Rák

Szombaton meg akarsz felelni a családodnak vagy épp a barátaid elvárásainak? Ez remek gondolat, ha cserébe este kirúghatsz a hámból, és a vasárnapi kötelezettségeket valaki leveszi a válladról. Azért, hogy nyugalomban teljen a hétvége, köss mindenkivel békét, nehogy veszekedésre add a fejedet. Ha elkerülhetetlen, hogy fuss pár kört aktuális teendőiddel összefüggésben vasárnap, azt akkor is tedd a saját tempódban, ne hagyd, hogy bárki siettessen. Ha valamiféle munkát vagy tanulást terveztél volna vasárnapra, azt átgondolhatnád, ugyanis különösen fontos lenne, hogy szeretett emberekkel töltsd az időt.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Ma különösen sokszor megfordulhat a fejében ingatlanának értéknövelõ felújítása, vagy esetleg egy új értékbe való befektetés. Az ötlet kiváló, de ez semmiképp sem olyan döntés, amit jó elhamarkodottan meghozni. Járja körbe alaposan a témát és nézzen szét a piacon, hogy megtalálja az ön számára legkedvezõbb ajánlatot. Vigyázzon, az értéknövekedés eltarthat egy darabig, de ha tud várni, busásan megtérülhet befektetése, kedves Rák.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Lényeges eleme ennek a hétvégének, hogy jó időbeosztást készíts! Még pénteken írd össze, mi mindennek kell a végére érned, hová szeretnél eljutni, kikkel találkoznál, ellenkező esetben sok dologra nem jut majd időd a nagy kapkodásban. Házon kívüli programjaid mellett szánj időt otthonodra, annak takarítására, szépítgetésére, alakítgatására is – jó lesz úgy hazaérkezni, hogy érezheted a friss energiákat. Egy ideje talán nem foglalkoztál a lakásoddal, szobáddal? Hát tegyél a pozitívabb hangulatért! Új függöny, egy szőnyeg, ágytakaró, friss virágok...

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Partnerével néhány igen mély beszélgetés után, úgy tûnik, erõsödhet az önök közt lévõ kapcsolat. Ha még nem kötelezõdtek el egymás iránt, úgy most az is kilátásba kerülhet. Ne feledje, kedves Oroszlán, hogy egy kapcsolatban nagyon fontos a kompromisszum és bizony néhány gyakorlati kérdésben, mint a pénz, a munka, vagy egyéb személyes szokások, kénytelen belemenni néhányba annak érdekében, hogy azzal lehessen örökre, vagy továbbra is, akit szívbõl szeret.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétfői Horoszkóp 2023-05-15

Szűz

A szombat és a vasárnap gyökeres ellentétjei lesznek egymásnak. Az első inkább takarítós, sürgős-forgós, pakolós, főzős pillanatokat tartogat – viszont jó hír, hogy összességében hasznos időt töltesz el otthon. Este ruccanj ki valahová, ahol nem a zaj, inkább a végtelen csend vesz körül. Egy késő esti séta egy folyó partján? A vasárnap teljes egészében legyen a kikapcsolódásé, egy különleges programé, így pedig a vágyaid szerint alakulnak az események. Nem kell korán kelned, nincs semmi és senki, aki bármit számon kérjen rajtad. Csak olyan dolgokat tégy, amik vonzanak!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Talán kissé elvesztette a fonalat az utóbbi idõben anyagi ügyeit tekintve, ezért ma úgy dönthet, kedves Szûz, hogy megregulázza pénztárcáját. Számba veszi bevételeit, kiadásait és készít egy kiszámítható, jól beosztott költségvetést. Ez lehet, hogy a vártnál több idõbe telik majd, de megéri a fáradozást, mert ennek hatására sikeresen megspórolhatja a nyaralásra szánt összeget is. Inkább, ha úgy sok, amit bevállalt, tartson kisebb-nagyobb szüneteket, hiszen a terv és a papírok nem fognak elfutni.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: