OROSZLÁN

Úgy ragyogsz, mint egy sztár, Oroszlán, köszönhetően a Nap és a kommunikatív Merkúr közötti égi házasságnak. Ezek a rezgések tökéletesek arra, hogy a középpontba kerülj, és felhívd magadra, a vágyaidra, és ötleteidre a figyelmet. A hatás nem is marad el! Végre megkaphatod azt, amire vágysz, az elismerést, a hírnevet, a szeretet, és egyedülállóként akár új udvarlókra is szert tehetsz.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Fizikai és szellemi energiái, ma nagyon magas szintet érhetnek el, így rendkívül motiválttá tehetik dolgaiban! Igyekezzen meglovagolni az adódó lehetõségeket, s a lehetõ legtöbbet kihozni a mai napból. Este, az eredményes, de nehéz nap után, bontson ki egy palack bort és fogyassza mértékkel és egészséggel!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

SZŰZ

A hétvége tökéletes a szakmai ismereteid fejlesztésére, mivel a Merkúr égi szövetséget köt az Ikrekben járó Nappal. Ezek a napok kiválóan alkalmasak a hangod – vagyis terveid, céljaid -, hallatására, ami által meggyőzheted a környezetedet. De vigyázz, mert adódhat némi félreértés, ami kínos, kellemetlen helyzeteket idézhet elő. Ha egyedülállóként ismerkedsz, ezzel pláne légy óvatos, nehogy valaki – esetleg egy kollégád -, félreértése a szándékodat.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma rendkívül mozgalmas lehet a napja, ráadásul, a technika vívmányaival is meggyûlhet a baja, így nem éppen stresszmentes napnak nézhet elébe. Végzõdjenek bárhogy is a dolgok, a legfontosabb, hogy ne veszítse el a fejét, legyen kitartó és áldozatkész. Este mindenképpen oldja a stresszt, egy forró fürdõ, vagy egy masszázs most ebben sokat segíthet!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

MÉRLEG

Barátaid és szeretteid támogató jelenlétét élvezheted a hétvégén, ami maximális szeretetben telik. Ugyanakkor hatalmi harcokba keveredhetsz a munkahelyeden vagy az üzleti életben. Szerencsére gyors sikert aratsz, így nincs mitől tartanod. Utána már csak azokra a romantikus élményekre kell fókuszálnod, amelyek a szerelmed oldalán várnak. A szinglik pedig menjenek randizni, nem bánják meg!

SKORPIÓ

A szerelmi életedben váratlanul konfliktusok merülhetnek fel. Olyannyira eldurvulhat a vita, hogy még a szakítás is terítékre kerülhet. Mindennek a tetejében az egészséged sem valami kitűnő, és ez a veszekedés, csak még inkább rátesz egy lapáttal. Ugyan várható enyhülés vasárnap, de hogy milyen mértékben élvezheted a békét, az leginkább a kapcsolatban történő változásoktól függ. Próbálj meg egy kis időt találni arra, hogy feltöltődj hétfőre!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: