A Szüzek érdekes hétvége elé néznek, unatkozni biztosan nem fognak! A nyilasok pedig felüdítő két nap előtt állnak. A vízöntők számára az a hétvége az összes eseményével, lehetőségével, különlegességével válik izgalmassá. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

 

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-12)

Ma különösen érzékeny lehet az alternatív mûvészetek iránt, kedves Nyilas. Lehet, hogy útjába akad egy helyi mûvészek munkáiból álló kiállítás, vagy meghall egy szokatlan dallamot, s ezek felkeltik érdeklõdését. Filmek terén is szívesen nézne meg valami izgalmas újdonságot, ami nem feltétlenül az átlagos tévénézõk szájíze szerint készült. Használja ki ez irányú érdeklõdését és ismerkedjen bátran a kevésbé ismert mûvészek egyedülálló világával.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Kos

Már napok óta befészkelte magát valami extrém téma a fejedbe? Egy különös érzés ölel körbe? Van valami a levegőben, talán izzik is? Jól érzed, a változás szele megérint, új energiák érkeznek, s biztosan tudod, hogy néhány dologról le kellene mondanod azért, hogy jóval előrébb léphess. Mostanában alaposan megcsapoltad energiakészleteidet, így nincs túl sok lehetőséged arra, hogy tovább halogasd életed különféle területeinek átformálását. Ez a hétvége erre kiváló lehetőséget biztosít, hisz növő hold van, így könnyebben is döntesz arról, milyen új dolgokat kellene csinálnod.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-12)

Egy váratlan invitálást kaphat egy barátjától, ami kiváló lesz arra, hogy kiruccanjon egy kicsit és eközben meglátogassa meghívóját. A beszélgetésük kiváló alkalmat szolgáltat arra, hogy meggyõzze ismerõsét arról, hogy milyen érdekes és intelligens személyiség is ön, kedves Kos. Azonban a beszélgetés témáját tekintve, lehet, hogy mély nyomot hagy önben, s elõhozza, megerõsíti nagylelkû, humánus személyiségét. A nap végén kellemes fáradtság és nyugodtság fogja álomba ringatni.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-08-30 - A mai nap kaphat egy igen csábító ajánlatot...

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-08-30 - A mai nap kaphat egy igen csábító ajánlatot...

Kövesd szerelmi horoszkópodat és tudd meg mikor van a legnagyobb esélyed egy romantikus élményre!

Cikkajánló Tovább olvasom

Bika

Ezen a két napon mutasd meg ez erős, ugyanakkor ne az akaratos oldaladat! Légy maga a megtestesült önbizalom, a nyugalom, ám, ha szükséges, akkor akár békebíróvá is válhatsz más emberek vitáiban, mert mindenhol jól tudsz teljesíteni. Merészen, de ne szemtelenül szólj bele abba, ha mások egymásnak esnek. Nem kell elviselned a feszültséget! Meglepő stílusban és nagy toleranciával tudod lenyugtatni az embereket, amiért végül hálásak lesznek neked. Bátran hozz döntéseket, ne kételkedj képességeidben! Ha kell, kérd ki egy bizalmasod véleményét, ide elsősorban saját belső hangodra hallgass.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-12)

A mai nap folyamán szembe kellhet néznie bizonyos lelki és érzelmi problémákkal, melyek kissé megzavarhatják a napi rutinját. Egy váratlan illetõ kerülhet a képbe, aki vagy igencsak furcsa és ellentmondásos hírek hozója, vagy pedig már puszta felbukkanásával hordoz baljós elõjeleket. Akármelyik verzió is állja meg a helyét, a legfontosabb, hogy semmi esetre se mutassa most ki, milyen érzések dúlnak önben, s, ha máshogy nem megy, akár szisztematikusan kerülje is el ezzel a valakivel a mélyreható kontaktust, amíg ki nem derül, vajon mi is állhat a dolgok háta mögött...

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Ikrek

A pénteki nap elégedettségre ad okot, így a hétvége hangulatát ez előre meghatározza. Bár megtörténhet, hogy valaki felbosszant vagy egy feladatnak nem érsz a végére, ám semmi ne vegye kedvedet a hétvégétől, valamint a barátokkal szervezett programoktól. Szombaton reggel fáradtan ébredhetsz, s eleinte nem lesz emelkedett a kedélyállapotod, s talán azt érzed, jobb lenne otthon maradni... Dönts belátásod szerint, ám légy tisztában azzal, hogy ha társaságba mész, akkor sok mosollyal fogsz találkozni, ami minden problémát feledtet veled. Saját érdekedben kerüld el a vitákat.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-12)

A mai napon izgalmas, új lehetõségek tárulhatnak ön elé, kedves Ikrek, melyek meglehetõsen motiválóan hathatnak önre, s igencsak megmozgathatják fantáziáját. Mindemellé most ráadásul egy olyan valakinek a támogatása, lektorrációja is társulhat, aki nagy segítség lehet az ön számára, s akinek mind társaságát, mind pedig elõadásait, nagyon élvezi. Törekedjen vele a kölcsönösségre, koncentráljon, és bámulatos haladásról számolhat be hamarosan!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: