OROSZLÁN

Tudod, mire lenne szükségetek a hétvégén? Egy kis jókedvre! Hagyjátok magatok mögött a komoly témákat és gondokat, menjetek el kikapcsolódni! Irány a Balaton vagy a legközelebbi wellness szálloda, és romantikázzatok! Használjátok ki a minőségi idő nyújtotta varázslatot, ami megédesíti a kapcsolatotokat. A szinglik is tegyék ugyanezt, csak a barátaikkal. Nem bánják meg!

SZŰZ

Nem vagy biztos a kapcsolatodban és a pasid érzéseiben? Akkor ne stresszelj tovább, mert a hétvégén megkapod azt az ékes jelet, ami egyszer és mindenkorra eloszlatja a kételyeidet. Ugyanez a helyzet a szinglikkel is, akik épp ismerkednek valakivel vagy nem biztosak abban, hogy a kolléga, akivel szemeznek, valóban vonzódik hozzájuk.

MÉRLEG

Arra eszmélsz rá a hétvégén, hogy akivel ismerkedsz, az nem pont az a személy, mint akire számítottál. Ez még nem jelenti feltétlenül a dolog végét, a kérdés az: van-e egyáltalán közös bennetek. A párban élők fontos kérdéseket vitatnak meg, és tabutémákat feszegetnek, így többet megtudhatnak egymásról, illetve a (szexuális) vágyaikról. Viszont Mérleg olyat is hallhatsz a partneredtől, amitől megrökönyödsz, és hirtelen nem tudsz mit kezdeni vele. Ne felejts el mosolyogni!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Ma meglehetõsen sok felé kell megosztania figyelmét, kedves Mérleg. Még szerencse, hogy ez igencsak jól megy önnek. Ilyenkor érzi igazán elemében magát, amikor mindenki elveszti a fejét, s csak ön látja át a káoszt. Azért, ha úgy érzi, ez már önnek is sok, ne legyen rest segítséget kérni egy hasonlóan elszánt kollégájától.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

SKORPIÓ

Egy bulin vagy más társasági összejövetelen megismerkedhetsz egy izgalmas személlyel. Ám az illető nem egy szexi pasi lesz, hanem valaki, aki jártas a jóslásban valamilyen szinten, és képes megmondani a jövődet. Olyan dolgokat hallhatsz a szerelmi életeddel kapcsolatban, hogy leesik az állad! Annyi viszont még kiderül a bolygóállásokból: a tartós kapcsolatban élők viszonya komolyra fordul.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: