Mi várható a következő két napban? Nem lesz mindenki számára felhőtlenül vidám a hétvége, ám az égi hatások segíteni fogják a gondolatok rendezését, az elégedetlenség érzés megoldását, míg a család, barátok, szerelmek a függő ügyek megoldásában nyújtanak támogatást. Te vajon mire számíthatsz a hétvégén? A csillagjegyed elárulja!

Kos

A hétvégén ne terheld túl magad, ne mondj igent olyan feladatra, amihez egyáltalán nincs kedved és az üzleti ügyekkel se foglalkozz! A különféle helyzeteket, felmerülő bonyodalmakat próbáld a legegyszerűbben, egyenes úton megoldani! Függetlenül attól, hogy hol kötsz ki, kivel találkozol, próbálj minden szituációt úgy felfogni, hogy újabb lehetőséget kaptál a tanulásra, tapasztalásra! A különböző élethelyzetekbe ne képzelj olyasmit, ami nincs ott, hanem igyekezz mindent úgy elfogadni, ahogy azt látod, megismered! A hétvégi étkezésed és megjelenésed legyen egyszerű, ha pedig dicsérnek, akkor maradj szerény, mert csak így érhetsz el eredményeket ebben a két napban. Ha valamit szeretnél elmondani, akkor tedd meg, de diplomatikusan!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-21)

Sok barátja már igazán hiányolja társaságát kedves Kos. Miért nem megy el velük ma este egy kicsit kikapcsolódni? Próbálja félretenni egy napra családi dolgait, munkahelyi problémáit és lazítson azokkal, akikkel igazán el tud lazulni. Ne feledje, ha nem ragadja meg ezeket a pillanatokat, akkor az élet nagy örömeirõl is lemond.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Heti szerelmi horoszkóp május 20-tól: A következő időszak nyugalmat ígér, Merkúr pedig segíti a köztetek zajlódó kommunikációt.

Heti szerelmi horoszkóp május 20-tól: A következő időszak nyugalmat ígér, Merkúr pedig segíti a köztetek zajlódó kommunikációt.

Tudd meg a szerelmi horoszkóp segítségével, mire számíthatsz, mit várhatsz a szerelmeddel kapcsolatban!

Cikkajánló Tovább olvasom

Bika

Kellemetlen helyzet alakulhat ki körülötted szombaton, mert egy olyan személlyel kaphatsz össze, akivel még soha nem volt nézeteltérésed. A vita kialakulásában szerepet játszhat, hogy most a nem túl előnyös oldaladdal fordulsz a világ felé, akaratos, tüzes, vehemens leszel, ráadásul a kommunikáció sem fog úgy működni közted és mások között, mint régen. Ha nem akarod veszekedéssel tölteni a szombatot, akkor légy okos, bölcs, belátó, tudatosan fogd vissza magad, és még mielőtt szóvá tennéd a véleményedet, mindig számolt el tízig! Szombat estére találj ki bolondos programot, vasárnap pedig tégy meg minden tőled telhetőt a béke megőrzéséért!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-21)

Fordítson ma egy kicsit nagyobb figyelmet ügyeire, kedves Bika. Nem árt, ha egy kicsit átnézi kiadásait és rendszerezi anyagi dolgait, hogy tisztán lássa, mit és hogyan tehet annak érdekében, hogy tervei megvalósuljanak. A fárasztó papírmunka és számolgatás után pedig a legjobb, ha találkozik barátaival és kipiheni a sok idegõrlõ gondolat okozta fáradtságot.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Ikrek

Ha túl sok otthoni feladatod gyülemlett fel a hétvégére, akkor ne ijedj meg az elsőre nagynak tűnő kihívástól, hanem állj neki legalább a teendők töredékének! Ahogy haladsz, úgy fogod észrevenni, hogy milyen sok extra energiával támogatnak az égiek, így pedig gyorsabban letudod a feladatokat, ami után élvezheted a jól megérdemelt pihenést. Ha van párod, családod, akkor bátran kérd a segítségüket, mert biztos, hogy nem fognak nemet mondani! Az otthoni tennivalók mellett legyen házon kívüli programod is! Légy nyitott az információk befogadására, bátran ismerkedj, beszélgess és légy vidám! Ha meghívást kapsz, akkor kizárólag igent szabad mondanod!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-21)

A mai egy nyugodt nap lesz az életében, kedves Ikrek. Kedvesével régóta talán elõször tudnak egy kicsit több idõt együtt tölteni, kikapcsolódni. Végre a romantika is helyet kap ma az életében, amire már valószínûleg rég óta vágyott. Engedje el magát és élvezze hát az adódó lehetõséget.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: