Oroszlán

Hiányzik a hétvégi hangulat? Hovatovább a gondolataid inkább a hétköznapi feladatok körül járnak? Ne rontsd el a szombatodat! A pihenésre szánható idő mindig kevesebb, mint a munkára vagy tanulásra feláldozható. Ne engedd, hogy olyan ügyek vonják el a figyelmedet, amelyeket most úgysem tudsz megoldani! Csakis a családod, a barátaid és a tervezett programok legyenek fókuszban! Kapcsolj ki, szórakozz sokat, menj társaságba, a többivel ráérsz jövő hétig. Ha nem pihened ki magad, ha nem vezeted le valahogy a feszültséget, olyan vitákba bonyolódhatsz, amelyek akár napokra lehangolhatnak. Ugye ezt nem akarod?

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-23)

Bizonytalanul alakulnak pénzügyei, kedves Oroszlán. Egy elõre betervezett nagyobb kiadás maradhat el, mert nem sikerült összeszedni rá a megfelelõ mennyiségû tõkét, de az is lehet, hogy nem is biztos, hogy annyira szeretné ezt a vásárlást, s ezért nem is törte magát annyira, hogy meglegyen a rávaló. Ne ragaszkodjon megszállottan terveihez, s ne siettesse dolgait, inkább legyen türelmes és várja ki, amíg kialakul önben a megfelelõ döntés.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Szűz

Megmagyarázhatatlan feszültség nehezedik rád? Tudatosítsd magadban, hogy minden problémádra úgysem találsz azonnali megoldást, hát inkább pihenj, kapcsolódj ki, a megoldásokat pedig keresd hétfőn. Hagyd magad mögött a hétköznapok gondjait. Oszd be az idődet előre, okosan! Ígérkezz el a barátaidnak, és csak végső esetben menj egyedül valahová. Megleled a módját annak, hogy felszabadulj, lenyugodj, békére lelj. Mindegy, hogy az egyedüllét mellett döntesz, vagy végül társaságot keresel magadnak, a lényeg, hogy sokat tudj mosolyogni. Az egész heti hajtásból eredő kimerültségedre kötelező gyógyír az elegendő alvás, a finom ételek és a napfürdő.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-23)

Valami probléma adódhat ma a családjában, kedves Szûz. Valaki, aki közel áll önhöz, nem volt õszinte és ebbõl adódóan most eléggé lelombozva érezheti magát. Intézze el szükséges teendõit, de a nagyobb, fontosabb döntéseket semmiképp ne ma hozza meg, várjon, amíg lelkiállapota újra pozitív és optimista lesz, nehogy rosszkedve döntéseit is negatív irányba terelje.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Ez a 3 csillagjegy retteg a szerelemtől

Ez a 3 csillagjegy retteg a szerelemtől

Ezek a csillagjegyek valósággal rettegnek a szerelem érzésétől. A horoszkóp elárulja, miért olyan félelmetes számukra a legcsodásabb érzelem, miért is félnek annyira, hogy szerelembe esnek. Te is köztük vagy?

Cikkajánló Tovább olvasom

Mérleg

Ahelyett, hogy a hétvégére koncentrálnál, inkább kitalálsz magadnak valami plusz feladatot, ami szabad óráid egy részét kitölti ahelyett, hogy kikapcsolódnál? Biztos, hogy a szabadidődet munkára akarod cserélni? Ezt gondold végig mielőbb! Ha feltétlenül az előbbi mellett döntesz, akkor juss kompromisszumra önmagaddal! Nem baj, ha szombaton kedved támad rendet rakni a szekrényedben, a padláson vagy épp a pincében, de ne ez töltse ki az egész napot. Mozdulj ki a négy fal szorításából! Júniusra fordul a naptár, azaz végleg itt nyár!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-23)

A mai nap folyamán, annak ellenére, hogy reggel még kifejezetten energikusnak érzi magát, kissé fáradékonnyá válhat. Ilyen állapotban, nyilvánvaló, hogy nem lenne kellemes még plusz feladatokat is a nyakába vennie, így hát, ha valaki ilyesmivel próbálkozna ma önnél, kedvesen, udvariasan hárítsa a dolgot, hacsak nem létfontosságú az ügy. A saját dolgait amúgy is hajlamos néha a másoké elé helyezni, így, nem is vehetõ zokon, ha most egy kicsit épp ellenkezõleg cselekszik.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Skorpió

A hét mozgalmasabb része zsúfolásig volt fontos teendőkkel, jelentős nyomás nehezedett rád, és persze sok volt veled szemben az elvárás. Alkalmanként tüzet is kellett oltanod, ha támadt némi zűrzavar. Ugyanakkor ismerd be, néhány kellemetlen percet kivéve tele volt pozitív élményekkel a hét, aminek szerencsére folytatása várható az előtted álló hétvégén. Feltétlenül menj társaságba, ismerős vagy akár ismeretlen emberek közé. A lényeg, hogy mozdulj ki otthonról és keress olyan helyet, ahol táncolhatsz, mulathatsz, és levezetheted az esetleges feszültséget, ami felgyűlt benned. Nyugodtan ereszd el magad, belefér egy kicsivel több alkohol is – de ne ess túlzásokba.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-23)

Ma könnyen úgy érezheti, mintha az ön számára fontos projektek nem élveznének kellõ támogatást, vagy éppen lassan haladnának, s ebbõl levonható a következtetés: talán sikertelenségre, kudarcra vannak kárhoztatva. Nos, kedves Skorpió, az átmeneti pénzügyi és egyéb nehézségek ellenére, az univerzum most ennek éppen az ellenkezõjérõl árulkodik, azt sugallva, hogy mindenképpen sikerre van ítélve mindaz, amin dolgozik, s a jelenlegi állapotok csak átmenetiek? Ez pedig igazán bíztató! Tartson ki és merítsen ebbõl erõt, meglátja, nem fog csalatkozni!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: