Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben a hétvégén?

KOS

Szingli: Teljes harmóniában állsz önmagaddal, ami a kisugárzásodon is érződik, nem véltelen, hogy mindenki szeretne belőled egy pici szeletet. Azért arra is figyelj, hogy jusson időd a pihenésre! 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma számos új emberrel ismerkedhet meg, ami legfõképpen mai, szakmai tevékenységének köszönhetõ, néhányan közülük ráadásul, meglehetõsen jó partnernek bizonyulnak a jövõbeni terveihez. Bármennyire is bizalomgerjesztõnek tûnnek, csak lassan, tapogatózva ossza meg velük elképzeléseit, hogy még idõben megállhasson, ha szükséges!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-11-06

Párban: A barátod exe, ha nem is tényleges valójában, de feltűnik az életetekben, ezért a hétvége elég rosszul kezdődik, de ha nem csinálsz belőle túl nagy ügyet, akkor legalább a vitát elkerülheted. 

BIKA

Szingli: Egy srác mindent megtesz azért, hogy felkeltse az érdeklődésedet, te azonban nem érted, hogy egy ilyen jó pasi miért pont téged akar. Számolj le a kétségekkel, és add át magadnak az érzésnek! 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Már hosszú ideje nem érezhette magát ennyire energikusnak és motiváltnak, mint ma, kedves Bika, ennek hatására, valósággal megtáltosodhat, és sikert, sikerre halmozhat! Bátran emelje a tétet, mert ma nincs az a feladat, amit ne lenne képes megoldani!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: A párodnak most mindennel IS baja van, valószínűleg a melóban nem úgy alakulnak a dolgai, ahogy tervezte. Ezért ne haragudj rá, inkább próbálj a kedvében járni, hogy picit jobb kedvre derítsd. 

IKREK

Szingli: Lehet, hogy az első randi elég bénán alakul, de azért adj egy esélyt a srácnak, főleg, ha szimpatikus volt, mert ebből még tényleg bármi kisülhet. Ne egy alkalom után ítélj! 

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma rendkívül mozgalmas lehet a napja, ráadásul, a technika vívmányaival is meggyûlhet a baja, így nem éppen stresszmentes napnak nézhet elébe. Végzõdjenek bárhogy is a dolgok, a legfontosabb, hogy ne veszítse el a fejét, legyen kitartó és áldozatkész. Este mindenképpen oldja a stresszt, egy forró fürdõ, vagy egy masszázs most ebben sokat segíthet!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétvégi szerelmi horoszkóp: ez a hétvége a szingliknek kedvez

Párban: Te csak jót akarsz azzal, hogy a barátodat ellátod tanácsokkal, ő viszont könnyen úgy érezheti, hogy nem elég jó neked, hogy folyton kritizálod. Időnként azért a pozitívumait is emeld ki! 

RÁK

Szingli: Nálad és az aktuális randipartnerednél különbözőbb személyiségeket elképzelni sem lehet, azonban minden jel arra utal, hogy igaz a mondás: az ellentétek vonzzák egymást! 

Párban: Lehet, hogy odakint már mínuszok vannak, de ez ne vegye el a kedveteket egy nagyobb kiruccanástól, mert nagyon jót tehet a kapcsolatotoknak, ha a világ zajától távol, picit kettesben lehettek. 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: