Mutatjuk a szerelmi horoszkópodat! Ezen a hétvégén szinte minden csillagjegynek oka lesz örülni a szerelmi horoszkóp szerint. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

KOS

Nem számít, mi okozza a feszültséget közted és a pasid között, sokkal jobban fogod érezni magad, mert megoldódik a probléma. Mindketten nyitottak vagytok arra, hogy változzatok, és jobbá tegyétek a kapcsolatotokat, így hamar begyógyulnak a lelki sebeitek is. A szinglikre valóságos angyalként tekint a környezetük, jó pár udvarlójuk lehet!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-09-30)

Jó ötlet lehet ma, ha barátaival tervez programot. Mindenképpen valami mûvészi, intuitív rendezvényre próbálja meg elcsábítani õket, mert ez nemcsak, hogy színesíti beszélgetéseiket, de ezen a napon ön is rendkívül fogékony a mûvészetek irányában. Felébredhet önben a vágy egy utazás iránt, s eljátszadozik a gondolattal, hogy mennyire szeret utazni, távoli helyekre ellátogatni. Ne habozzon, tervezze meg kései nyaralását és vágjon neki az útnak.

Ezeknek a csillagjegyeknek az érintés a szeretetnyelve

BIKA

A jelenlegi bolygóenergiáknak hála sokkal közelebb kerültök egymáshoz a szerelmeddel, mint azt lehetségesnek tartottad. Meglepően szorossá válik a kapcsolatotok, de örömmel tölt el, hogy ugyanúgy gondolkodtok a jövőt illetően és nyilvánvalóan tart valamerre a kapcsolatotok. A szinglik is lehetőséget kapnak a hétvégén, hogy meghódítsák a kiszemeltjüket.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-09-30)

Ha eddig csak tervezgette otthona átalakítását, most eljött az alkalom is, hogy megtegye, kedves Bika. Remek esztétikai érzéke és kifinomult ízlése ma biztosan nem fogja cserben hagyni, azonban tetszését ezúttal inkább a visszafogott, letisztult térrendezés és a harmónia fogja elnyerni. Otthona átrendezése alkalmat adhat egy összejövetel megszervezésére is, ahol bizonyosan jól fog szórakozni.

IKREK

Valahogy nem vagytok most egy hullámhosszon a pasiddal. Ilyenkor jobb nem is erőltetni a dolgokat. Lehet,  jót tenne nektek a külön program. Ha erre odafigyeltek, és toleránsan, megértően közeledtek egymáshoz, hamarabb helyrebillenhet a kapcsolatotok, mint azt gondolnátok! A szingliknek viszont most nem sok kedvük lesz pasizni.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-09-30)

A mai nap ideális körülményeket biztosíthat arra, hogy nagymértékben ápolja, mélyítse emberi kapcsolatait, kedves Ikrek, legyen szó családi kötelékrõl, szerelemrõl, vagy barátságról. Aranyat érhet most egy kiadós beszélgetés éppúgy, mint egy közösen eltöltött program, vagy éppen egy romantikus este. Bármelyik esetében szinte idilli állapotokra lehet most számítani. Örüljenek, hogy vannak egymásnak, mulassanak jól és élvezzék az életet!

RÁK

A hétvégén megejtitek azt a bizonyos nagyon komoly beszélgetést, habár a pasid megpróbálhatja elviccelni a dolgokat. Ne hagyd magad, hanem dumáljátok meg mi zavar! Csak így léphet szintet a kapcsolatotok, ha tiszta vizet öntötök a pohárba. Ha sehogy sem juttok dűlőre, akkor talán fontolóra kell venned, biztos akarod-e ezt a kapcsolatot.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: