Kíváncsi vagy, mit ígérnek a csillagok a szívügyek terén a hétvégére? Olvasd el a hétvégi szerelmi horoszkópot: előrejelzésünk június 14-től 16-ig tart.

Kos

Ne hagyd, hogy a kételkedések, bizonytalanságok eluralkodjanak - akár szerelmi életedben is! Ne engedd, hogy tönkretegyék jókedvedet, elvegyék a benned levő hitet, bizalmat, lágyságot, feltételnélküli szeretetet! Ám legyél éber is, ne higgy el mindent, amit hódolóid mondanak, pláne ha még a csillagokat is le akarják hozni az égről! Régóta együtt élt pároddal beszélgess sokat, élmény hallgatni mesékben gazdag szavaidat!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-20)

Kedves Kos, ma lehet, hogy a hangulata egy kissé nyomasztó lesz, valamint bizony rá kellhet szánnia magát, hogy foglalkozzon egy rég elkerült problémával. Amennyiben otthonában van egy már rég érõ konfliktus, amit beletörõdve a kellemetlenségbe inkább mindig halogatott, most ne tegye, próbáljon megoldást találni, lehetõleg olyat, ami kompromisszumon alapszik. Vigyázzon, hiszékenysége könnyen csapdába csalhatja.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Ez a csillagjegyek legszerethetőbb tulajdonsága

Ez a csillagjegyek legszerethetőbb tulajdonsága

Hiszed vagy sem, csillagjegyed nagyon sok mindent elárul rólad. Például azokat a tulajdonságokat is, amelyekkel a leginkább vonzod a többieket. Melyek a legszerethetőbb jellemvonásaid? Vess egy pillantást a horoszkópodra, s lehet, hogy a válaszon magad is

Cikkajánló Tovább olvasom

Bika

Ne gondold, hogy sok pénz kell ahhoz, hogy megtaláld szerelmedet vagy megtartsd kedvesedet - legalábbis, ha az igaz szerelemre vágysz, mely nem sokat ad a külsőségekre! Adj fel egy hirdetést, menj el testvéreid, szomszédjaid által szervezett programokra, ahol rád talál valaki, akit az angyalok hoznak neked! Régóta együtt élt pároddal minden rendben, főleg, ha valahová elutaztok, mely felpezsdíti szerelmeteket.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-20)

Itt az idõ, kedves Bika, hogy elgondolkodjon azon, kik is a valódi barátai, kik azok az emberek, akikre nap mint nap hallgat, akiknek elfogadja a tanácsait, mert lehet, hogy valaki csúnyán manipulálta önt. Lehet, hogy ez az illetõ csak az ön érdekében cselekedett így, de hosszú távon egy ilyen barátság nem segítõ, inkább irányító hatású. Jobb az ilyet minél elõbb tisztázni.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Ikrek

Nagyon kedves mosolyod felhívja rád a figyelmet, nem tudsz elbújni a szerelem elől! Ne is akarj, hisz egy angyali szeretettel érkező hódoló próbál kimenteni abból az önsajnálattal és csalódással teli dagonyából, melybe meglehet beleragadtál, s kilátástalannak érzel mindent! Ha meglévő szerelmed határozottabb, mint szokott, ne csodálkozz, szükséged van erre! Régóta együtt élt párod tükröt tart neked, pont olyan, mint te.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-20)

Ma egy izgalmas idõszak kezdõdhet az életében, kedves Ikrek. Ami a párkapcsolatát illeti, ha még nincs, úgy most megtalálhatja leendõ kedvesét, ha van, nagy elhatározást hozhatnak párjával, melyre igazán alapozhatja jövõjét. Ilyen lehet egy közös lakás vétele, de az is lehet, hogy most döntenek úgy, bizony belevágnak a babaprojektbe.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: