Kisebb-nagyobb összezörrenések és bosszúságok várhatóak a csillagjegyek életében. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

KOS

Ügyelj arra, hogy kiben bízol meg, kedves Kos. A hétvégén váratlanul kígyók teremhetnek körülötted. Elkerülheted a csalódást, így azt is, hogy később bizalmi problémáid legyenek. Viszont nem várt anyagi gondok is felléphetnek, ami beárnyékolhatja a következő napjaidat, és akaratlanul is összetűzhetsz emiatt a szeretteiddel, akikkel kapcsolatban más egyéb problémák is felmerülnek.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Ma egy nagyon jó ötlete támadhat valamivel kapcsolatban, amit érdemes lenne esetleg, ha csak körvonalakban is, de lejegyeznie, mielõtt teljesen kiverik a fejébõl. Annál is inkább, mivel, volumenébõl fakadóan, tekintélyesebb mennyiségû idõt is igénybe vehet a kidolgozása, így jobb, ha mindig kéznél lesz a jövõben az alap.

BIKA

A következő napokban sikerül leküzdened a stresszt, ami egész héten kínzott. Mi több, megjön a magadba, és képességeidbe vetett hited. Most különösen igaz lesz, hogy minél jobban szereted önmagad, annál jobban szeretnek majd mások. A szerelmi életedben ez új és egyúttal kellemes meglepetésekhez vezethet. A párod kifejezetten elkényeztet majd szerelmével.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Meglehet, hogy ma kissé lassabban halad, amit eltervezett, azonban a kényelmes tempó most kifejezetten jól is eshet önnek, így ne is erõltessen semmit. Az ilyen nyugodt, kiegyensúlyozott légkör amúgy is jót tesz a kreativitásnak, amivel lehet, hogy a végére többet halad majd, mintha agyon hajszolná magát. Csak nyugodtan, kedves Bika!

IKREK

Magabiztosnak, de talán megvilágosodottnak is érzed magad, a jegyedben járó Nap és a Merkúr - vagyis az uralkodó bolygód -, közötti kozmikus társulásnak köszönhetően. Használd ezt arra, hogy  megvalósítsd a céljaidat. Most elég hangot adni a vágyaidnak, és a környezeted lesni fogja minden kívánságodat. Komoly égi támogatásban van részed, ami a szerelmi életedben is megjelenik, és párban élőként romantikát,  szingliként új partnert hoz.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Rendkívül legyen óvatos a közlekedéssel és más, fizikai tevékenységekkel, kedves Ikrek, ugyanis kisebb sérüléseket szenvedhet, ha nem vigyáz. Mindazonáltal, ma egy kellemes meglepetésben is része lehet, talán titkon sejti is milyenben, egy olyas valaki részérõl, akirõl nem is gondolná, így igazán izgalmasan alakulhat a nap!

RÁK

Nemrég törés keletkezhetett az egyik kapcsolatodban. A jó hír az, hogy gyógyulás várható benne. Viszont ezzel együtt egy másik viszonyodban konfliktus adódik. Szerencsére itt nem lesz akkora baj, és hamar elsimíthatjátok a kellemetlenséget. Fontos lenne, hogy időt szakíts önmagadra, és a saját vágyaidra, máskülönben egész hétvégén megint mások körül fogsz sürögni-forogni. Ne akarj teljesen kimerülni!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: