Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? 

Kos 

Szingli: Annyira jó hangulatban vagy, hogy most még egy olyan srácnak is adsz esélyt, akinek máskor nem tennéd. És milyen jól jársz! Kiderül, hogy sokkal több közös van bennetek, mint gondoltad volna. 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Ma lehet, hogy meg kell birkóznia egy nem várt problémával, mely az otthonát érintheti. Sajnos van úgy, hogy idõrõl idõre elromlanak a dolgok, lehet, hogy a mai nap is bizony tönkremegy valami. Talán nem is baj, hiszen így legalább rákényszerül a cserére.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mindenki különleges valamiben. Ilyen típusú nők a csillagjegyek

Párban: Úgy érzed, hogy ideje picit odatenned magad és lenyűgözni a pasidat, ezért minden külsőséget bevetsz: frizura, smink, egy dögös ruha. A dolog pontosan úgy sül el, ahogy tervezed. 

Bika 

Szingli: Hiába tetszik valaki, úgy érzed, hogy sokkal felszínesebb annál, amit te elvárnál a barátodtól. Ha tényleg így van, ne húzd az idejét, kedvesen, de határozottan add ki az útját! 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Bika, ma nagy lehetõségek akadhatnak útjába, ha elég figyel és nyitva tartja a szemét. Nem feltétlenül fog pénzt találni a járdán, de lehet, hogy barátaival egy remek ötletet eszelnek ki, amibõl hosszú távon gyümölcsözõ vállalkozás is lehet. Ne becsülje alá magát, vágjon bele bátran egy új projektbe.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Úgy érzed, hogy most jobban kapcsolódtok, mint valaha, de ahhoz, hogy ez így maradjon, nagyon sok energiát kell fordítanod a párodra. Nemcsak a hétvégéken, hanem hétköznapokon is. 

Ikrek 

Szingli: Oké, hogy van egy elképzelésed a tökéletes pasiról, de tisztában vagy emellett az értékeiddel is, ezért pontosan tudod, hogy egy olyan srác, aki valamiféle eszményképet követ, nem lesz jó társad. 

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Ma egy kicsit fáradtabbnak érezheti magát, még a szokásosnál is, kedves Ikrek, ami köszönhetõ az idõjárásnak, de akár annak is, hogy az utóbbi napokban igencsak energikus volt és tevékenyen részt vett mind a családi, baráti, mind a munkahelyi eseményekben. Lehet, hogy most jött el az ideje egy kis pihenésnek.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp 2023-02-10

Párban: Egy véletlen folytán feltűnik az exed a színen, ami teljesen megborítja a lelki állapotodat és egyre csak a múlt jár a fejedben. Egyetlen módon tudod őt kiűzni, ha telezsúfolod a hétvégét programokkal, természetesen a pasiddal. 

Rák 

Szingli: Mások szerint ideje lenne megállapodnod, de te a szíved mélyén tudod, hogy nincs igazuk. Nem akarsz kompromisszumot kötni, hiszen az elvárásaid sem olyan óriásiak. Nyugi, eljön a te időd is. 

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Ha eddig ne, akkor most bebizonyíthatja magának, hogy mennyire kitartó, kedves Rák. Ha tegnap belekezdett valami fontosba, akkor ne hagyja, hogy ügyei, vagy rossz természete eltántorítsák álmai megvalósításától. Akkor is folytassa, amit elkezdett, ha úgy tûnik, ma mindenki önt akarja.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Te szeretnél előrébb lépni a kapcsolatotokban, de pasid nem áll még rá készen. Nem nyaggasd ezzel, amint megérleli magában a dolgot, már ő is készen áll majd és minden zöld utat kap. 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: