A második májusi hétvége leginkább a pihenésnek, lazításnak kedvez. Legalább az egyik napot érdemes a feltöltődésre szánni. Ehhez a vizes programok tökéletes lehetőséget kínálnak. Engedd meg magadnak a nyugalom pillanatait.

Kos

Ez a hétvégéd szóljon a családodról! Te is tudod, nemcsak anyák napján fontos ez. Minden adott, hogy rendet rakj az otthonodban. Átrendezheted a szobát, a konyhát, a teraszt, és főzhetnél valami finomat. A bolygók minden ilyennek kedveznek most.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-30)

Ma pénzügyi dolgai jól alakulhatnak, kedves Kos. Lehet, hogy egy jó befektetés, vagy egy kis elõre gondolkodás hozza meg ma gyümölcsét, mely a vártnál is jobban alakul. Az így megszerzett plusszal érdemes lehet egy kicsit tovább gondolkoznia, és körbeérdeklõdni további hasznos konstrukciók irányába. Úgy látszik mostanában ez nagyon megy önnek.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

4 tulajdonság, ami sikeressé tesz a csillagjegyed szerint - A miénk teli találat volt, rád is igaz?

Bika

Használd ki a jó időt, és mozdulj ki! Bár vasárnap az első májusi fagyos szent napja, és az előrejelzések esőt ígérnek, ám mégsem kellene a négy fal között ücsörögnöd. Vigyél magaddal esernyőt, öltözz rétegesen! Vár a természet, a kert, az arborétum…

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-30)

A mai napon, igencsak sok türelemre lehet szüksége az emberekhez, kedves Bika, ugyanakkor, ha sikerül mindenkivel közös nevezõre jutni, együtt kiváló csapatot alkothatnak, így nagyon dinamikusan haladhatnak majd a dolgaikkal. Délutánra érdemes lenne beiktatni egy kirándulást, vagy egy nagy sétát a parkba, kipihenendõ a napközbeni fáradalmakat, hiszen a természetnél nincs is megnyugtatóbb, különösen, ha még az idõjárás is barátságosan viselkedik.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Az érzelmek és a szentimentalizmus dominál ezen a hétvégén. Nem baj, ha meghatódsz, sőt örülj neki! Normális, ha vannak érzéseid, és ezek olykor elöntenek. A Rák Hold a magánélet fontosságát is szimbolizálja. Tudtad?

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-30)

Általában lelkiismeretes és szorgalmas munkaerõ, kedves Rák, azonban ma elkalandozhatnak gondolatai. Ma valahogy különösen hiányozhatnak családtagjai, s szívesebben töltené velük idejét. Ne habozzon, intézze úgy napja hátralévõ részét, hogy azt szeretteivel tudja tölteni egy kellemes idõtöltés keretében.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Ez egy igazán szép hétvége lesz. Kedveskedj a családodnak, a szeretteidnek valami meglepetéssel! Ismét megtapasztalhatod, hogy adni jobb, mint kapni. Közben önmagadat is kényeztethetnéd valami finomsággal…

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-30)

Ma képzelete és kreativitása igen magas szinten mûködhet, amit érdemes lenne kihasználnia. Maradjon otthon, vagy mielõbb letudva a napi kötelezõket, vonuljon el egy félreesõ helyre, ahol zavartalanul alkothat, ugyanis ma valami nagyon-nagy dolog is kisülhet abból, ami a fejében jár!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: