Bak

Eleinte értetlenkedve figyeled a különféle eseményeket, hiszen minden éppen úgy alakul, ahogy vártad. Ez furcsának fog tűnni, de ne izgulj, érezd magadat inkább a sors kegyeltjének. Hab a tortán, hogy ezen a hétvégén csak olyan emberek vesznek körül, akik tisztelnek, szeretnek és megbecsülnek. Ez kellemes élményeket biztosít számodra, ráadásul örömmel viszonzod mindazt, amit kapsz tőlük. Szeretteidnek esze ágában sincs noszogatni vagy piszkálni téged, sem pedig időrabló feladatokat a nyakadba sózni. Egyszerűen csak érezd jól magad a hétvégén, mosolyogj, és légy hálás!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-06-18)

Ma könnyen a hatalmába kerítheti a pesszimizmus, kedves Bak, vagy legalábbis, minden poharat félig üresnek lát, nem pedig félig telinek. Az is elõfordulhat, hogy úgy érzi, mintha folyton csak körbe-körbe menne. Bármelyikrõl is legyen szó, higgye el, nem olyan vészes a helyzet, mint amilyennek tûnik, csupán csak arról van szó, hogy kissé túlterhelt mostanában. Pihenjen egy kicsit, s meglátja, holnap máris derûsebben ébred majd!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Ez a hétvége legyen a tiéd, szóljon rólad, és minden körülmény a te igényeidet szolgálja ki! Ehhez a következő feltételek szükségesek: ne másokat helyezz középpontba, csakis magadat és a vágyaidat! Egy csipetnyi önzőséggel még nem teszel kárt semmiben és senkiben. Néha szükséged van arra, hogy te légy fókuszban. Kényeztesd magadat, csinálj olyan dolgokat, amik örömöt okoznak. Válassz olyan tevékenységeket, amelyek maximálisan ellazítanak, elégedetté tesznek, mosolyt csalnak az arcodra. Ha közben szeretnél a családoddal is együtt lenni, biztos lehetsz benne, hogy nem fognak ellenállni.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-06-18)

Ma rendkívül nagy lehet a koncentrációs képessége, kedves Vízöntõ, így érdemes ezt a napot arra használnia, hogy megfejtsen néhány olyasfajta, bonyolult dolgot, amit esetleg mostanában nem, vagy csak részlegesen sikerült megértenie. Használja ki amúgy is éles elméje kiemelt aktivitását!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez a 4 csillagjegy nyomtalanul felszívódik akkor is, ha minden jól megy köztetek

Halak

Sok apró meglepetést tartogat neked ez a hétvége, az lesz ebben az igazán örömteli, hogy egyáltalán nem is számítottál ilyen pozitív hírekre, kényeztetésre, kedves szavakra, jó programokra. Összességében nyugalmas napok várnak, ugyanakkor kedved szerint formálhatod a programokat, szingliként egyenesen ajánlott összehozni egy randit. Ha komoly eszmecserékbe bonyolódsz, figyeld a másik felet, nagyon sok okos gondolattal gazdagodhatsz. Ha valakinek eszébe jutna negatív kritikával illetnie téged, arra ne reagálj hevesen, inkább légy megértő.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-06-18)

Ma kétségei támadhatnak, hogy a megfelelõ személynek, a megfelelõ idõpontban, a megfelelõ dolgokat mondta-e, s ez teljesen elbizonytalaníthatja. Ne legyen lelkiismeret-furdalása, ha ma esetleg egy kicsit locsi-fecsi módon viselkedik, kedves Halak, hiszen ezt nem rossz-szándékból teszi, egyszerûen csak szeret mindenrõl nyíltan beszélni.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: