Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban?  Szombaton paprikás hangulatban lesznek a csillagjegyek, de vasárnap már a romantikáé a főszerep. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

Kos

A hétvégén azt érezheted: mindjárt felrobbansz. Könnyen felhúzód magadat az apróságokon, és némi elfojtott harag is dúl benned. De jobb, ha nem cselekszel dühből, mert olyat tehetsz, amit később megbánhatsz. Viszont a szerelmeddel elmélyül a kapcsolatotok, és kivételesen romantikus, és forró napok várnak rátok.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-11-30)

Ma bizarr látomások, gondolatok gyötörhetik, melyeket valahogy sehogy sem ért. Bármennyire is kísértsék nyugtalanító dolgok, ne tulajdonítson nekik nagyobb jelentõséget kedves Kos! Inkább koncentráljon arra, hogy, ha kellemetlen képek is kavarognak fejében, vajon mit üzenhetnek önnek, s így mi az, amivel elkerülheti a jósolt baj bekövetkezését, amire utalnak.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerdai Horoszkóp 2022-09-21

Bika

Légy óvatos, ha pénzügyekről van szó. A figyelmetlenséged vagy a kapkodásod miatt veszteség érhet. Az sem lenne szerencsés, ha engednél a kísértésnek, és túl sokat költenél. Ellenben a szerelmi életedet romantika és szenvedély jellemzi majd, és olyan meghitt pillanatokat tölthettek együtt a pároddal, amilyeben rég volt részetek.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-11-30)

A mai napon meglehetõsen aggasztó információk juthatnak birtokába, melyeket egy barát közvetítése által hallatják magukat. Elsõként ellenõrizze a tudomására jutottak tényszerûségét, nem-e csak felnagyítja a bajt hírnöke, de mindenképpen elemezzen és értékeljen, mielõtt pánikba esne. Ha úgy látja, sajnos igazak az elmondottak, cselekedjen mielõbb, hogy tovább ne fajuljanak a dolgok.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

A napokban könnyen dühbe gurulhatsz. Ilyenkor jobb, ha elmész sétálni egyet, mert olyat tehetsz vagy mondhatsz, amit később megbánhatsz. Ellenben a párod gyakran a segítségedre lesz, aki megnyugtat, és segít testileg-lelkileg is kikapcsolódni. Vasárnap késő délután egy váratlan fordulatnak köszönhetően, boldogan zárhatod a hétvégét.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-11-30)

Önt egy igen erõs és intuitív kötelék fûzi az önhöz közel állókhoz, ám ma valahogy mégis könnyen úgy érezheti, kedves Ikrek, mintha ez a kötelék kissé meglazult volna. Ez annak tudható be, hogy zavaró üzeneteket, jelzéseket kaphat szerettei irányából, melyek valahogy sehogy sem akarnak illeszkedni a képbe. Ne aggodalmaskodjon, hisz lehet, hogy pusztán csak ön érti félre õket, vagy egyszerûen egy rosszul sikerült tréfa az egész!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

A következő napokban meglehetősen feszült, és ideges leszel. Rád férne egy kis egyedüllét. Ha a szombatot túléled anélkül, hogy összevesznél a családdal, a vasárnap a mennyben fog telni, tele szeretettel, békességgel, és nem kevés romantikával. A partnereddel feléled köztetek a régi tűz, és felejthetetlen élményekben lehet részetek.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-11-30)

Ma meglehetõsen nehéz lehet a hétköznapi dolgaira koncentrálnia, kedves Rák, ugyanis elméje valahogy sehogy sem hajlandó önnel együttmûködni, mivel állandóan csak emelkedettebb, fontosabb dolgok kötik le figyelmét, gondolatait. Ha nehezebben is alakulna emiatt a nap, ne erõltesse, ami nem megy! Igazából az lenne a nagyobb baj, ha sosem kötnék le ilyesfajta gondolatok, még, ha néha kavarodást is okoznak életében...

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: