Néhány  csillagjegy a hétvégén is stresszes, valamint érzékeny lehet, ezért különösen érdemes odafigyelni a kommunikációra! Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

KOS

Óvatosnak kell lenned, különösen a közeli kapcsolataidat illetően. Előfordulhat, hogy bizonyos beszélgetések nem úgy alakulnak, ahogy eltervezted, és könnyen összerúghatod a port másokkal. A legjobb lenne, ha félretennéd a komoly kérdéseket, és inkább csak a szórakozásra koncentrálnál.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-09-30)

Jó ötlet lehet ma, ha barátaival tervez programot. Mindenképpen valami mûvészi, intuitív rendezvényre próbálja meg elcsábítani õket, mert ez nemcsak, hogy színesíti beszélgetéseiket, de ezen a napon ön is rendkívül fogékony a mûvészetek irányában. Felébredhet önben a vágy egy utazás iránt, s eljátszadozik a gondolattal, hogy mennyire szeret utazni, távoli helyekre ellátogatni. Ne habozzon, tervezze meg kései nyaralását és vágjon neki az útnak.

Ezek a csillagjegyek jobb, ha nem jönnek össze soha az életben!

BIKA

Kellemes hétvége vár rád, már csak azért is, mert odafigyelsz mások érzéseire. A partnereddel folytatott beszélgetések váratlan fordulatot vesznek, és még a házasság kérdése is felmerülhet. Rengeteg lehetőséged lesz szórakozni a szeretteiddel, sőt, szingliként az ismerkedésre is. Most a fesztiválokon, rendezvényeken, könnyen találhatsz egy lelki társat.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-09-30)

Ha eddig csak tervezgette otthona átalakítását, most eljött az alkalom is, hogy megtegye, kedves Bika. Remek esztétikai érzéke és kifinomult ízlése ma biztosan nem fogja cserben hagyni, azonban tetszését ezúttal inkább a visszafogott, letisztult térrendezés és a harmónia fogja elnyerni. Otthona átrendezése alkalmat adhat egy összejövetel megszervezésére is, ahol bizonyosan jól fog szórakozni.

IKREK

Légy óvatos azzal kapcsolatban, hogyan fejezed ki magadat, és a véleményedet, így elkerülheted a félreértéseket. Másrészt egy találkozás valakivel a múltadból kissé felkavarhat, de az illető segíthet rendezni egy régmúlt ügyet, ami ezáltal lezárásra kerülhet. Mindent összevetve pihentető napok várnak rád, és ha szingli vagy, még a szerelem is rád találhat!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-09-30)

A mai nap ideális körülményeket biztosíthat arra, hogy nagymértékben ápolja, mélyítse emberi kapcsolatait, kedves Ikrek, legyen szó családi kötelékrõl, szerelemrõl, vagy barátságról. Aranyat érhet most egy kiadós beszélgetés éppúgy, mint egy közösen eltöltött program, vagy éppen egy romantikus este. Bármelyik esetében szinte idilli állapotokra lehet most számítani. Örüljenek, hogy vannak egymásnak, mulassanak jól és élvezzék az életet!

RÁK  

Békés és harmonikus hétvége el nézel, Rák. Meglesz a szükséges egyensúly, hogy minden helyzetet a kezedben tarts. Pozitivitásod segít a problémák megoldásában. Ugyanakkor egyik szeretted néha feszegeti a határaidat, de próbáld meg hideg fejjel kezelni őt. Ezt leszámítva kellemes napokat tölthetsz a szeretteiddel, és a pároddal.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-09-30)

Amennyiben olyan helyen dolgozik, ahol ötleteit kipróbálhatja, úgy ma igencsak találékony napnak néz elébe, kedves Rák. Ötvözze kreativitását és a rendelkezésére álló technológiát, s így könnyen lehet, hogy csupán eme kis fortéllyal is nagyban növelheti vállalkozása bevételét. Ma igencsak fogékony lehet az új ötletekre és azokat könnyen hasznosíthatja munkája során.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: