OROSZLÁN

Tudod, mire lenne szükségetek a hétvégén? Egy kis jókedvre! Hagyjátok magatok mögött a komoly témákat és gondokat, menjetek el kikapcsolódni! Irány a Balaton vagy a legközelebbi wellness szálloda, és romantikázzatok! Használjátok ki a minőségi idő nyújtotta varázslatot, ami megédesíti a kapcsolatotokat. A szinglik is tegyék ugyanezt, csak a barátaikkal. Nem bánják meg!

SZŰZ

Nem vagy biztos a kapcsolatodban és a pasid érzéseiben? Akkor ne stresszelj tovább, mert a hétvégén megkapod azt az ékes jelet, ami egyszer és mindenkorra eloszlatja a kételyeidet. Ugyanez a helyzet a szinglikkel is, akik épp ismerkednek valakivel vagy nem biztosak abban, hogy a kolléga, akivel szemeznek, valóban vonzódik hozzájuk.

MÉRLEG

Arra eszmélsz rá a hétvégén, hogy akivel ismerkedsz, az nem pont az a személy, mint akire számítottál. Ez még nem jelenti feltétlenül a dolog végét, a kérdés az: van-e egyáltalán közös bennetek. A párban élők fontos kérdéseket vitatnak meg, és tabutémákat feszegetnek, így többet megtudhatnak egymásról, illetve a (szexuális) vágyaikról. Viszont Mérleg olyat is hallhatsz a partneredtől, amitől megrökönyödsz, és hirtelen nem tudsz mit kezdeni vele. Ne felejts el mosolyogni!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-09-30)

Egy váratlan invitálást kaphat egy barátjától, ami kiváló lesz arra, hogy kiruccanjon egy kicsit és eközben meglátogassa meghívóját. A beszélgetésük kiváló alkalmat szolgáltat arra, hogy meggyõzze ismerõsét arról, hogy milyen érdekes és intelligens személyiség is ön, kedves Mérleg. Azonban a beszélgetés témáját tekintve, lehet, hogy mély nyomot hagy önben, s elõhozza, megerõsíti nagylelkû, humánus személyiségét. A nap végén kellemes fáradtság és nyugodtság fogja álomba ringatni.

SKORPIÓ

Egy bulin vagy más társasági összejövetelen megismerkedhetsz egy izgalmas személlyel. Ám az illető nem egy szexi pasi lesz, hanem valaki, aki jártas a jóslásban valamilyen szinten, és képes megmondani a jövődet. Olyan dolgokat hallhatsz a szerelmi életeddel kapcsolatban, hogy leesik az állad! Annyi viszont még kiderül a bolygóállásokból: a tartós kapcsolatban élők viszonya komolyra fordul.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: