Kisebb-nagyobb összezörrenések és bosszúságok várhatóak a csillagjegyek életében. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

KOS

Ügyelj arra, hogy kiben bízol meg, kedves Kos. A hétvégén váratlanul kígyók teremhetnek körülötted. Elkerülheted a csalódást, így azt is, hogy később bizalmi problémáid legyenek. Viszont nem várt anyagi gondok is felléphetnek, ami beárnyékolhatja a következő napjaidat, és akaratlanul is összetűzhetsz emiatt a szeretteiddel, akikkel kapcsolatban más egyéb problémák is felmerülnek.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-19)

Elõfordulhat, hogy ma hajlamosabb lesz az érzelmeire hallgatni, kedves Kos, még akkor is, ha az eszével tudja, nem sok logika van abban, amit csinál. Akárhogy is, érdemes a nagyobb döntéseket inkább máskorra hagynia, különösen, ha azok anyagi természetûek, vagy éppen szakmájával kapcsolatosak, hiszen, ezeken a területeken jobb, ha nem gyakorolnak túl nagy befolyást az érzelmek.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Így tudod a legjobban kiengedni a gőzt, a csillagjegyed szerint

BIKA

A következő napokban sikerül leküzdened a stresszt, ami egész héten kínzott. Mi több, megjön a magadba, és képességeidbe vetett hited. Most különösen igaz lesz, hogy minél jobban szereted önmagad, annál jobban szeretnek majd mások. A szerelmi életedben ez új és egyúttal kellemes meglepetésekhez vezethet. A párod kifejezetten elkényeztet majd szerelmével.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-19)

Megeshet, hogy, bár tisztában van vele, mit kellene mondania egy adott szituációban, ám mégsem képes megalkudni, s végül a színtiszta igazság beszél majd önbõl, aminek, nem biztos, hogy most mindenki fog is örülni. Ennek ellenére, talán mégis így a legjobb, hiszen, ha bennmaradna valami, s megalkuvóvá válna, akkor az sokáig okozhatna még gyomorgörcsöt, vagy fejfájást önnek!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

IKREK

Magabiztosnak, de talán megvilágosodottnak is érzed magad, a jegyedben járó Nap és a Merkúr - vagyis az uralkodó bolygód -, közötti kozmikus társulásnak köszönhetően. Használd ezt arra, hogy  megvalósítsd a céljaidat. Most elég hangot adni a vágyaidnak, és a környezeted lesni fogja minden kívánságodat. Komoly égi támogatásban van részed, ami a szerelmi életedben is megjelenik, és párban élőként romantikát,  szingliként új partnert hoz.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-19)

Hagyja, hogy az érzelmei, játszanak a képzeletével, legyen felszabadult és szárnyaljon! Ma nem éppen a racionalitásnak van itt az ideje, inkább az önfeledt vidámságnak, ami méltán megédesítheti a napját, így érdemes rá törekednie. Legyen bárhol, vagy csináljon bármit, érezze nagyon jól magát!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

RÁK

Nemrég törés keletkezhetett az egyik kapcsolatodban. A jó hír az, hogy gyógyulás várható benne. Viszont ezzel együtt egy másik viszonyodban konfliktus adódik. Szerencsére itt nem lesz akkora baj, és hamar elsimíthatjátok a kellemetlenséget. Fontos lenne, hogy időt szakíts önmagadra, és a saját vágyaidra, máskülönben egész hétvégén megint mások körül fogsz sürögni-forogni. Ne akarj teljesen kimerülni!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: