Rák

Szombaton meg akarsz felelni a családodnak vagy épp a barátaid elvárásainak? Ez remek gondolat, ha cserébe este kirúghatsz a hámból, és a vasárnapi kötelezettségeket valaki leveszi a válladról. Azért, hogy nyugalomban teljen a hétvége, köss mindenkivel békét, nehogy veszekedésre add a fejedet. Ha elkerülhetetlen, hogy fuss pár kört aktuális teendőiddel összefüggésben vasárnap, azt akkor is tedd a saját tempódban, ne hagyd, hogy bárki siettessen. Ha valamiféle munkát vagy tanulást terveztél volna vasárnapra, azt átgondolhatnád, ugyanis különösen fontos lenne, hogy szeretett emberekkel töltsd az időt.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-06-18)

Kedves Rák, ma valami igencsak leköti gondolatait. Olyannyira, hogy komolyan habozhat döntést hozni az ügyben. Semmiképpen se hamarkodja el ítéletét, inkább, ha nagyon nem jutna dûlõre a kérdésben, tegye félre és lehet, hogy pár napon belül az élet ad rá választ ön helyett.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Lényeges eleme ennek a hétvégének, hogy jó időbeosztást készíts! Még pénteken írd össze, mi mindennek kell a végére érned, hová szeretnél eljutni, kikkel találkoznál, ellenkező esetben sok dologra nem jut majd időd a nagy kapkodásban. Házon kívüli programjaid mellett szánj időt otthonodra, annak takarítására, szépítgetésére, alakítgatására is – jó lesz úgy hazaérkezni, hogy érezheted a friss energiákat. Egy ideje talán nem foglalkoztál a lakásoddal, szobáddal? Hát tegyél a pozitívabb hangulatért! Új függöny, egy szőnyeg, ágytakaró, friss virágok...

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-06-18)

Ma akkor lehet a legeredményesebb, kedves Oroszlán, ha kivételesen, nem hajlik a kompromisszumokra, hanem szilárdan ragaszkodik a saját elképzeléseihez, még, ha ez kissé rugalmatlan hozzáállásnak is tûnik. Ezúttal engedjenek mások!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Keddi Horoszkóp 2024-04-30

Szűz

A szombat és a vasárnap gyökeres ellentétjei lesznek egymásnak. Az első inkább takarítós, sürgős-forgós, pakolós, főzős pillanatokat tartogat – viszont jó hír, hogy összességében hasznos időt töltesz el otthon. Este ruccanj ki valahová, ahol nem a zaj, inkább a végtelen csend vesz körül. Egy késő esti séta egy folyó partján? A vasárnap teljes egészében legyen a kikapcsolódásé, egy különleges programé, így pedig a vágyaid szerint alakulnak az események. Nem kell korán kelned, nincs semmi és senki, aki bármit számon kérjen rajtad. Csak olyan dolgokat tégy, amik vonzanak!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-06-18)

Vigyázzon, kedves Szûz, mert ma könnyen kenyérre kenhetõ lehet, s ezt mások, de különösen szerettei, alkalmasint, nem is lesznek restek kihasználni. csak nehogy imázsa, vagy éppen pénztárcája súlyos kárát lássa lágyszívûségének!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: