A Kosoknak mázlijuk lesz hétvégén, olyan hírt kapnak, ami felvillanyozza őket. A Bikáknak ellenben figyelniük kell, elsősorban az anyagi javaikra. Az Oroszlánok hétvégéje remekül indul, de később adódhatnak kellemetlenségek. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Ez a nagyon hideg, borzongató idő megterhel fizikálisan, és bizony lelkileg is megvisel. Érzed, nem vagy tökéletesen jól, ám a hétvégén mégis mázlid lesz! Jön egy olyan hír vagy meghívás, ami gyorsan felvillanyoz, így egyik percről a másikra mosolyogni kezdesz és felvidulsz. Még a fanyar humorodat is előveszed, aminek mások örülni fognak. Ez után egész hétvégén emelkedett lesz a hangulatod, minden apró hírt befogadsz, emellett a pihenés, a szeretet és az odaadás kapják a főszerepet. Ha elígérkeztél valahová, de nincs kedved menni, akkor is mindenképpen mozdulj ki otthonról!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Mostanában meglehetõsen hullámozhattak érzelmei, kedves Oroszlán, melyet környezete is igen érzékenyen viselt. Most végre tisztázhatja érzéseit szeretteivel, párjával, vagy azokkal, akiket kétségek között hagyott. Ne féljen kimutatni gyakrabban gondolatait, mert ha eltitkolja õket, környezete is nehezebben fogja megérteni hangulatingadozásait.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

Ezen a hétvégén ügyelj a pénzedre, értéktárgyaidra, anyagi javaidra, ugyanis kellemetlen égi hatások vesznek körül, és könnyen lába kélhet valaminek... Ám, ez a hatás úgy is jelentkezhet, hogy túlköltekezed magadat, márpedig óvatosabban kellene bánnod a pénztárcád tartalmával – főleg a karácsonyi szezon után. Feltétlenül légy megfontolt és óvatos, ha figyelsz, akkor biztosan el tudod kerülni a kellemetlenségeket, nehézségeket. Barátaid, szeretett rokonaid csábítanak valahová? Mondj igent, szükséged van egy kis társasági életre.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Bika, ma nagy lehetõségek akadhatnak útjába, ha elég figyel és nyitva tartja a szemét. Nem feltétlenül fog pénzt találni a járdán, de lehet, hogy barátaival egy remek ötletet eszelnek ki, amibõl hosszú távon gyümölcsözõ vállalkozás is lehet. Ne becsülje alá magát, vágjon bele bátran egy új projektbe.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerdai Horoszkóp 2023-03-29

Ikrek

Szombaton egy fantasztikus lehetőség keresztezi utadat, amire tilos nemet mondani, vagy megrettenni a kihívástól. Egy egészen különleges feladatot szeretnének rád bízni, amire egyáltalán nem számítottál, ugyanakkor mégis érdemes lenne azonnal rábólintani, mert sok tapasztalatot szerezhetsz általa. Még soha nem csináltál ehhez hasonló dolgot, épp ezért lenne érdemes magadat bátran próbára tenni, mert nagyot tudnál alkotni, sokak elismerését magadénak tudni. Mindig vannak extra tartalékaid, hát használd is őket!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Ma egy kicsit fáradtabbnak érezheti magát, még a szokásosnál is, kedves Ikrek, ami köszönhetõ az idõjárásnak, de akár annak is, hogy az utóbbi napokban igencsak energikus volt és tevékenyen részt vett mind a családi, baráti, mind a munkahelyi eseményekben. Lehet, hogy most jött el az ideje egy kis pihenésnek.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: