Szerelmek, barátok és pihenés – ezek a legfontosabb jellemzői a hétvégének. Még a csillagok is ezt ígérik mindenkinek!

KOS:

Ezen a hétvégén vigyázz minden kapcsolatodra! Attól vagy gazdag, hogy sok segítő ismeretséged van. A pénz, a vagyon rendkívül mulandó, de a barátságok igazi értéket jelentenek. Értékeld hát és óvd meg őket! Ha feszültséget érzel magadban, akkor azt sporttal vagy bármilyen aktív mozgással vezesd le! Ne feledd, hogy neked mindig az aktivitás a legjobb „terápiád”, ezért létszükséglet, hogy rendszeresen mozogj valamit. A hét utolsó napján remek formában leszel. Ez azt jelenti, hogy bármit csinálhatsz, amihez kedved van. Pl. úszhatsz, vagy edzőteremben biciklizhetsz, de ha az idő engedi, akkor síelhetsz, szánkózhatsz vagy korcsolyázhatsz.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Kos. Sokszor az ember hajlamos elveszni a részletekben, ahelyett, hogy megpróbálná látni a dolgokat egészben. Lehet, hogy most ön is fél szembenézni valamivel, ami nyomasztja. Esetleg munkájában nem találja a helyét és fél változtatni? Ne húzza túl sokáig a dolgot, mert ha elmérgesedik a helyzet, nehezebb lesz szabadulni belõle.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

BIKA:

 Ez a hétvége a szerelemről szól. Ha van párod, akkor legyetek minél többet kettesben. Most intenzíven igényli a figyelmedet és a gyengéd jelenlétedet. Becsüld meg őt, mert ha nem teszed, akkor majd más fogja helyetted. Ha még nincs párod, akkor valaki jeleket küld, hogy vedd már észre a közeledését. Rajtad múlik, hogy lesz-e ebből valami, vagyis hogy lesz-e folytatás. Emellett a barátaiddal is tölts időt. Menjetek el szórakozni, keressetek egy hangulatos, zenés helyet, és beszélgessetek, nevessetek sokat! Közben ne feledkezz meg az egészségedről. Pihenj sokat! Ez nem azt jelenti, hogy feküdj egész nap. Menj kicsit sétálni, legyél friss levegőn, nem baj, ha hideg van…

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma túlteng önben a szeretet, kedves Bika. Használja ki ezt a rengeteg pozitív energiát és szervezzen párjával valami vidám programot, aminek mindketten örülnek. Amennyiben még szingli, úgy itt az ideje, hogy kiszemeltjét, ha van ilyen, megkérdezze, nem lenne-e kedve önnel tölteni egy kellemes estét.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

IKREK:

 A hétvége arra is jó, hogy magadra is jusson végre időd, de ne csak fodrásznál, kozmetikusnál vagy masszőrnél kényeztesd magad, hanem törődj kicsit az egészségeddel! Figyelj oda, hogy mennyit és mit iszol! Lehetőleg kerüld a szénsavas, cukros, mesterséges színezékkel festett üdítőket, inkább igyál tiszta forrásvizet. Olvass utána, hogy a te alkatodnak és a télnek milyen gyógynövény felel meg. Próbáld ki a bodzavirágot, a tüdőfüvet vagy az orbáncfüvet és természetesen a frissen facsart gyümölcsleveket. A hét utolsó napján menj kedélyes emberek közé. Az egészségedhez, ill. jó közérzetedhez ez is hozzájárul, ugyanis neked lételemed a vidám, élénk társasági élet.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Mindig szívesen segít másoknak, végighallgatja ismerõsei, barátai panaszait és ez bizony igencsak lecsökkenti energiáit. Itt az ideje, hogy feltöltõdjön, kedves Ikrek. Ma fordítson önmagára is egy kis idõt, mert ha nem teszi, hamarosan igencsak ki fog égni, s akkor nem hogy másoknak, de magának sem tud majd hathatós támasza lenni.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

RÁK:

 Szinte egész hétvégén jól fogod érezni magad a bőrödben. Foglalkozz a gyerekeddel vagy a közeledben lévő fiatalokkal! Velük vidám és felszabadult leszel, sőt kölcsönösen jó hatással lesztek egymásra. Nem szégyen, ha felnőttként szeretsz játszani. Ha lesz hó, akkor menjetek szánkózni, építsetek hóembert! Élvezzétek a tél örömeit! Neked is jót fog tenni, ha egy időre elfelejted a felnőttlét gondjait. Tedd le kicsit a terheket! Az sem baj, ha ott felejted végleg. A hét utolsó napja különösen kedvez az aktivitásnak. Semmiképp se henyélj otthon. Annál jobban leszel, minél többet mozogsz. Úgy fogsz működni, mint egy generátor: egyre több aktivitás egyre több energiát termel…

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: