Kos

Szingli: Ajjajj, lehet, hogy belesodródtál egy szerelmi háromszögbe? Bizonyosodj meg róla, hogy a fiú tuti egyedülálló-e, nem tenne jót a lelkednek most még egy csalódás.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Ma pénzügyi dolgai jól alakulhatnak, kedves Kos. Lehet, hogy egy jó befektetés, vagy egy kis elõre gondolkodás hozza meg ma gyümölcsét, mely a vártnál is jobban alakul. Az így megszerzett plusszal érdemes lehet egy kicsit tovább gondolkoznia, és körbeérdeklõdni további hasznos konstrukciók irányába. Úgy látszik mostanában ez nagyon megy önnek.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: A kíváncsiság jó egy kapcsolatban, de nem akkor, amikor féltékenységből kezdesz el nyomozni utána. Hagyd abba, te is kiborulsz és a pasidat is felbosszantod, ha kutakodsz utána.

Szerdai Horoszkóp 2022-08-10

Bika

Szingli: Vannak olyan ki nem mondott érzések a legutóbbi szakításoddal kapcsolatban, amik folyamatosan feszítenek belülről? Akkor vegyél egy nagy levegőt és mondd el az exednek, vagy írd meg neki levélben. Jobban leszel tőle.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

A mai egy csodálatos nap lehet az életében, kedves Bika. Ismerõsei kedvesen, érdeklõdve közelítenek ön felé, kollégái segítõkészek és együttmûködõek, családja pedig a szokottnál is jobban szeretne a kedvében tenni, s kedvese lehet, hogy ma végre megcsinálja, amit már hetek óta ígérgetett. Ez egy felhõtlenül harmonikus nap lehet, nincs más dolga, minthogy élvezze.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Kiderülhet, hogy mást vár el a szerelmed, mint amire te eddig gondoltál. Konkrétan sosem beszéltetek egy témáról, amihez eddig te csak a saját következtetéseidet vontad le, szóval ideje lenne megbeszélni nyíltan a dolgokat.

Ikrek

Szingli: Kezded magadat hibáztatni azért, mert szingli vagy, ez nagyon rossz út és nem is igaz, hogy miattad maradtál egyedül egy időre. Ez egy átmeneti állapot, amit ki kellene élvezned, nem pedig raboskodni benne.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Lehet, hogy lenne egy kis pénze, amit szívesen befektetne, de nem tudja, hogyan? A mai egy kiváló nap arra, hogy informálódjon ezen a téren. Járja körbe alaposan a témát és jegyezze fel, hogy milyen lehetõségei vannak. Ne feledje, hogy manapság egy kis leleményességgel hozhatja ki a legtöbbet anyagi tartalékaiból.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Sokszor úgy kell gondoskodnod a pasidról, mintha az anyja lennél? Nem vagy egyedül ezzel a problémával, de nem szabad elsiklani felette, mert akkor mindig így marad.

Rák

Szingli:  Egy nagyon érdekes idegennel ismerkedhetsz meg. Hát sokkal izgalmasabb lesz, mint az utóbbi hónapokban bármi, úgyhogy csípd ki magad és hajrá!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Általában lelkiismeretes és szorgalmas munkaerõ, kedves Rák, azonban ma elkalandozhatnak gondolatai. Ma valahogy különösen hiányozhatnak családtagjai, s szívesebben töltené velük idejét. Ne habozzon, intézze úgy napja hátralévõ részét, hogy azt szeretteivel tudja tölteni egy kellemes idõtöltés keretében.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: A pasidat sokszor bátorítani kell, de úgy érzed, te ugyanezt a támogatást nem mindig kapod meg tőle, talán ezen a hétvégén is átbillen a mérleg, ne hagyd annyiban!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: