Nyilas

Minden elismerést megérdemelsz, hisz alapos és előrelátó voltál, igen sokat tettél azért, hogy időben kitaláld és megszervezd a hétvégi programot, feltérképezd a jó helyeket. Ennek megfelelően örömteli hangulatban hagyhatod magad mögött a hét munkás részét. Szeretnél felüdülni, kikapcsolódni? Esetleg alaposan kitombolni magadat? Kedveseddel összebújnál? Netán keresnéd ismét az igazit? Nos, bármilyen terv is álljon össze a fejedben, a Vénusz kinyitja lelkedet és szíved kapuit, így a legkülönfélébb impulzusokat is befogadod, örülsz az ismerkedés lehetőségének, de a régi barátokat sem hagyod cserben. Csináld mindig azt, amihez épp kedved van!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-21)

Lehet, hogy lenne egy kis pénze, amit szívesen befektetne, de nem tudja, hogyan? A mai egy kiváló nap arra, hogy informálódjon ezen a téren. Járja körbe alaposan a témát és jegyezze fel, hogy milyen lehetõségei vannak. Ne feledje, hogy manapság egy kis leleményességgel hozhatja ki a legtöbbet anyagi tartalékaiból.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Bak

Ez a hétvége tele lesz olyan impulzusokkal és örömteli érzésekkel, amikre régóta vágytál. Érzelemmel, romantikával lesz fűszerezve minden perced, és bizony a szenvedély sem kerüli el a házad táját. Ha bátor vagy és bevállalós, akkor ez utóbbit le sem tudod majd csillapítani, úgyhogy készülj fel minden eshetőségre. Ha van kedvesed, csábítsd el új praktikákkal! Ha nincs, akkor hálózz be valakit, minden körülmény adott a sikerhez. Akaratlanul is vonzani fogod magadhoz az ellenkező nem tagjait, és ha még egy csinos ruhát is felveszel, a siker garantált. A mosollyal se fukarkodj, fogadd el, hogy a szerelem és a szenvedély kerülnek fókuszba.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-21)

Ma pénzügyi dolgai jól alakulhatnak, kedves Bak. Lehet, hogy egy jó befektetés, vagy egy kis elõre gondolkodás hozza meg ma gyümölcsét, mely a vártnál is jobban alakul. Az így megszerzett plusszal érdemes lehet egy kicsit tovább gondolkoznia, és körbeérdeklõdni további hasznos konstrukciók irányába. Úgy látszik mostanában ez nagyon megy önnek.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Hétfői Horoszkóp - Ha hosszú távú céljai vannak, akkor most komoly...

Hétfői Horoszkóp - Ha hosszú távú céljai vannak, akkor most komoly...

Holnapi horoszkópok egy teljesen eltérő megközelítésben!

Cikkajánló Tovább olvasom

Vízöntő

Végre elérkezett a hőn áhított hétvége, és minden adott ahhoz, hogy kedved szerint töltsd az időt. Nagyon vártad már ezt a két szabadnapot, és annál is jobban megérdemled, hogy a vágyaid szerint alakuljon minden. Nyugodtan mondj nemet a nem vonzó dolgokra, eseményekre! Csak olyanokkal légy együtt, akikkel öröm a közös időtöltés. Ha esetleg nyugalomra és pihenésre áhítozol, legyen úgy, ám legvégül a munkát mindenképpen kerüld el. Könnyen megeshet – leginkább vasárnap –, hogy váratlan vendégek állítanak be hozzád, ezt pedig egyetlen módon kerülheted el, méghozzá úgy, hogy elmész otthonról. Légy spontán!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-21)

A mai napon, remek ötleteket meríthet az online, vagy írott sajtóból, esetleg más, digitális csatornákból a pénzügyi helyzetét illetõen. Lehet ez egy új fõ, vagy mellékállás, esetleg kedvezõ hitel, vagy befektetési lehetõség. Mindenképpen szimatoljon azért jól körbe ezek bármelyikével kapcsolatban, viszont semmiképp se hagyja szó nélkül elmenni maga mellett most az ilyesmit!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Halak

Ez a hétvége sok minden lesz, ám csendes aligha. A nyugalom máshol keres helyet magának, és a béke sem a te társaságodat keresi. Hát akkor mit tegyél, hogy mégis jól alakuljanak a dolgok? Nos, leginkább a felgyülemlett otthoni feladatoknak próbálj a végére járni – de ne ezzel teljen a két nap! Ez dicséretes dolog, ám alaposan kimerít, végül mégse keseregj rajta! A szombat este izgalmas meghívást hozhat, eljuthatsz egy olyan társaságba, ahol érdekes eszmecserékben lehet részed, és ezek közül valami igencsak megmozgatja a fantáziádat. Nyugodtan rúgj ki a hámból, hisz neked is kijár a szórakozás. Leginkább akkor indulj útnak, ha még keresed a másik feled.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-21)

Mindig elõszeretettel lapozgatja az újságokat, olvasgatja az újdonságokat és bizony sokszor megfordul fejében, hogy beiratkozzon egy tanfolyamra, esetleg tovább képezze magát. Ma egy magazinban, vagy internetet látott cikk hatására lehet, hogy meg is találja az önnek való képzést, amibe nagy eséllyel bele is vág. Az este folyamán egy meglepõ telefont, vagy e-mailt kaphat egy olyan személytõl, akirõl már rég nem hallott.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat:

Gratulálunk! Szereztél egy pontot!

+ 1 pont

Mire jók a pontok?
A pontok gyűjtése teljesen INGYENES! A pontok segítségével értékes ajándékokat nyerhetsz minden héten, privát tartalmakhoz, személyre szabott horoszkóphoz is INGYEN hozzáférhetsz! Minél több pontot gyűjtesz annál nagyobb esélyed van a nyereményre!