Kos

03.21 - 04.19

Szombaton kicsit szomorkás lesz a hangulatod. Szinte semminek nem tudsz örülni. A kedvesed igyekszik felvidítani téged, de próbálkozása kudarcra van ítélve. De vasárnapra megjön az eredmény: kivirulsz, visszatér a jókedved. Nem kizárt, hogy ennek van köze a szombati munkanaphoz.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-23)

Ma egy igen kellemes meglepetésben lehet része, mely abból adódhat, hogy egy régi barátja, vagy szerette látogatást tesz önnél, melynek során a parázs eszmecsere mellett, érzelmek is szóba kerülhetnek. Ha ez megtörténik, jól fog esni ez a kis lelki fröccs önnek is, hiszen gyakran nem adatik meg az embernek, hogy egy kicsit befelé koncentráljon eme rohanó világban, így még értékesebbek az ilyen pillanatok, találkozások.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Bika

04.20 - 05.20

Ezüst vasárnap hétvégéjének szombatján hiába kell dolgozni, te az otthon melegére és összebújásra vágysz. Vasárnap aktívabb társasági életet szeretnél. Jól tennéd, ha mindezt egyeztetnéd a pároddal. Ha nem vagytok ugyanabban a fázisban, akkor elkerülhetetlenül össze fogtok kapni.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-23)

Életében ma elõtérbe kerülhet a mozgás, melyet mindegy, hogy valósít meg, csak csinálja és élvezze, mert kulcsfontosságú az egészségmegõrzésben! Pénzügyeivel kapcsolatos aggodalmaira a legjobb orvosság, ha már a gondok észlelésekor rögtön a megoldásukra koncentrál. Tegye azt, kedves Bika!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Ezek a csillagjegyek a szakítás után is adnának még egy esélyt

Ezek a csillagjegyek a szakítás után is adnának még egy esélyt

Néhány csillagjegy szerint a szakítás végleges döntés, arra is akad számtalan példa, hogy a kapcsolat főnixmadárként éled újjá. Ezek a csillagjegyek szívesen adnak még egy esélyt az exüket. Te is köztük vagy?

Cikkajánló Tovább olvasom

Ikrek

05.21 - 06.21

A szombati nap a romantika jegyében fog telni. Kivételesen ez most nincs ellenedre, aminek a szerelmed fog a legjobban örülni. Lepd meg valami romantikus programmal: forralt borozás a szabadban, vagy korcsolyázás, vagy szerelmes film a moziban! Vasárnap sem késő ilyesmit szervezni…

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-23)

Ma egy baráti összejövetelre kerülhet sor, amelynek alkalmával nagyon is jól fog szórakozni, ráadásul most a kellemes perceket még jobban feldobhatja egy kínálkozó, üzleti, vagy más egyéb szakmai lehetõség is, ami ráadásul most egy igen váratlan irányból érkezhet, így igazán izgalmas napnak nézhet elébe, kedves Ikrek!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: