásait, kényeztesse magát egy nagy adag édességgel, néhány óra relaxálással, vagy valamivel, amirõl már régóta lemondott. Ne vegye mindig olyan komolyan az életet, néha engedje el magát.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerencsére a nehézségek ellenére te jó passzban vagy. Megfoghatatlan bizakodás jár át. Szuper lenne, ha ezt átragasztanád a kedvesedre. Szavak nélkül is bátoríthatod őt. Ettől a kapcsolatotok, a szerelmetek, a szövetségetek még erősebb, még mélyebb, még komolyabb lesz…

Nyilas

11.22 - 12.21

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma úgy érezheti magát, kedves Nyilas, mint egy kocka, amit egy kör alakú lyukon próbálnak átpasszírozni. Nem biztos, hogy a legkényelmesebb élethelyzetbe keveredik és mindenki öntõl várhatja a megoldást. Talán a legrövidebb úton úgy keveredhet ki a szituációból, ha magára vállalja a kellemetlenség tárgyát, még akkor is, ha ez plusz munkát ró önre.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Sokba fog kerülni egy gyerekes ötlet. Jól tennéd, ha hallgatnál a párodra, ha le akar beszélni, vagy óvatosságra int. Nem kell lemondanod a vágyadról. Elég, ha kicsit ésszerűbben állsz hozzá. Az se baj, ha mégis belevágsz. Csak emiatt ne legyen konfliktus közöttetek!

Bak

12.22 - 01.19

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Nem minden az, aminek elsõre látszik, Kedves Bak. Ma sajnos errõl kell megbizonyosodnia egy ismerõsével kapcsolatban, akirõl eddig pozitív véleménnyel volt. Lehet, hogy õ változott ekkorát? Vagy az ön értékrendje változott volna meg az idõk során? Mindenesetre nem árt, ha rendezi gondolatait és azt, hogy ismerõsei körében kivel hányadán áll.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezen a hétvégén a kedvesed hiper érzékeny lesz. Bánj vele úgy, mint egy hímes tojással! Legyél vele megértő és gyengéd! Minden mozdulatoddal add tudtára, hogy szereted őt! Lehet, hogy elbizonytalanodik, és fél, hogy elveszít téged. Egy ölelés, egy csók meg fogja nyugtatni.

Vízöntő

01.20 - 02.18

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Vízöntõ, ma nem lesz egyszerû napja, mert néhány, ön által lezártnak hitt, projekt újra visszaköszönhet, s ismét át kell rágnia rajtuk magát. Ez valószínûleg nincs ínyére, de vegyen egy nagy levegõt és leselkedjen neki ismét a feladatnak. Ha elakadna, vagy csak megerõsítésre vágyik, inkább menjen biztosra és kérjen segítséget bizalommal.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Tombol a nyár. Tele vagytok program ötletekkel. Strandoljatok, kiránduljatok, utazzatok, sportoljatok, de közben folyamatosan vigyázzatok az egészségetekre! Kár lenne elszúrni a nyarat valamilyen betegséggel, vagy balesettel! Magatokra és egymásra is vigyáznotok kell…

Halak

02.19 - 03.20

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma egy hatalmas felfedezést tehet, kedves Halak, mely gyökerestõl változtathatja meg gondolkodásmódját. Miközben néhány, a múltban történt eseményen morfondírozik, váratlanul kikristályosodhat ön elõtt valami, ami magyarázat lehet arra, hogy azok az események hogyan befolyásolják jelenlegi döntéseit rossz irányba.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Te vagy a hétvégi hangulatfelelős. Tőled függ, hogy unatkozás, kaland, feszültség, vagy vidámság költözik be hozzátok. Nem kell mást tenned, mint kitalálni, hogy mire van szükségetek. Egy élmény dús kiruccanásra, vagy egy otthoni, intim, meghitt összebújásra?