Kisebb-nagyobb összezörrenések és bosszúságok várhatóak a csillagjegyek életében. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

KOS

Ügyelj arra, hogy kiben bízol meg, kedves Kos. A hétvégén váratlanul kígyók teremhetnek körülötted. Elkerülheted a csalódást, így azt is, hogy később bizalmi problémáid legyenek. Viszont nem várt anyagi gondok is felléphetnek, ami beárnyékolhatja a következő napjaidat, és akaratlanul is összetűzhetsz emiatt a szeretteiddel, akikkel kapcsolatban más egyéb problémák is felmerülnek.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Meglehet, hogy ma éjjel esetleg furcsa, misztikus álmai lesznek, melyek talán angyalokkal, vagy más, szellemi lényekkel kapcsolatosak, vagy éppen, rájuk utalnak. A bennük rejlõ üzeneteket érdemes lenne rögzíteni is valamilyen formában hosszútávra, mert késõbbi értelmezésük által, fontos üzenetre bukkanhat!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vasárnapi Horoszkóp 2021-06-20

BIKA

A következő napokban sikerül leküzdened a stresszt, ami egész héten kínzott. Mi több, megjön a magadba, és képességeidbe vetett hited. Most különösen igaz lesz, hogy minél jobban szereted önmagad, annál jobban szeretnek majd mások. A szerelmi életedben ez új és egyúttal kellemes meglepetésekhez vezethet. A párod kifejezetten elkényeztet majd szerelmével.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma egyesülhet ténykedésében a modern technika és a kreativitás, aminek következtében, kimagasló dolgokat hozhat létre, esetleg nagy igazságokra jöhet rá. Mindenképpen ossza meg másokkal is, amit ma tapasztal, mert õk további érdekes ismeretekkel bõvíthetik észrevételeit, esetleg gondolatok egész sorát indíthatják el önben azzal, amit mondanak.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

IKREK

Magabiztosnak, de talán megvilágosodottnak is érzed magad, a jegyedben járó Nap és a Merkúr - vagyis az uralkodó bolygód -, közötti kozmikus társulásnak köszönhetően. Használd ezt arra, hogy  megvalósítsd a céljaidat. Most elég hangot adni a vágyaidnak, és a környezeted lesni fogja minden kívánságodat. Komoly égi támogatásban van részed, ami a szerelmi életedben is megjelenik, és párban élőként romantikát,  szingliként új partnert hoz.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Meglehet, kedves Ikrek, hogy most szíve szerint, teljesen máshol lenne, vagy abszolút mást csinálna, mint amit muszáj. Ne tetézze azzal a dolgokat, hogy belegondolva mindebbe, lehangolja magát, inkább próbálja meg a dolgok jó oldalát is észrevenni, s valahogy, pozitívan felfogni a jelen helyzetet, akkor nem csak az idõ fog gyorsabban telni, de sokkal jobb kedvre is derülhet!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

RÁK

Nemrég törés keletkezhetett az egyik kapcsolatodban. A jó hír az, hogy gyógyulás várható benne. Viszont ezzel együtt egy másik viszonyodban konfliktus adódik. Szerencsére itt nem lesz akkora baj, és hamar elsimíthatjátok a kellemetlenséget. Fontos lenne, hogy időt szakíts önmagadra, és a saját vágyaidra, máskülönben egész hétvégén megint mások körül fogsz sürögni-forogni. Ne akarj teljesen kimerülni!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: