Kíváncsi vagy, mit ígérnek a csillagok a szívügyek terén a hétvégére? Olvasd el a hétvégi szerelmi horoszkópot: előrejelzésünk június 14-től 16-ig tart.

Kos

Ne hagyd, hogy a kételkedések, bizonytalanságok eluralkodjanak - akár szerelmi életedben is! Ne engedd, hogy tönkretegyék jókedvedet, elvegyék a benned levő hitet, bizalmat, lágyságot, feltételnélküli szeretetet! Ám legyél éber is, ne higgy el mindent, amit hódolóid mondanak, pláne ha még a csillagokat is le akarják hozni az égről! Régóta együtt élt pároddal beszélgess sokat, élmény hallgatni mesékben gazdag szavaidat!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-14)

A mai nap könnyen részesülhet szemrehányásban egy olyan dolog kapcsán, melyrõl lehet, hogy nem is ön tehet. Ha alaptalannak érzi a vádakat, akkor ne is törõdjön velük. Próbálja meg minél gyorsabban tisztázni magát és folytassa a munkáját a jól meg szokott módon. Ha viszont jogosan bírálták, akkor nincs mit tenni, fogadja el a tanácsot és legközelebb igyekezzen mindent helyesen csinálni. A nap többi részében próbáljon meg kikapcsolódni és elfelejteni a munkahelyen történteket. Nézzen meg egy jó filmet vagy szórakozzon barátaival.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A csillagjegyed elárulja, hogy melyik virág illik hozzád a legjobban

A csillagjegyed elárulja, hogy melyik virág illik hozzád a legjobban

Gondoltad volna, hogy minden csillagjegyhez tartozik egy-egy születési virág? Talán ez lehet az oka annak, hogy bizonyos virágtípusokhoz jobban vonzódsz. Kíváncsi vagy, hogy a rózsa, az orchidea vagy a levendula illik jobban a személyiségedhez? Olvasd el

Cikkajánló Tovább olvasom

Bika

Ne gondold, hogy sok pénz kell ahhoz, hogy megtaláld szerelmedet vagy megtartsd kedvesedet - legalábbis, ha az igaz szerelemre vágysz, mely nem sokat ad a külsőségekre! Adj fel egy hirdetést, menj el testvéreid, szomszédjaid által szervezett programokra, ahol rád talál valaki, akit az angyalok hoznak neked! Régóta együtt élt pároddal minden rendben, főleg, ha valahová elutaztok, mely felpezsdíti szerelmeteket.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-14)

Ezen a szép napon egy belsõ hangra lesz figyelmes, mely arra késztetheti, hogy töltsön most több idõt egy olyas valakivel, aki nagyon fontos, meghatározó szerepet tölt be az életében. Lehet õ a szerelme, egy jó barát vagy épp egy családtag. Szüksége is van erre, hisz jót fog tenni a kikapcsolódás. Hogy ez a belsõ hang miért is szólalt meg, azt sajnos nem tudni. Lehet, hogy tanácsra, megértésre vagy épp egy jó társalgásra van szüksége, hogy rendezni tudja magában, illetve életében a dolgait. Minden mindenesetre a legjobb embert fogja megtalálni, akikre mindig, minden körülmények között számíthat.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Ikrek

Nagyon kedves mosolyod felhívja rád a figyelmet, nem tudsz elbújni a szerelem elől! Ne is akarj, hisz egy angyali szeretettel érkező hódoló próbál kimenteni abból az önsajnálattal és csalódással teli dagonyából, melybe meglehet beleragadtál, s kilátástalannak érzel mindent! Ha meglévő szerelmed határozottabb, mint szokott, ne csodálkozz, szükséged van erre! Régóta együtt élt párod tükröt tart neked, pont olyan, mint te.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-14)

A dolgok elég rendezetten alakulnak az ön életében, mondhatni, már kissé túl monotonon módon is. Ezzel semmi baj, de a mai nap mégis eltöpreng azon, hogy talán változtatni kéne ezen az életformán és valami új színt lenne szükséges vinni hétköznapjaiba, életébe. Ez lehet akár egy új hobbi, vagy, ha kedve támadna új ismeretek, dolgok elsajátítására, akkor iratkozzon be egy iskolába vagy tanfolyamra. Meglátja, jót fog tenni önnek a változás. Új ajtók nyílhatnak meg majd ön elõtt.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: