A Kosok számára eljött az ideje annak, hogy olyan dolgokat próbáljanak ki, amiket még sosem. A Bikák pedig akármivel is foglalják el magukat, biztosan élvezik majd a programot. A Rákoknak alkalmuk nyílik bebizonyítani, hogy milyen szenvedélyesek, a Skorpiók hétvégéjében azonban a pihenésé lesz a főszerep. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok.

Kos

Ezen a hétvégén keress olyan programot, ahol sok víz vesz körül, és inkább csend van, mint forgatag. Ha úgy tartja kedved, bátran mutasd meg, hogy szereted a földi élvezeteket is, a finom ételeket, italokat. Vegyél részt páratlan eseményeken, kóstolj meg új ízeket, próbálj ki olyan dolgokat, amiket még sosem. Kiadós testmasszázs, napozás, vadvízi túra, fincsi ételek, s minden, ami egy egészséges ember jókedvét biztosíthatja egy teljesen átlagos, őszii hétvégén. Ha valaki szívesen elkísérne, ne utasítsd vissza, neked is jól jön majd a társaság.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-12)

Ma egy váratlan, de annál kellemes meglepetésben lehet része, kollégái, barátai irányából, aminek következtében könnyen a reflektorfénybe kerülhet, kedves Skorpió! Hajoljon meg és fogadja a tapsot, amit az elmúlt idõszak eredményeivel méltán kiérdemelt! Az este folyamán érdemes lenne megfejelni egy kisebb ünnepléssel is a babérokat, végül is miért ne lehetne halmozni az élvezeteket!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Bika

Ezen a két napon neked szinte teljesen mindegy az, mi történik, hiszen akkor is kiválóan fogod magad érezni a bőrödben, ha mások esetleg nem. Bikaként nem hadakozol a munka ellen, ugyanakkor az sem titok, hogy szereted a szombati napokat, mert ilyenkor lehet időt szakítani a kényelmes bevásárlásokra, próbálgatásra, vagy csak szimplán a nézelődésre, egy teraszon elfogyasztott kávéra, ebédre, ősz lévén pedig akár már egy szabadtéri fürdőzésre is. Ma próbálj ki új termékeket, más ízeket, mint eddig. Vasárnap viszont a lazsálás kapjon főszerepet, és erről ne mondj le senki kedvéért.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-12)

Ha mostanában kissé elnyûttnek, vagy feszültnek is érezte magát, a mai napon újra jó hangulata támad és kifejezetten vidám napnak néz elébe. Képbe kerülhet most egy utazás, vagy akár csak egy barangolás kedvesével, szeretteivel a városban, ami igen jól fog esni és mind lelkileg, mind fizikailag egyaránt feltöltõdést ígér. Vonzó, megkapó személyisége ma felkeltheti a figyelmét valakinek, kivel még nagy jövõ elé nézhet kapcsolatuk, romantikus és szakmai értelemben egyaránt. Vegye észre, ami nyilvánvaló, kedves Bika! Nem fogja megbánni!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Napi horoszkóp október 23. szerda – Ikrek, Mérlegek, Szüzek, Bikák, Rákok, Oroszlánok, Nyilasok vigyázzatok!

Ikrek

Ezen a hétvégén előnyben az egészséged és a nyugalmad! Most adottak a körülmények ahhoz, hogy felfrissülj, és kissé megújulj! Ha vannak problémáid, azokat orvosold, válts életmódot, kezdj más típusú étkezésbe, szerezz egy fitneszbérletet, vagy csak kezdj el futni minden reggel. Felejtsd el azt, hogy tömöd magad összevissza mindenfélével, amit éppen megkívánsz, vagy az orrod elé tolnak. Jól tennéd, ha szervezetedet nem terhelnéd feleslegesen, egyszerűen csak gondolkozz logikusan, erre képes vagy. Formálj magadon, hogy jobb legyen a közérzeted.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-12)

A mai napon újfent megcsillanthatja rendkívüli szervezõ és vezetõi képességeit, s csak úgy sugározhat önbõl az életszeretet és kreativitás. Lelke most telis tele várakozással a jövõre nézve, s, egy hamarosan megesõ találkozástól is sokat remélhet. Gondoljon azért magára is kicsit, s lepje meg magát valamivel, vagy, ha úgy tetszik, legyen egy kicsit egyedül, ahogy tetszik, kedves Ikrek! Az életét ön irányítja, ne is mondjon le senki kedvéért e szereprõl!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: