Oroszlán

Hiányzik a hétvégi hangulat? Hovatovább a gondolataid inkább a hétköznapi feladatok körül járnak? Ne rontsd el a szombatodat! A pihenésre szánható idő mindig kevesebb, mint a munkára vagy tanulásra feláldozható. Ne engedd, hogy olyan ügyek vonják el a figyelmedet, amelyeket most úgysem tudsz megoldani! Csakis a családod, a barátaid és a tervezett programok legyenek fókuszban! Kapcsolj ki, szórakozz sokat, menj társaságba, a többivel ráérsz jövő hétig. Ha nem pihened ki magad, ha nem vezeted le valahogy a feszültséget, olyan vitákba bonyolódhatsz, amelyek akár napokra lehangolhatnak. Ugye ezt nem akarod?

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-21)

Tartsa nyitva ma szemét és fülét kedves Oroszlán. Lehet, hogy régóta keres valamit, vagy valakit, de sikertelenül, azonban ma akár a legváratlanabb helyeken találhatja meg. Nem is biztos, hogy pontosan elképzeléseinek megfelelõ a találat, ám egy kis fantáziával az élet adta lehetõségeket nagy sikerrel átültetheti saját igényeibe.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Szűz

Megmagyarázhatatlan feszültség nehezedik rád? Tudatosítsd magadban, hogy minden problémádra úgysem találsz azonnali megoldást, hát inkább pihenj, kapcsolódj ki, a megoldásokat pedig keresd hétfőn. Hagyd magad mögött a hétköznapok gondjait. Oszd be az idődet előre, okosan! Ígérkezz el a barátaidnak, és csak végső esetben menj egyedül valahová. Megleled a módját annak, hogy felszabadulj, lenyugodj, békére lelj. Mindegy, hogy az egyedüllét mellett döntesz, vagy végül társaságot keresel magadnak, a lényeg, hogy sokat tudj mosolyogni. Az egész heti hajtásból eredő kimerültségedre kötelező gyógyír az elegendő alvás, a finom ételek és a napfürdő.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-21)

Ma igencsak nosztalgikus hangulatban lehet, kedves Szûz. Sok régi emlék törhet fel elméjében, amik bizony azt is eredményezik, hogy felértékelõdnek önben a régi tárgyak. Amennyiben a lakásába vásárolna valamilyen kiegészítõt ma hajlamos lehet inkább a patinásabb darabokat keresni. Várjon a nagyobb beruházásokkal néhány napot, nehogy megbánja azokat, hátha hangulata csak egy napra szólt.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2018-11-17

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2018-11-17

Kövesd szerelmi horoszkópodat és tudd meg mikor van a legnagyobb esélyed egy romantikus élményre!

Cikkajánló Tovább olvasom

Mérleg

Ahelyett, hogy a hétvégére koncentrálnál, inkább kitalálsz magadnak valami plusz feladatot, ami szabad óráid egy részét kitölti ahelyett, hogy kikapcsolódnál? Biztos, hogy a szabadidődet munkára akarod cserélni? Ezt gondold végig mielőbb! Ha feltétlenül az előbbi mellett döntesz, akkor juss kompromisszumra önmagaddal! Nem baj, ha szombaton kedved támad rendet rakni a szekrényedben, a padláson vagy épp a pincében, de ne ez töltse ki az egész napot. Mozdulj ki a négy fal szorításából! Júniusra fordul a naptár, azaz végleg itt nyár!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-21)

Ma nagyon forgalmas napra számíthat, kedves Mérleg. Már reggel sok dolga lehet otthon, majd jönnek az elhalaszthatatlan elintéznivalók, és természetesen munkájában is megtalálják a bonyolult ügyek. Ezt az egész napos fárasztó, hektikus nyüzsgést a legjobb, ha este egy baráti összejövetel keretében vezeti le.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Skorpió

A hét mozgalmasabb része zsúfolásig volt fontos teendőkkel, jelentős nyomás nehezedett rád, és persze sok volt veled szemben az elvárás. Alkalmanként tüzet is kellett oltanod, ha támadt némi zűrzavar. Ugyanakkor ismerd be, néhány kellemetlen percet kivéve tele volt pozitív élményekkel a hét, aminek szerencsére folytatása várható az előtted álló hétvégén. Feltétlenül menj társaságba, ismerős vagy akár ismeretlen emberek közé. A lényeg, hogy mozdulj ki otthonról és keress olyan helyet, ahol táncolhatsz, mulathatsz, és levezetheted az esetleges feszültséget, ami felgyűlt benned. Nyugodtan ereszd el magad, belefér egy kicsivel több alkohol is – de ne ess túlzásokba.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-21)

Vigyázzon, mert ma túlzott kényelmességével elszalaszthat bizonyos lehetõségeket, melyekre már régóta várt és ettõl bizony igencsak frusztrált lehet ma, kedves Skorpió. Az pedig soha nem vezet jóra, ha rossz a kedve. Vegye elejét a pechsorozatnak és inkább csináljon olyan dolgokat amik nem igényelnek túl nagy erõbefektetést, de mégis halad elõre teendõivel. Így biztosan nem érheti az a vád, hogy nem dolgozik eleget.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: