Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre hétvégén! Konfliktusok, viszályok, nagy összeveszések és még nagyobb békülések várhatóak a következő néhány napban. Íme a hétvégi horoszkóp!

Kos (03.21 - 04.19)

Több régebbi sérelem is előkerül a hétvégén, amiket most végre lesz lehetősége tisztázni. Ne szalassza el ezeket a beszélgetéseket, mert egyrészt hatalmas kő esik majd le a szívéről, másrészt a következő hetekben egyáltalán nem lesz szüksége ellenségekre.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Ma pénzügyi dolgai jól alakulhatnak, kedves Kos. Lehet, hogy egy jó befektetés, vagy egy kis elõre gondolkodás hozza meg ma gyümölcsét, mely a vártnál is jobban alakul. Az így megszerzett plusszal érdemes lehet egy kicsit tovább gondolkoznia, és körbeérdeklõdni további hasznos konstrukciók irányába. Úgy látszik mostanában ez nagyon megy önnek.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

7 módszer, hogy ismét kapcsolatba kerülj a benned rejlő Lelki Vezetővel!

Bika (04.20 - 05.20)

Sajnos rá kell döbbennie a hétvégén, hogy átverték. Ráadásul egy olyan személy, akinek most nagyon számított a segítségére. Ne pazarolja az energiáját arra, hogy bosszút álljon. Csakis azzal foglalkozzon, hogy tüzet oltson és helyrehozza a károkat, később számonkérheti az illetőt.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

A mai egy csodálatos nap lehet az életében, kedves Bika. Ismerõsei kedvesen, érdeklõdve közelítenek ön felé, kollégái segítõkészek és együttmûködõek, családja pedig a szokottnál is jobban szeretne a kedvében tenni, s kedvese lehet, hogy ma végre megcsinálja, amit már hetek óta ígérgetett. Ez egy felhõtlenül harmonikus nap lehet, nincs más dolga, minthogy élvezze.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek (05.21 - 06.21)

Ha a közelmúltban kénytelen volt füllenteni valakinek, vagy kegyes hazugságra kényszerült, az most egészen biztosan kibukik. Magyarázkodás helyett inkább vállalja fel, kérjen bocsánatot és lépjen tovább. Gyorsabban le tudja így zárni a dolgot.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Lehet, hogy lenne egy kis pénze, amit szívesen befektetne, de nem tudja, hogyan? A mai egy kiváló nap arra, hogy informálódjon ezen a téren. Járja körbe alaposan a témát és jegyezze fel, hogy milyen lehetõségei vannak. Ne feledje, hogy manapság egy kis leleményességgel hozhatja ki a legtöbbet anyagi tartalékaiból.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák (06.22 - 07.22)

Ennek a hétvégének arról kell most szólnia, hogy végiggondolja, mi is az, ami pontosan bántja, és hogyan lehetne ezen változtatni. Amíg saját maga sem tudja a probléma forrását, nem várhatja el a környezetétől vagy a párjától, hogy megoldja...

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Általában lelkiismeretes és szorgalmas munkaerõ, kedves Rák, azonban ma elkalandozhatnak gondolatai. Ma valahogy különösen hiányozhatnak családtagjai, s szívesebben töltené velük idejét. Ne habozzon, intézze úgy napja hátralévõ részét, hogy azt szeretteivel tudja tölteni egy kellemes idõtöltés keretében.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: