Oroszlán

Szingli: Egyszerűen képtelen vagy kivárni, mindig átveszed a kezdeményezést ismerkedésnél, pedig vannak srácok, akik jobban szeretnek hódítani. Szóval csak türelmesen!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Lehet, hogy nemrég valaki elhagyta, akire nagyon számított kedves Oroszlán. Ez a nagy csalódás lehet, hogy eltört valamit önben, s ettõl egy kicsit úgy érezheti, hogy nem bízhat meg többé senkiben. Próbálja meg felidézni azokat az embereket az életében, akikben pozitívan csalódott és merítsen erõt ezekbõl a gondolatokból. Meglátja, hamarosan megint közel tudja engedni magához az arra érdemeseket.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Szinte bármit kérhetsz a barátodtól, mert képes mindent megtenni, hogy örömet okozzon. Ez a hétvége tökéletes arra, hogy még jobban elmélyítsétek a kapcsolatotokat.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-11-10

Szűz

Szingli: Ezúttal a barátaidnak lesz szüksége a te támogatásodra. Szánj rájuk időt, bármilyen témával is keresnek meg, mert a valóságban a tanácsaidra kíváncsiak.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Szûz, bizony a régi rossz szokásokat, nagyon nehéz elhagyni, de olykor felül kell írnunk azokat a gondolatokat, amik berögzõdéseink kialakulásához vezettek, annak érdekében, hogy a ránk váró változások be tudjanak köszönteni életünkben. Engedje, hogy barátai segítsenek önnek ebben a nehéz lépésben, s meglátja, a jövõben döntésének számtalan elõnyét élvezheti majd.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Nem biztos, hogy jó megoldás, ha bevonsz valakit a párkapcsolati problémáidba. Nem az a baj, hogy kiöntöd a szívedet egy barátnődnek, hanem az, ha ő ebben szerepet is vállal…

Mérleg

Szingli: Egyfolytában egy szuper helyes srácon jár az eszed, akit csak nemrég ismertél meg. A jó hír pedig az, hogy hamarosan ismét össze fogtok futni, de addig is ér álmodozni!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Mindig is nagyon jól végezte munkáját, sõt néha már-már õrült módon. Megfordult már a fejében az, hogy ez az egészsége rovására is mehet? Talán meg kéne fontolnia, hogy nem mostani munkája az ideális az ön számára, kedves Mérleg, és el kellene gondolkoznia a változtatáson.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Amiben te vagy laza, abban a pasid nem, amiben pedig te mereven gondolkodsz, abban ő a rugalmas – nyilván ez idegesítő is lehet, de pont ettől működik a kapcsolatotok, hiszen kiegészítitek egymást.

Keddi Horoszkóp 2022-10-04

Skorpió

Szingli: Ha már régóta izzik a levegő közted és a kiszemelted között, akkor végre eljön az alkalmas idő és helyzet, hogy ebből akár egy kapcsolat is lehessen egy futó kaland helyett.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ön mindig céltudatos, következetes és akaratos, kedves Skorpió, így elhatározásaiban is igencsak hajthatatlan. Azonban ma eljött az ideje, hogy megengedjen magának egy kis élvezetet. Akár az elmúlt idõszak jutalmaként, akár azért, hogy tovább tudja csinálni elhatározásait, kényeztesse magát egy nagy adag édességgel, néhány óra relaxálással, vagy valamivel, amirõl már régóta lemondott. Ne vegye mindig olyan komolyan az életet, néha engedje el magát.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: A pasid úgy érezheti, hogy hiába hozza le neked a csillagokat is az égről, neked semmi sem elég. Ne legyél ennyire kritikus, mert hamar feladja majd a próbálkozást!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: