A Bikák hétvégéje a kedvük szerint alakul majd, lesz benne bőven érdekes és izgalmas esemény, a Rákok hétvégéje sem lesz unalmas, bár nem éppen úgy alakul majd, ahogy várták. A Szüzek két napja pedig kellemesnek és energikusnak ígérkezik majd. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok.

Kos

A közelgő telihold feltöltő hatása már most jót tesz veled, segíti utadat, aktivizál, mosolyra és tettekre sarkall, s ha ez nem lenne elég, akkor tudd, hogy lépésről lépésre minden terved teljesül. Légy boldog és elégedett azzal, ami megadatik számodra. Valójában ez is része annak, amin a boldogságod és a boldogulásod múlik jelenleg. Örülj a kevésnek is, a sokat pedig oszd be jól, bármit is ajándékozzon neked a sors. Az pedig eszedbe se jusson, hogy esetleg nem érdemled meg a sok jót. Jelentős mennyiségű erőfeszítés áll az eredményeid mögött, ezt ne feledd!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-19)

Ma egy váratlan levelet, telefont, esetleg más típusú megkeresést kaphat egy nagyon jó barátjától, esetleg szerelmétõl, vagy szeretõjétõl, amelyben ez az illetõ, egy meglehetõsen szokatlan vallomást tesz ön felé. Az elsõ döbbenet ellenére, próbálja meg ne azonnal lereagálni a dolgot, mert nem biztos, hogy jól értette a dolgot!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Bika

Ez a hétvége kedved szerint alakul, lesz benne érdekes, izgalmas történés, így pedig a mozgalmasság és az örömteliség is feltűnnek a színen. A pihenés nem garantált, sőt, készülj fel arra is, hogy esetleg munkába kell állnod, be kell segítened egy családtagodnak, vagy otthon akad halaszthatatlan tennivaló. Nem az a kérdés, lesz-e hozzá kedved, hanem az, hogy valamiféle határidőt be kell tartanod... Kénytelen leszel a végére járni több függő ügyednek, ám tudd, hogy minden jól alakul a végén és elégedett leszel. Megtörténhet, hogy egy fura kényszerhelyzet ad neked egy fantasztikus lehetőséget, használj ki minden alkalmat a változtatáshoz!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-19)

Egy régóta várt, talán romantikus jellegû találkozás ma, a nagy készülõdés ellenére hirtelen elmaradhat, esetleg nem azt az eredményt hozza, ami tõle elvárható lett volna, így, könnyen kétségek merülhetnek fel önben, kedves Bika, eme kapcsolat jövõjét illetõen. A mai nap azonban korántsem alkalmas a döntéshozatalra, így inkább várjon még pár napot, egy-két további fejleményt, s csak aztán határozzon.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Itt a nagy augusztus horoszkóp: az év egyik legizgalmasabb hónapja lesz, eláruljuk miért!

Itt a nagy augusztus horoszkóp: az év egyik legizgalmasabb hónapja lesz, eláruljuk miért!

Felejtsd el a problémákat, ne foglalkozz azzal, hogy mit hoz a jövő, most nyugodtan megengedhetsz magadnak egy kis kikapcsolódást. Pihenj, menj el nyaralni, töltődj fel!

Cikkajánló Tovább olvasom

Ikrek

Végre itt a hétvége, és ez nem csalás, nem ámítás, csupán szín tiszta valóság. Engedd el magadat, hisz minden adott a remek kikapcsolódáshoz. Eleinte talán eltűnődsz a semmittevés gondolatán, ám végül a mozgalmasság jobban fog vonzani. Bátran vállalj valamilyen feladatot, és ha valaki kér, akkor nyújts neki segítő jobbot. Olyan embereket támogass, akikről tudod, hogy tényleg rászorulnak a te jóindulatodra, így valóban hasznos helyre fekteted az idődet és az energiádat. Emellett átgondolhatnád egy rövid diéta beiktatását a jövő hétre, ennek terveit most fektesd le.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-19)

Egy váratlan látogató ma elõre nem várt, kellemetlen híreket hozhat, ám, elsõ körben fogadja fenntartással a hallottakat, vagy legalábbis, ne vegye készpénznek, amit az illetõ mond. Ami a szerelmet illeti, ma nagyon tüzes hangulatba kerülhet, ami fokozhatja amúgy sem kicsi szexuális étvágyát, azonban most kétséges, hogy akad-e környezetében egyáltalán olyan alkalmas partner, akivel kiélhetné szenvedélyét. Ha nem, ne érje be kevesebbel, inkább fogadja el, hogy ez most bizony önben marad!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: