Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? 

Kos 

Szingli: Annyira jó hangulatban vagy, hogy most még egy olyan srácnak is adsz esélyt, akinek máskor nem tennéd. És milyen jól jársz! Kiderül, hogy sokkal több közös van bennetek, mint gondoltad volna. 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Kedves Kos ma lehet, hogy meg kell birkóznia néhány anyago problémával, melyeket szíve szerint elodázna, azonban sajnos nem lehet. Ne hagyja, hogy érzelmei egy pillanatra is felülkerekedjenek józan eszén. Gondolja végig, mérlegelje hideg fejjel és tudatosan lehetõségeit, s majd csak aztán hozza meg a döntést az ügyben.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-06-05 - Ma egy fontos beszélgetésre kerülhet sor ön és szerelme között

Párban: Úgy érzed, hogy ideje picit odatenned magad és lenyűgözni a pasidat, ezért minden külsőséget bevetsz: frizura, smink, egy dögös ruha. A dolog pontosan úgy sül el, ahogy tervezed. 

Bika 

Szingli: Hiába tetszik valaki, úgy érzed, hogy sokkal felszínesebb annál, amit te elvárnál a barátodtól. Ha tényleg így van, ne húzd az idejét, kedvesen, de határozottan add ki az útját! 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Ma egy régi szorongása, elégedetlensége törhet fel újra és boríthatja el elméjét negatív gondolatokkal, kedves Bika. Ezek a régi érzelmek kellemetlenül érintik és bizonyos szituációkban kínosan, vagy szégyenkezve is érezheti magát miattuk. Próbálja meg ezeket a rossz emlékeket kibeszélni magából valakivel, akiben megbízik, és semmiképp se hagyja, hogy jelenét is elrontsák, csakúgy mint múltja egyes részeit.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Úgy érzed, hogy most jobban kapcsolódtok, mint valaha, de ahhoz, hogy ez így maradjon, nagyon sok energiát kell fordítanod a párodra. Nemcsak a hétvégéken, hanem hétköznapokon is. 

Ikrek 

Szingli: Oké, hogy van egy elképzelésed a tökéletes pasiról, de tisztában vagy emellett az értékeiddel is, ezért pontosan tudod, hogy egy olyan srác, aki valamiféle eszményképet követ, nem lesz jó társad. 

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Ha a napja jól indul, akkor egész nap pörögni fog, kedves Ikrek, de ha nem rázza fel magát idõben, bizony ?úgymaradhat?, és rossz hangulata kihathat az egész napjára. A legjobb amit tehet, hogy egy kis zenével és mozgással indítja a napot, s meglátja, egész nap pörög majd, mint a búgócsiga.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szombati Horoszkóp 2021-09-25

Párban: Egy véletlen folytán feltűnik az exed a színen, ami teljesen megborítja a lelki állapotodat és egyre csak a múlt jár a fejedben. Egyetlen módon tudod őt kiűzni, ha telezsúfolod a hétvégét programokkal, természetesen a pasiddal. 

Rák 

Szingli: Mások szerint ideje lenne megállapodnod, de te a szíved mélyén tudod, hogy nincs igazuk. Nem akarsz kompromisszumot kötni, hiszen az elvárásaid sem olyan óriásiak. Nyugi, eljön a te időd is. 

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Kedves Rák, ma lehet, hogy fény derül eddig rejtegetett mûvészi vénájára, mely ezidáig szunnyadt önben. Lehet, hogy tehetségébõl még némi hasznot is húzhat, ha meglátja a benne rejlõ lehetõségeket és az azonnali felkéréseket nem utasítja el rögtön, vagy el nem ragadják érzelmei. Ne aggódjon, ha belevág újdonsült ötletébe, nem marad egyedül a megvalósítással, lesz, aki szívesen segít önnek, ha szüksége van rá.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Te szeretnél előrébb lépni a kapcsolatotokban, de pasid nem áll még rá készen. Nem nyaggasd ezzel, amint megérleli magában a dolgot, már ő is készen áll majd és minden zöld utat kap. 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: