A Kosok számára eljött az ideje annak, hogy olyan dolgokat próbáljanak ki, amiket még sosem. A Bikák pedig akármivel is foglalják el magukat, biztosan élvezik majd a programot. A Rákoknak alkalmuk nyílik bebizonyítani, hogy milyen szenvedélyesek, a Skorpiók hétvégéjében azonban a pihenésé lesz a főszerep. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok.

Kos

Ezen a hétvégén keress olyan programot, ahol sok víz vesz körül, és inkább csend van, mint forgatag. Ha úgy tartja kedved, bátran mutasd meg, hogy szereted a földi élvezeteket is, a finom ételeket, italokat. Vegyél részt páratlan eseményeken, kóstolj meg új ízeket, próbálj ki olyan dolgokat, amiket még sosem. Kiadós testmasszázs, napozás, vadvízi túra, fincsi ételek, s minden, ami egy egészséges ember jókedvét biztosíthatja egy teljesen átlagos, őszii hétvégén. Ha valaki szívesen elkísérne, ne utasítsd vissza, neked is jól jön majd a társaság.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-21)

Ma meglehet, hogy kissé elzárkózhat a világ elõl elefántcsonttornyába, onnan szemlélve az eseményeket, ám miért lenne ez baj, ha segít új perspektívákat megismerni. Használja a mai napot arra, hogy egy kicsit jobban megláthassa a dolgok valódi értelmét, amit mások talán még csak nem is sejtenek!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Bika

Ezen a két napon neked szinte teljesen mindegy az, mi történik, hiszen akkor is kiválóan fogod magad érezni a bőrödben, ha mások esetleg nem. Bikaként nem hadakozol a munka ellen, ugyanakkor az sem titok, hogy szereted a szombati napokat, mert ilyenkor lehet időt szakítani a kényelmes bevásárlásokra, próbálgatásra, vagy csak szimplán a nézelődésre, egy teraszon elfogyasztott kávéra, ebédre, ősz lévén pedig akár már egy szabadtéri fürdőzésre is. Ma próbálj ki új termékeket, más ízeket, mint eddig. Vasárnap viszont a lazsálás kapjon főszerepet, és erről ne mondj le senki kedvéért.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-21)

A mai napon rádöbbenhet, hogy mostanság bizony feleslegesen aggódott bizonyos dolgok miatt, ugyanis a lehetõ legjobban halad minden. Ezt a felismerést alkalmasint ünnepelje is meg egy jó barátjával, vagy kedvesével egy finom pohárka ital mellett, hisz mindig jót tesz az embernek egy kis lazítás a nehezebb idõszakok után.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Neked KI a lelki társad a csillagjegyed alapján? A kozmikus összefüggések elárulják!

Neked KI a lelki társad a csillagjegyed alapján? A kozmikus összefüggések elárulják!

Sok cikk támasztotta már alá, hogy sorsunkat erőseb meghatározza az, hogy mikor jöttünk világra. Ez kihathat a jellemünkre és a gondolkozásunkra egyaránt. A Nap, a Hold és az egyéb bolygók állása abba is szolgálatunkra lehetnek, hogy rátaláljunk arra a cs

Cikkajánló Tovább olvasom

Ikrek

Ezen a hétvégén előnyben az egészséged és a nyugalmad! Most adottak a körülmények ahhoz, hogy felfrissülj, és kissé megújulj! Ha vannak problémáid, azokat orvosold, válts életmódot, kezdj más típusú étkezésbe, szerezz egy fitneszbérletet, vagy csak kezdj el futni minden reggel. Felejtsd el azt, hogy tömöd magad összevissza mindenfélével, amit éppen megkívánsz, vagy az orrod elé tolnak. Jól tennéd, ha szervezetedet nem terhelnéd feleslegesen, egyszerűen csak gondolkozz logikusan, erre képes vagy. Formálj magadon, hogy jobb legyen a közérzeted.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-21)

Egy igazi jó barát arról ismerszik meg, hogy nem mindig azt mondja, amit hallani szeretnénk, ugyanis, aki így tesz, az eme simulékony viselkedésével pont azt bizonyítja, hogy nem is igazán törõdik velünk, s csupán érdekkapcsolat köti hozzánk, esetleg egy kevés érzelemmel vegyítve. Nyissa ki a szemét, kedves Ikrek!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: