NYILAS

Nehezen fogod tudni leplezni az örömödet a hétvégén. De mégis, mi okod lesz az ünneplésre? Szinglik esetén az, hogy viszonzásra lel a szerelmük, és összejönnek azzal, akit az igazinak éreznek. A párban élőknek pedig a pasijuk fog rendkívüli örömet okozni. Kérdés, vajon ezt szavakkal teszi meg, eljegyzési gyűrűvel vagy más kedves gesztussal?

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma hamar a figyelem középpontjába kerülhet az által, hogy sok tapasztalatát és meglátását osztja meg másokkal, akik szinte csak úgy isszák szavait. Ne csodálkozzon, hogy nagy hatással van másokra munkássága, hisz van mit tanulni öntõl! Legyen büszke és készséges!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

BAK

A szinglik végre hinni kezdenek magukban, és ez ellenállhatatlan vonzerővel ruházza fel őket. Az eredmény nem is marad el, hirtelen mindenki felfigyel rájuk! A párkapcsolatban élők áttörést érnek el, és ez fordulópontot jelenthet a kapcsolatukban. Nemcsak meghittebbé és szorosabbá válhat, de a megállapodás, családalapítás is terítékre kerülhet az esetükben.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma esetleg érdemes lenne konzultálnia barátaival, kollégáival, hogy visszajelzéseket kapjon egy projektjével kapcsolatban, mely most kezd körvonalazódni. Hallgassa meg az elhangzott véleményeket, vonjon átlagot és igyekezzen hasznosítania a leszûrt konzekvenciákat a jövõre nézve!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csütörtöki Horoszkóp - Ne féljen kísérletezni kicsit a színekkel, ha...

VÍZÖNTŐ

Buliba és más társasági eseményekre vagy hivatalos a hétvégén. Semmiképpen se hagyd ki őket, mert minden esély megvan arra, hogy épp ott ismerkedj meg a hercegeddel, de minimum egy roppant izgalmas személlyel. A párban élők kissé le vannak ülepedve, és talán a meleg miatt, de nem sok kedvük van kimozdulni, pedig rájuk férne az új kaland. Legalább esténként dugják ki egy kicsit az orrukat otthonról!

HALAK

Az elutasítástól való félelmed megakadályoz abban, hogy ráírj arra, aki tetszik vagy egyenesen kinyilvánítsd az érzelmeidet. Bokszold le a félelmedet, és tessék lépni, mert a pasi is ugyanúgy akar téged, mint te őt! A párban élők is legyenek bátrak, és vállalják fel a vágyaikat a szerelmük előtt, másképp sosem kapják azt, amiről álmodnak. A hétvégén bármit megkaphatsz Halak, csak kívánnod kell. Hangosan.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma bármilyen jellegû konfliktus is bontakozna ki közvetlen környezetébe, igyekezzen semmiképpen sem beleszólni, legyen bármily csábító is a gondolat, mert az fix, hogy akkor a végére ön jön ki az egészbõl vesztesen, kedves Halak. Hagyja, hogy szerettei, barátai, vagy munkatársai, ezúttal az ön pártolása, véleménye, vagy segítsége nélkül jussanak dûlõre egymással. Vonuljon félre és koncentráljon a saját dolgaira, most ez a legjobb, mit tehet értük!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: