Nyilas

Minden elismerést megérdemelsz, hisz alapos és előrelátó voltál, igen sokat tettél azért, hogy időben kitaláld és megszervezd a hétvégi programot, feltérképezd a jó helyeket. Ennek megfelelően örömteli hangulatban hagyhatod magad mögött a hét munkás részét. Szeretnél felüdülni, kikapcsolódni? Esetleg alaposan kitombolni magadat? Kedveseddel összebújnál? Netán keresnéd ismét az igazit? Nos, bármilyen terv is álljon össze a fejedben, a Vénusz kinyitja lelkedet és szíved kapuit, így a legkülönfélébb impulzusokat is befogadod, örülsz az ismerkedés lehetőségének, de a régi barátokat sem hagyod cserben. Csináld mindig azt, amihez épp kedved van!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-13)

Ma fontos beszélgetésekre kerülhet sor, így elengedhetetlen, hogy kifogástalan szellemi és érzelmi állapotát egészen a nap végéig, sõt, akár elalvásig is megõrizze, mert most még kedvese irányából is lehet számítani igencsak meglepõ kérdésekre, megnyilvánulásokra! Ha azonban sikerül mindent elfogulatlanul, a helyén kezelnie, akkor nagyon jó dolgokat hozhat ki a ma adódó helyzetekbõl, melyekbõl így sokat épülhet, vagy profitálhat. Kulcsszó a párbeszéd és az intellektualitás!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Bak

Ez a hétvége tele lesz olyan impulzusokkal és örömteli érzésekkel, amikre régóta vágytál. Érzelemmel, romantikával lesz fűszerezve minden perced, és bizony a szenvedély sem kerüli el a házad táját. Ha bátor vagy és bevállalós, akkor ez utóbbit le sem tudod majd csillapítani, úgyhogy készülj fel minden eshetőségre. Ha van kedvesed, csábítsd el új praktikákkal! Ha nincs, akkor hálózz be valakit, minden körülmény adott a sikerhez. Akaratlanul is vonzani fogod magadhoz az ellenkező nem tagjait, és ha még egy csinos ruhát is felveszel, a siker garantált. A mosollyal se fukarkodj, fogadd el, hogy a szerelem és a szenvedély kerülnek fókuszba.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-13)

Kora reggel meglehetõsen fáradtan ébred, kedves Bak és ez könnyedén kihathat az egész napjára is. Ha teheti, feküdjön vissza, de ha várja a munka, vagy egyéb kötelezettség, akkor nincs mit tenni, nézzen szembe velük. Meglátja az elsõ feladatok, teendõk elvégzése után, máris fittebbnek érzi majd magát. Sok energiáját fogja elnyelni ez a mai nap, de az estét már nyugodt, családi környezetben töltheti, és késõbb várja majd a puha ágy, ahol új erõre kaphat.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Szombati Horoszkóp - Előfordulhat, hogy egy-két dolgot félreértett, ezért...

Szombati Horoszkóp - Előfordulhat, hogy egy-két dolgot félreértett, ezért...

Nem kell azért túlságosan aggódnia, mert mindent könnyen helyre tud hozni. Kiválóan teljesít a munkahelyén, ezért páran irigyek önre. Ennek ellenére erősnek kell maradnia, és nem szabad hagynia, hogy másik felidegesítsék. Szánjon némi időt a háztartásár

Cikkajánló Tovább olvasom

Vízöntő

Végre elérkezett a hőn áhított hétvége, és minden adott ahhoz, hogy kedved szerint töltsd az időt. Nagyon vártad már ezt a két szabadnapot, és annál is jobban megérdemled, hogy a vágyaid szerint alakuljon minden. Nyugodtan mondj nemet a nem vonzó dolgokra, eseményekre! Csak olyanokkal légy együtt, akikkel öröm a közös időtöltés. Ha esetleg nyugalomra és pihenésre áhítozol, legyen úgy, ám legvégül a munkát mindenképpen kerüld el. Könnyen megeshet – leginkább vasárnap –, hogy váratlan vendégek állítanak be hozzád, ezt pedig egyetlen módon kerülheted el, méghozzá úgy, hogy elmész otthonról. Légy spontán!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-13)

Ma meglehetõsen sokat lehet kénytelen koncentrálni bizonyos, fõként hivatali, vagy munkahelyi dolgokra, melyek így igencsak leköthetik figyelmét, amit nem tud egyszerre annyi felé megosztani, mint amennyi felé kellene. A legjobb az, ha nem is erõlteti a dolgot, s egyszerre csak egy problémára koncentrál, mert akkor hiper gyorsasággal számolhatja fel az egyik ügyet a másik után. Mindezen kívül ma bármit is írna alá, elõtte mindenképpen olvassa el az apróbetûs részeket is az utolsó mássalhangzóig!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Halak

Ez a hétvége sok minden lesz, ám csendes aligha. A nyugalom máshol keres helyet magának, és a béke sem a te társaságodat keresi. Hát akkor mit tegyél, hogy mégis jól alakuljanak a dolgok? Nos, leginkább a felgyülemlett otthoni feladatoknak próbálj a végére járni – de ne ezzel teljen a két nap! Ez dicséretes dolog, ám alaposan kimerít, végül mégse keseregj rajta! A szombat este izgalmas meghívást hozhat, eljuthatsz egy olyan társaságba, ahol érdekes eszmecserékben lehet részed, és ezek közül valami igencsak megmozgatja a fantáziádat. Nyugodtan rúgj ki a hámból, hisz neked is kijár a szórakozás. Leginkább akkor indulj útnak, ha még keresed a másik feled.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-13)

Elõfordulhat, hogy az élete egy olyan ponthoz ért, ahol egy fontost döntést kell hoznia párkapcsolat terén. Próbáljon meg az ösztöneire, a belsõ hangjára hallgatni és döntsön tiszta fejjel. Ön egy nagyon érzõ, odaadó, szeretõ partner és sokszor nem veszi figyelembe a saját érzéseit, inkább a párjáét helyezi elõtérbe. Ez hosszútávon viszont nem mûködhet, hisz kapcsolatukban ön is épp oly fontos szerepet tölt be, mint kedvese. Ha úgy érzi, van mit megbeszélniük, akkor tegyék azt. Minden fontos dologért érdemes küzdeni, de néha tudni kell elengedni is.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat:

Gratulálunk! Szereztél egy pontot!

+ 1 pont

Mire jók a pontok?
A pontok gyűjtése teljesen INGYENES! A pontok segítségével értékes ajándékokat nyerhetsz minden héten, privát tartalmakhoz, személyre szabott horoszkóphoz is INGYEN hozzáférhetsz! Minél több pontot gyűjtesz annál nagyobb esélyed van a nyereményre!