NYILAS

A hétvége segít kikapcsolódni és elfelejteni a negatív gondolatokat. Akár a barátokkal, akár a szerelmeddel töltöd, kellemes pillanatokban lesz részed. A környezeted gondoskodik arról, hogy jól érezd magad. Egyedül az egyik érzékenyebb rokonoddal lehet egy kisebb bajuszakasztásod. Ha egyedülálló vagy, és szerelmi bánattól szenvedtél az utóbbi időben, most végre egy csapásra elszállhat minden bánatod.  

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-12-08)

Elméje ma éhezheti az információt, mely most számtalan irányból érkezhet. Ennek megfelelõen, ma élénk eszmecserékbe bonyolódhat a világ dolgairól, s garantáltan a témakörök is igen változatosnak ígérkeznek. Parázs gondolataival ma épp úgy sokan tudnak majd azonosulni, mint ahányan ellenkeznek velük. Hallgassa meg és fogadja el mindkép tábor álláspontját!

BAK

Valósággal elveszi az eszedet a szerelem a hétvégén, kedves Bak. Ha szingli vagy, akkor erről bizony egy izgalmas idegen tehet, akibe teljesen belehabarodsz, és talán már a napokban ki is bontakozik a szerelmetek. Ha pedig párban élő vagy, akkor úszol a mámorban a partnered mellett, aki lesi minden óhajodat, és már-már kitalálja a gondolataidat. Romantikából, és szenvedélyből nem lesz hiány!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-12-08)

Meglehetõs határozatlanság jellemezheti a mai napon, melynek következtében, igencsak frusztrált állapotba kerülhet, hiszen, ha valamitõl kiborul, az a hezitálás, különösen, ha a jelenség ezúttal, a saját portáján jelentkezik. Próbáljon meg a mérgelõdés helyett inkább a lehetséges megoldásokra koncentrálni az által, hogy minden lehetõséget alaposan áttanulmányoz és megvizsgál. Ha így cselekszik, tudni fogja, mi a helyes, mire elérkezik a végsõ döntés ideje!

Minden hiába: ez a három csillagjegy sohasem lesz monogám típus

VÍZÖNTŐ

Úgy érezted, hogy az utóbbi időben túl sok rossz ért, és csupa szenvedés volt az életed? A hétvégén fordul a kocka! Történik valami, ami áttörést hoz, és fokozatosan megszabadulhatsz a gondjaidtól. Olyan érzésed lehet, mintha mázsás terhektől szabadulnál meg. Újra képes leszel szívből mosolyogni és örülni, mert ismét fényesnek és derűsnek látod a jövődet.

HALAK

Legendás a humorod, de légy óvatos, mert nem mindenki lehet vevő rá. Egyesek félreérthetik a szavaidat, és akaratlanul is megbánthatod őket. Ezt leszámítva, csodás hétvégében lesz részed, mert végig olyan dolgokat csinálsz majd, amelyek örömmel töltenek el. Bármi is a célod a következő napokban, lazán megvalósítod! Ráadásul a társad észtveszejtő meglepetéssel készül, amitől tátva marad szád.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-12-08)

A mai napon olyannyira megoszolhat figyelme, hogy szinte képtelen lehet apróbb gikszerek nélkül végigvinni ma bármit. Ne csüggedjen, kedves Halak, s törõdjön bele, hogy ez ma egy ilyen nap. Ha valamit elfelejt, vagy elügyetlenkedik, inkább nevessen egy jót, minthogy mérgelõdésre pazaroljon akár egy percet is az életébõl egy apró butaság miatt!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: