Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Fontos felismeréseket tesznek a csillagjegyek amellett, hogy romantikus napok várnak rájuk. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

KOS

Sikerül megoldást találni a szakmai vagy éppen anyagi gondjaidra. Még akár az előmeneteled kulcsára is rábukkanhatsz. Emellett a következő napok maximális romantikában telnek, és felemelő, gyógyító beszélgetéseket folytattok a kedveseddel. Néha a kacérkodásotok átcsap forró szenvedélybe, és mesés együttlétekben lehet részetek. Ám ha van valaki, akinek szeretnél beférkőzni a szívébe, azt most könnyen megteheted!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

A mai egy igen termékeny napnak ígérkezik, feltéve, hogy éberen nyitva tartja a szemét, s ügyel a felmerülõ lehetõségek megragadására. Ne ódzkodjon az új kihívásoktól! Ön kiváló képességekkel rendelkezik, éljen hát velük, s tesztelje, mire képes! Meg fog lepõdni a végeredményen! Igyekezzen ne abból kiindulni, mások meddig jutnak, hiszen, ön teljesen más világlátással rendelkezik. Bízzon magában, s vágjon neki bátran az eljövendõknek.

Ez lesz a 2020-as év legnagyobb ballépése csillagjegyed alapján!

BIKA

Misztikus energia vesz körül, Bika! Pszichikai képességeid igen aktívak, így meditálás vagy alvás közben spirituális üzeneteket fogadhatsz be, amelyek megoldhatják egy problémádat vagy utat mutathatnak egy jobb élet felé. Új elképzeléseid támadnak azzal kapcsolatban, hogyan juss több pénzhez vagy mivel foglalkozz a jövőben. Erős késztetést érzel egy saját vállalkozás indításához is.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

Ma úgy érzi, végre halad is a munkával. Ennek fõ oka az lehet, hogy ma feltehetõleg sikerül végeznie egy-két projekttel, vagy nagyobb részmunka folyamattal. Miután több órán keresztül ügyködik egy probléma megoldásán, áttörõ sikereket érhet el. A mai nap remek példa lehet arra, hogy ön valójában mire is képes, ha egy kicsit kilép a komfortzónájából. Ki tudja, talán gyakrabban kéne ezt tennie!

IKREK

Ne legyen bűntudatod amiért édes semmittevéssel töltöd a napjaidat. Megérdemled az olvasást, a sorozatnézést, hogy olyan dolgokat csinálj, amit csak szeretnél. Ám a délutánjaid, estéid a lehető legnagyobb romantikában telhetnek a kedveseddel. Egészen felvirágzik a kapcsolatotok, újra rátok talál a régi szerelem érzése. Az egyedülállóknak vétek lenne otthon maradni, mert sugárzó energiájuknak köszönhetően már hétfőre párra lelhetnek.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

A mai nap a családé, szeretteké, esetleg barátoké lehet, kedves Ikrek, akikkel most nem csak, hogy érdemi mennyiségû, de megfelelõ minõségû idõt is eltölthet, amit érdemes maximálisan ki is használnia arra, hogy ápolja, gondozza a velük való kapcsolatát. Érezze jól magát, s gondoskodjon arról, hogy a számukra is feledhetetlen nap legyen a mai!

RÁK

Olyan romantikus hétvégében lesz részed, mint amit a filmekben látni! El se akarod hinni, olyan álomszerűnek tűnik a kiruccanás a pároddal, a kedveskedése, minden szava és tette meglep téged. Meghitt, de szenvedélyes napokat tölthettek most együtt. Az egyedülállók életébe villámcsapás formájában köszönthet be az új szerelem. Mostanában határozottan magabiztosnak és ragyogónak fogd érezni magad, Rák!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

Kissé kevésnek érezheti a mai napi inspirációit, illetõleg motivációját ahhoz, hogy érdemben haladjon, mégis, ne hagyja, hogy mindez visszarettentse attól, hogy bármilyen nagy projekt végrehajtásába belevágjon, vagy folytassa azt. Ha ragaszkodik terveihez és bízik önmagában, akkor ma, minden nehézség ellenére, nagy eredményeket tehet le az asztalra. A mai napon érzelmi élete is elõtérbe kerülhet, ami, fõleg az este folyamán, meglehetõs izgalmakat hozhat!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: