A Szüzek érdekes hétvége elé néznek, unatkozni biztosan nem fognak! A nyilasok pedig felüdítő két nap előtt állnak. A vízöntők számára az a hétvége az összes eseményével, lehetőségével, különlegességével válik izgalmassá. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

 

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-29)

A legfrissebb magazinok és trendek, a divat és a filmek kerülhetnek most figyelme középpontjába. Megnõhet a vágya, hogy újítson valamit környezetében, ruhatárában, ami segít megtörni az egyhangúságot, a monotóniát. Vásároljon bátran valamit, mert mostani választásában, nagy eséllyel, hosszútávon is örömét leli majd!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Kos

Már napok óta befészkelte magát valami extrém téma a fejedbe? Egy különös érzés ölel körbe? Van valami a levegőben, talán izzik is? Jól érzed, a változás szele megérint, új energiák érkeznek, s biztosan tudod, hogy néhány dologról le kellene mondanod azért, hogy jóval előrébb léphess. Mostanában alaposan megcsapoltad energiakészleteidet, így nincs túl sok lehetőséged arra, hogy tovább halogasd életed különféle területeinek átformálását. Ez a hétvége erre kiváló lehetőséget biztosít, hisz növő hold van, így könnyebben is döntesz arról, milyen új dolgokat kellene csinálnod.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-29)

Ez egy fantasztikus nap lehet a Kosoknak. Temérdek energiát érezhet magában, így vidáman és abszolút pozitívan vághat bele a napba. Ma hajlamosak lehetnek mások is elõszeretettel csatlakozni önhöz, látva felszabadult, ugyanakkor ésszerû hozzáállását a dolgokhoz. Ezúttal hagyjon nekik teret megtenni ezt, s kicsit együtt ügyködni, barátkozni önnel. Figyelmessége sokat kamatozhat majd a jövõben, átadott meglátásai és tapasztalatai pedig nagyban gazdagíthatják a közösséget, melyben mindennapjait tölti. Élvezze ezt az önbõl áradó dinamizmust!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ezek a csillagjegyek kikészülnek az Ikrek havában

Bika

Ezen a két napon mutasd meg ez erős, ugyanakkor ne az akaratos oldaladat! Légy maga a megtestesült önbizalom, a nyugalom, ám, ha szükséges, akkor akár békebíróvá is válhatsz más emberek vitáiban, mert mindenhol jól tudsz teljesíteni. Merészen, de ne szemtelenül szólj bele abba, ha mások egymásnak esnek. Nem kell elviselned a feszültséget! Meglepő stílusban és nagy toleranciával tudod lenyugtatni az embereket, amiért végül hálásak lesznek neked. Bátran hozz döntéseket, ne kételkedj képességeidben! Ha kell, kérd ki egy bizalmasod véleményét, ide elsősorban saját belső hangodra hallgass.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-29)

A mai nap kissé feszülten indulhat, azonban meg van önben a kellõ erõ és határozottság ahhoz, hogy gyorsan oldja a helyzetet, s újra megteremtse ezzel otthonában a békét és harmóniát. Azért, hogy végül ön is megnyugodjon kicsit, egy séta a ház/háztömb körül nem árthat, de azzal engedje is el a rossz dolgokat, s tiszta lappal kezdje újra a napot. Meglátja, ahogy közeleg az este, egyre szebbnek és szebbnek lát majd mindent, kedves Bika!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

A pénteki nap elégedettségre ad okot, így a hétvége hangulatát ez előre meghatározza. Bár megtörténhet, hogy valaki felbosszant vagy egy feladatnak nem érsz a végére, ám semmi ne vegye kedvedet a hétvégétől, valamint a barátokkal szervezett programoktól. Szombaton reggel fáradtan ébredhetsz, s eleinte nem lesz emelkedett a kedélyállapotod, s talán azt érzed, jobb lenne otthon maradni... Dönts belátásod szerint, ám légy tisztában azzal, hogy ha társaságba mész, akkor sok mosollyal fogsz találkozni, ami minden problémát feledtet veled. Saját érdekedben kerüld el a vitákat.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-29)

Ma egy izgalmas idõszak kezdõdhet az életében, kedves Ikrek. Ami a párkapcsolatát illeti, ha még nincs, úgy most megtalálhatja leendõ kedvesét, ha van, nagy elhatározást hozhatnak párjával, melyre igazán alapozhatja jövõjét. Ilyen lehet egy közös lakás vétele, de az is lehet, hogy most döntenek úgy, bizony belevágnak a babaprojektbe.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: