Néhány  csillagjegy a hétvégén is stresszes, valamint érzékeny lehet, ezért különösen érdemes odafigyelni a kommunikációra! Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

KOS

Óvatosnak kell lenned, különösen a közeli kapcsolataidat illetően. Előfordulhat, hogy bizonyos beszélgetések nem úgy alakulnak, ahogy eltervezted, és könnyen összerúghatod a port másokkal. A legjobb lenne, ha félretennéd a komoly kérdéseket, és inkább csak a szórakozásra koncentrálnál.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-10-04)

Ma egy meglehetõsen régen látott, valaha életében kiemelt szerepet betöltõ embertõl kaphat egy váratlan, kedves üzenetet, vagy hívást, mely alkalmával meglehetõsen izgalmas témákat találhatnak. A kellemes beszélgetés hatására felmerülhet még az is önökbe, hogy esetleg, a távolság és minden elfoglaltságuk ellenére, érdemes lenne minél elõbb egy találkozót is megejteni, a ?viszonthallás? örömére. Szervezkedjenek bátran, jó ötlet, s valóban, nem ártana már önnek sem valami új, de mégis nosztalgikus impulzustöbblet!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Keddi Horoszkóp 2023-01-10

BIKA

Kellemes hétvége vár rád, már csak azért is, mert odafigyelsz mások érzéseire. A partnereddel folytatott beszélgetések váratlan fordulatot vesznek, és még a házasság kérdése is felmerülhet. Rengeteg lehetőséged lesz szórakozni a szeretteiddel, sőt, szingliként az ismerkedésre is. Most a fesztiválokon, rendezvényeken, könnyen találhatsz egy lelki társat.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-10-04)

Ma könnyen azon kaphatja magát, kedves Bika, hogy bizony lehet, hogy környezete, s talán ön is, a rossz helyen keresgélnek az aktuálisan felmerült probléma megoldása tekintetében. Ne habozzon taktikát változtatni, s bátran hagyjon fel az eddigi prekoncepciókkal is. Kezdje el a más irányokba való kutatást most! Ha sikerül teljesen újszerû megvilágításba helyeznie a dolgot, hamar rájöhet a megoldásra, kivívva ezzel környezete nem kis elismerését.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

IKREK

Légy óvatos azzal kapcsolatban, hogyan fejezed ki magadat, és a véleményedet, így elkerülheted a félreértéseket. Másrészt egy találkozás valakivel a múltadból kissé felkavarhat, de az illető segíthet rendezni egy régmúlt ügyet, ami ezáltal lezárásra kerülhet. Mindent összevetve pihentető napok várnak rád, és ha szingli vagy, még a szerelem is rád találhat!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-10-04)

Ma valaki igencsak megmozgathatja az Ikrek fantáziáját, méghozzá meglehetõsen romantikus értelemben! Legyen azonban óvatos, kedves Ikrek, mielõtt teljesen átadná magát az érzelmeinek, s vegye a fáradságot, hogy egy kicsit jobban megismerje eme új jelentkezõt, különben nem biztos, hogy az elvárt végeredményre jut majd a kapcsolatuk. Bármennyire is nagy hatással legyen az emberre valaki, nem mindig, minden az, aminek elsõre látszik. Ha azonban csakis izgalomra vágyik, akkor viszont lehet, hogy most a legjobb irányba halad!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

RÁK  

Békés és harmonikus hétvége el nézel, Rák. Meglesz a szükséges egyensúly, hogy minden helyzetet a kezedben tarts. Pozitivitásod segít a problémák megoldásában. Ugyanakkor egyik szeretted néha feszegeti a határaidat, de próbáld meg hideg fejjel kezelni őt. Ezt leszámítva kellemes napokat tölthetsz a szeretteiddel, és a pároddal.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-10-04)

Úgy érzi, egy kis környezetváltozásra lenne szüksége? Hát teremtse meg, még, ha, az csak a lakás bizonyos mértékû átrendezésével is testesíthetõ meg. Akármilyen apró változásban is gondolkodjék, az ma aranyat fog érni és nagyon energetizálólag hathat testére és lelkére egyaránt! Alkalmasint az is elég ehhez, hogy, ha más nem, kicsit kimozdul otthonról, például kiránduljon egyet egy olyan helyen, ahol eddig még sohasem járt, de mindig is szeretett volna. Ez esetben természetesen a társaságról se feledkezzen meg, vigyen egy jó barátot, vagy kedvesét, mindkét esetben remekül fogják magukat érezni, s önnek most pontosan erre van szüksége!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: