Kíváncsi vagy, mit ígérnek a csillagok a szívügyek terén a hétvégére? Olvasd el a hétvégi szerelmi horoszkópot: előrejelzésünk június 14-től 16-ig tart.

Kos

Ne hagyd, hogy a kételkedések, bizonytalanságok eluralkodjanak - akár szerelmi életedben is! Ne engedd, hogy tönkretegyék jókedvedet, elvegyék a benned levő hitet, bizalmat, lágyságot, feltételnélküli szeretetet! Ám legyél éber is, ne higgy el mindent, amit hódolóid mondanak, pláne ha még a csillagokat is le akarják hozni az égről! Régóta együtt élt pároddal beszélgess sokat, élmény hallgatni mesékben gazdag szavaidat!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-21)

Sok barátja már igazán hiányolja társaságát kedves Kos. Miért nem megy el velük ma este egy kicsit kikapcsolódni? Próbálja félretenni egy napra családi dolgait, munkahelyi problémáit és lazítson azokkal, akikkel igazán el tud lazulni. Ne feledje, ha nem ragadja meg ezeket a pillanatokat, akkor az élet nagy örömeirõl is lemond.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A horoszkóp szerint, ilyen lenne a vakáció a csillagjegyek hölgyeivel.....

Bika

Ne gondold, hogy sok pénz kell ahhoz, hogy megtaláld szerelmedet vagy megtartsd kedvesedet - legalábbis, ha az igaz szerelemre vágysz, mely nem sokat ad a külsőségekre! Adj fel egy hirdetést, menj el testvéreid, szomszédjaid által szervezett programokra, ahol rád talál valaki, akit az angyalok hoznak neked! Régóta együtt élt pároddal minden rendben, főleg, ha valahová elutaztok, mely felpezsdíti szerelmeteket.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-21)

Fordítson ma egy kicsit nagyobb figyelmet ügyeire, kedves Bika. Nem árt, ha egy kicsit átnézi kiadásait és rendszerezi anyagi dolgait, hogy tisztán lássa, mit és hogyan tehet annak érdekében, hogy tervei megvalósuljanak. A fárasztó papírmunka és számolgatás után pedig a legjobb, ha találkozik barátaival és kipiheni a sok idegõrlõ gondolat okozta fáradtságot.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Ikrek

Nagyon kedves mosolyod felhívja rád a figyelmet, nem tudsz elbújni a szerelem elől! Ne is akarj, hisz egy angyali szeretettel érkező hódoló próbál kimenteni abból az önsajnálattal és csalódással teli dagonyából, melybe meglehet beleragadtál, s kilátástalannak érzel mindent! Ha meglévő szerelmed határozottabb, mint szokott, ne csodálkozz, szükséged van erre! Régóta együtt élt párod tükröt tart neked, pont olyan, mint te.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-21)

A mai egy nyugodt nap lesz az életében, kedves Ikrek. Kedvesével régóta talán elõször tudnak egy kicsit több idõt együtt tölteni, kikapcsolódni. Végre a romantika is helyet kap ma az életében, amire már valószínûleg rég óta vágyott. Engedje el magát és élvezze hát az adódó lehetõséget.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: