Mi várható a következő két napban? Nem lesz mindenki számára felhőtlenül vidám a hétvége, ám az égi hatások segíteni fogják a gondolatok rendezését, az elégedetlenség érzés megoldását, míg a család, barátok, szerelmek a függő ügyek megoldásában nyújtanak támogatást. Te vajon mire számíthatsz a hétvégén? A csillagjegyed elárulja!

Kos

A hétvégén ne terheld túl magad, ne mondj igent olyan feladatra, amihez egyáltalán nincs kedved és az üzleti ügyekkel se foglalkozz! A különféle helyzeteket, felmerülő bonyodalmakat próbáld a legegyszerűbben, egyenes úton megoldani! Függetlenül attól, hogy hol kötsz ki, kivel találkozol, próbálj minden szituációt úgy felfogni, hogy újabb lehetőséget kaptál a tanulásra, tapasztalásra! A különböző élethelyzetekbe ne képzelj olyasmit, ami nincs ott, hanem igyekezz mindent úgy elfogadni, ahogy azt látod, megismered! A hétvégi étkezésed és megjelenésed legyen egyszerű, ha pedig dicsérnek, akkor maradj szerény, mert csak így érhetsz el eredményeket ebben a két napban. Ha valamit szeretnél elmondani, akkor tedd meg, de diplomatikusan!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-20)

Kedves Kos, ma lehet, hogy a hangulata egy kissé nyomasztó lesz, valamint bizony rá kellhet szánnia magát, hogy foglalkozzon egy rég elkerült problémával. Amennyiben otthonában van egy már rég érõ konfliktus, amit beletörõdve a kellemetlenségbe inkább mindig halogatott, most ne tegye, próbáljon megoldást találni, lehetõleg olyat, ami kompromisszumon alapszik. Vigyázzon, hiszékenysége könnyen csapdába csalhatja.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Ez a 6 csillagjegy bírja legnehezebben az egyedüllétet – te köztük vagy?

Ez a 6 csillagjegy bírja legnehezebben az egyedüllétet – te köztük vagy?

Mivel társas lények vagyunk, a legtöbb ember természetesen nem szeret hosszabb időt egyedül tölteni – ez még akkor is igaz, ha egyébként feltaláljuk magunkat és általában szeretünk a magunk társaságában lenni. Ha azonban nagyon hosszú perióduson keresztül

Cikkajánló Tovább olvasom

Bika

Kellemetlen helyzet alakulhat ki körülötted szombaton, mert egy olyan személlyel kaphatsz össze, akivel még soha nem volt nézeteltérésed. A vita kialakulásában szerepet játszhat, hogy most a nem túl előnyös oldaladdal fordulsz a világ felé, akaratos, tüzes, vehemens leszel, ráadásul a kommunikáció sem fog úgy működni közted és mások között, mint régen. Ha nem akarod veszekedéssel tölteni a szombatot, akkor légy okos, bölcs, belátó, tudatosan fogd vissza magad, és még mielőtt szóvá tennéd a véleményedet, mindig számolt el tízig! Szombat estére találj ki bolondos programot, vasárnap pedig tégy meg minden tőled telhetőt a béke megőrzéséért!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-20)

Itt az idõ, kedves Bika, hogy elgondolkodjon azon, kik is a valódi barátai, kik azok az emberek, akikre nap mint nap hallgat, akiknek elfogadja a tanácsait, mert lehet, hogy valaki csúnyán manipulálta önt. Lehet, hogy ez az illetõ csak az ön érdekében cselekedett így, de hosszú távon egy ilyen barátság nem segítõ, inkább irányító hatású. Jobb az ilyet minél elõbb tisztázni.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Ikrek

Ha túl sok otthoni feladatod gyülemlett fel a hétvégére, akkor ne ijedj meg az elsőre nagynak tűnő kihívástól, hanem állj neki legalább a teendők töredékének! Ahogy haladsz, úgy fogod észrevenni, hogy milyen sok extra energiával támogatnak az égiek, így pedig gyorsabban letudod a feladatokat, ami után élvezheted a jól megérdemelt pihenést. Ha van párod, családod, akkor bátran kérd a segítségüket, mert biztos, hogy nem fognak nemet mondani! Az otthoni tennivalók mellett legyen házon kívüli programod is! Légy nyitott az információk befogadására, bátran ismerkedj, beszélgess és légy vidám! Ha meghívást kapsz, akkor kizárólag igent szabad mondanod!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-20)

Ma egy izgalmas idõszak kezdõdhet az életében, kedves Ikrek. Ami a párkapcsolatát illeti, ha még nincs, úgy most megtalálhatja leendõ kedvesét, ha van, nagy elhatározást hozhatnak párjával, melyre igazán alapozhatja jövõjét. Ilyen lehet egy közös lakás vétele, de az is lehet, hogy most döntenek úgy, bizony belevágnak a babaprojektbe.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: