Mi várható a következő két napban? Nem lesz mindenki számára felhőtlenül vidám a hétvége, ám az égi hatások segíteni fogják a gondolatok rendezését, az elégedetlenség érzés megoldását, míg a család, barátok, szerelmek a függő ügyek megoldásában nyújtanak támogatást. Te vajon mire számíthatsz a hétvégén? A csillagjegyed elárulja!

Kos

A hétvégén ne terheld túl magad, ne mondj igent olyan feladatra, amihez egyáltalán nincs kedved és az üzleti ügyekkel se foglalkozz! A különféle helyzeteket, felmerülő bonyodalmakat próbáld a legegyszerűbben, egyenes úton megoldani! Függetlenül attól, hogy hol kötsz ki, kivel találkozol, próbálj minden szituációt úgy felfogni, hogy újabb lehetőséget kaptál a tanulásra, tapasztalásra! A különböző élethelyzetekbe ne képzelj olyasmit, ami nincs ott, hanem igyekezz mindent úgy elfogadni, ahogy azt látod, megismered! A hétvégi étkezésed és megjelenésed legyen egyszerű, ha pedig dicsérnek, akkor maradj szerény, mert csak így érhetsz el eredményeket ebben a két napban. Ha valamit szeretnél elmondani, akkor tedd meg, de diplomatikusan!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-17)

Ami a munkát illeti, a mai napon egy komolyabb fordulat állhat be, különösen, ha saját vállalkozásról van szó, de alkalmazottként is számíthat bizonyos pozícionális elmozdulásra. Ez egyrészrõl lehet pozitív, ugyanakkor többlet energiák befektetését is igényelheti, ami viszont igencsak fárasztó, megterhelõ lehet. Az este sem lesz azonban sok ideje kicsit visszavonulni és kipihenni magát, ugyanis könnyen képbe kerülhet egy váratlan randevú, ami szintén örvendetes, de ugyanakkor végsõ energiáit feszegetheti. Ha valamikor, hát ma igazán áldani fogja a pillanatot, amikor végre bedõlhet az ágyába...

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Erre a 3 csillagjegyre mindig lehet számítani. Ők a legodaadóbbak...

Erre a 3 csillagjegyre mindig lehet számítani. Ők a legodaadóbbak...

Sajnos sokan kihasználják a jó szívüket, hiszen a Halak nagyon nehezen tud nemet mondani mások kéréseire, még akkor is, ha néha a saját érdekében megtenné.

Cikkajánló Tovább olvasom

Bika

Kellemetlen helyzet alakulhat ki körülötted szombaton, mert egy olyan személlyel kaphatsz össze, akivel még soha nem volt nézeteltérésed. A vita kialakulásában szerepet játszhat, hogy most a nem túl előnyös oldaladdal fordulsz a világ felé, akaratos, tüzes, vehemens leszel, ráadásul a kommunikáció sem fog úgy működni közted és mások között, mint régen. Ha nem akarod veszekedéssel tölteni a szombatot, akkor légy okos, bölcs, belátó, tudatosan fogd vissza magad, és még mielőtt szóvá tennéd a véleményedet, mindig számolt el tízig! Szombat estére találj ki bolondos programot, vasárnap pedig tégy meg minden tőled telhetőt a béke megőrzéséért!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-17)

Ma sürgetõ teendõk akadhatnak otthona karbantartását illetõen, kedves Bika, s esetleges javítási munkák is aktuálissá válhatnak. Akármennyire is úgy érzi azonban, hogy, maga is konyítva egy kicsit a dolgokhoz, kézbe venné az ügyet, ezt ma semmiképpen se tegye, mert annak most szinte biztosan nagyobb katasztrófa lenne a vége. Még, ha drágább is, inkább bízza egy szerelõre a dolgot, azzal ugyanis hosszútávon, biztosan nem fizet majd rá, ha ügyel, hogy minden papírok ellenében, garanciálisan menjen.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Ikrek

Ha túl sok otthoni feladatod gyülemlett fel a hétvégére, akkor ne ijedj meg az elsőre nagynak tűnő kihívástól, hanem állj neki legalább a teendők töredékének! Ahogy haladsz, úgy fogod észrevenni, hogy milyen sok extra energiával támogatnak az égiek, így pedig gyorsabban letudod a feladatokat, ami után élvezheted a jól megérdemelt pihenést. Ha van párod, családod, akkor bátran kérd a segítségüket, mert biztos, hogy nem fognak nemet mondani! Az otthoni tennivalók mellett legyen házon kívüli programod is! Légy nyitott az információk befogadására, bátran ismerkedj, beszélgess és légy vidám! Ha meghívást kapsz, akkor kizárólag igent szabad mondanod!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-17)

Kedves Ikrek, ha olyan munkája van, ami beszéddel, vagy írással jár, ma biztos meggyûlhet velük a baja. Nehezen találja szavait, s kreativitását, ezért sok idõt vehet igénybe feladatainak elvégzése. Most valahogy máshol járnak gondolatai, s nehezen tér vissza a való világba. Sose bánja, valószínûleg így is elégedett lesz a leadott teljesítményével.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: