Néhány  csillagjegy a hétvégén is stresszes, valamint érzékeny lehet, ezért különösen érdemes odafigyelni a kommunikációra! Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

KOS

Óvatosnak kell lenned, különösen a közeli kapcsolataidat illetően. Előfordulhat, hogy bizonyos beszélgetések nem úgy alakulnak, ahogy eltervezted, és könnyen összerúghatod a port másokkal. A legjobb lenne, ha félretennéd a komoly kérdéseket, és inkább csak a szórakozásra koncentrálnál.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-12-08)

Bár a dolgok mennek a maguk útján, mégis is valami arra késztetheti, hogy a háta mögé nézzen. A gyanúja, hogy valaki hátráltatni próbálja haladását, nem alaptalan. Mostantól egy ideig, nem árt nyitva tartania a szemét, esetleg direkt nyomozásba kezdenie, hogy kiderítse, ki áll a dolog háta mögött.

Így flörtölnek a csillagjegyek!

BIKA

Kellemes hétvége vár rád, már csak azért is, mert odafigyelsz mások érzéseire. A partnereddel folytatott beszélgetések váratlan fordulatot vesznek, és még a házasság kérdése is felmerülhet. Rengeteg lehetőséged lesz szórakozni a szeretteiddel, sőt, szingliként az ismerkedésre is. Most a fesztiválokon, rendezvényeken, könnyen találhatsz egy lelki társat.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-12-08)

A mai napon meglehetõsen nagy érzelmi átalakuláson mehet keresztül, kedves Bika, ami miatt, szinte képtelen lehet a mindennapi teendõire koncentrálni. Mivel, eme érzelmi változás most kifejezetten pozitív irányultságú, talán nem is baj, hogy egy kicsit kilendíti a megszokott kerékvágásból. Ha hagyja magát elcsábulni, a nap lezárásaként egy igen szenvedélyes éjszakára számíthat!

IKREK

Légy óvatos azzal kapcsolatban, hogyan fejezed ki magadat, és a véleményedet, így elkerülheted a félreértéseket. Másrészt egy találkozás valakivel a múltadból kissé felkavarhat, de az illető segíthet rendezni egy régmúlt ügyet, ami ezáltal lezárásra kerülhet. Mindent összevetve pihentető napok várnak rád, és ha szingli vagy, még a szerelem is rád találhat!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-12-08)

A mai napon egészen új élményekre vágyhat, így igencsak túltenghet önben a kíváncsiság, melytõl vezérelve, része lehet egy különleges, kulináris, esetleg szexuális élvezetben, ami teljesen megrészegítheti, gúsbakötve elméjét, akár még józan ítélõképességét is. Nem baj! Hagyja magát, s inkább tegyen félre mindent, amit nem élvez. Néha kell egy ilyen önzõ és élvezethajhász nap mindenkinek!

RÁK  

Békés és harmonikus hétvége el nézel, Rák. Meglesz a szükséges egyensúly, hogy minden helyzetet a kezedben tarts. Pozitivitásod segít a problémák megoldásában. Ugyanakkor egyik szeretted néha feszegeti a határaidat, de próbáld meg hideg fejjel kezelni őt. Ezt leszámítva kellemes napokat tölthetsz a szeretteiddel, és a pároddal.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-12-08)

Néha jobb hangosan kimondani, mi a baj, mert az által sokkal könnyebben eljuthat az ember a megoldáshoz. Az érzések bizony bonyolult dolgok és szinte egész életünk menetét meghatározzák, így nem szabad könnyelmûen bánni velük, akárcsak a szavakkal. Soha ne a problémát lássuk, hanem a kihívást, a megoldást!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: