A Vízöntő párkapcsolatát próbára teszi a sors. Hétvégi szerelmi horoszkóp!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-06-18)

Ma rendkívül nagy lehet a koncentrációs képessége, kedves Vízöntõ, így érdemes ezt a napot arra használnia, hogy megfejtsen néhány olyasfajta, bonyolult dolgot, amit esetleg mostanában nem, vagy csak részlegesen sikerült megértenie. Használja ki amúgy is éles elméje kiemelt aktivitását!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kos

A Mars és a Plútó feszült fényszögkapcsolata párkapcsolati vitákat és nézeteltéréseket eredményezhet. Lehetséges, hogy te vagy a partnered túlságosan irányítóvá váltok és kontrollálni akarjátok a másik viselkedését. A hatalmaskodás semmilyen téren nem vezet jóra, ezért igyekezzetek kompromisszumot kötni és higgadtan kezelni a vitákat. Ha másképp nem megy, adjatok a másiknak pár órát, amíg kiszellőzteti a fejét, így mindketten nyugodt hangnemben tudtok kommunikálni a másikkal. Szingliként is hasonló energiák lehetnek hatással rád, szeretnéd a dolgokat kedvedre irányítani, és kiborít, ha valami nem úgy történik, ahogy te szeretnéd.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-06-18)

Lehetõsége lehet ma, kedves Kos, hogy valakinek átadja tudását, tanítson valami hasznosat. Ne fukarkodjon az információval, hiszen úgy tûnik, végre nyitott fülekre talált. Legyen türelmes és következetes tanár, és lehet, hogy a jövõben mások is megkereshetik azzal, hogy nekik is nyújtson segítséget.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szombati Horoszkóp 2022-07-16

Bika

Anyagi kérdésekben meglehetősen ellentétes véleményen vagytok a pároddal. A pénzügyi témák feszegetése a hétvégén kellemetlen lehet, de akaratlanul is előkerül. Úgy érzed, a partnered nem őszinte veled minden téren, és elérkezettnek látod az időt, hogy őszintén beszélj vele. A közös jövő érdekében mindenképp tisztáznotok kell az anyagi helyzeteket, és ne hagyd, hogy a párod kibújjon a kérdések alól. Ha szingli vagy, a hétvégét szívesebben töltöd most családi körben, mint randizással, viszont ez nem azt jelenti, hogy nem foglalkoztatja valaki a gondolataidat.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-06-18)

Ma úgy érezheti, kedves Bika, hogy nincs mit mondania. Egyszerûen valahogy kifogyott a mondanivalóból. No nem végleg, de ma egész egyszerûen legszívesebben egész napját csendben olvasgatva, elmélkedve, vagy semmit téve töltené. Ne tartsa vissza magát, engedjen a kísértésnek és ajándékozza meg magát egy csendes, nyugodt nappal.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Itt az ideje kimozdulni! Ne tétovázzatok, menjetek el közösen szórakozni a pároddal! Most valószínűleg te is társaságkedvelő hangulatban vagy, így itt a legjobb alkalom arra, hogy összetrombitáljátok a baráti társaságot és bulizni menjetek. A pezsgés és a nyüzsgő éjszakai élet most igazán ki tud kapcsolni és az élmények megosztása a pároddal csak jobban elmélyíti a szerelmetek. Ha szingli vagy, akkor is irány a szórakozóhely, hiszen humorod a hétvégén sem fog cserben hagyni, sőt a napokban lesz valaki, akit igazán lenyűgöz vibráló a kisugárzásod.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-06-18)

Ma egy kicsit magányosnak érezheti magát, kedves Ikrek. Olyan gondolatai támadhatnak, melyek annyira egyediek, hogy azt hiheti, senki nem értené õket, s miattuk önt sem. Lehet, hogy többen tudnának azonosulni megállapításaival, mint gondolná, csak meg kell találnia azt a bizonyos társaságot.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

A Hold energiája a hétvégén felszínre tör benned, és előtérbe helyezi a gondoskodó, törődő oldaladat. Érzelmi igényed lehet a párod és a családod közelségére, és az otthonod nyugalmára. Jó, ha ezeket a napokat egymás társaságában töltitek szeretetben és harmóniában. Rád is üdítően fog hatni, ha azokkal lehetsz, akikhez érzelmileg legközelebb állsz. Ha egyedülálló vagy, keresd fel a családtagjaidat és töltsetek együtt minőségi időt. A hétvégére te is kipihentebbnek fogod érezni magad.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-06-18)

Kedves Rák, ma valami igencsak leköti gondolatait. Olyannyira, hogy komolyan habozhat döntést hozni az ügyben. Semmiképpen se hamarkodja el ítéletét, inkább, ha nagyon nem jutna dûlõre a kérdésben, tegye félre és lehet, hogy pár napon belül az élet ad rá választ ön helyett.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: