A Halak olyan titkot tud meg a párjáról, ami teljesen lesokkolja. Hétvégi szerelmi horoszkóp!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-11-30)

Intuitív természete ma összezavarhatja, kedves Halak. Bizony Ön nagyon érzékeny környezete rezdüléseire, változásaira, és akár csak egy picike zavar is rossz közérzetre adhat okot, addig, amíg nem tudja megállapítani, mi is lehet a baj forrása. Ettõl a nyugtalanító érzéstõl stresszesnek érezheti ma magát, ám ne aggódjon, ez a kétségbeejtõ állapot nem tart sokáig, s minden újra visszakerül a szokott ritmusába.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kos

Itt az ideje, hogy megtanulj bocsánatot kérni, legfőképpen attól, akit igazán szeretsz. Sajnos mostanában egyre többször megbántod a hirtelen természeteddel. Nem kell kibújnod a bőrödből, csupán legyél figyelmesebb és türelmesebb vele. A Bak jegyébe lépő Vénusz, a szerelem bolygója nagy segítségedre van abban, hogy rendbe hozd a kapcsolatodat!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-11-30)

Netán valami furcsát látott a minap, kedves Bak? Ma ugyanis nagyobb figyelmet fordíthat a paranormális dolgok iránt. Elkezd a témában olvasgatni, s talán egy önt ért megmagyarázhatatlan esemény következtében jobban belemélyedhet a témába, talán válaszok után kutatva. Legyen nyitott, de semmiképp sem irracionális, akkor biztosan megtalálja kérdéseire a válaszokat.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szombati Horoszkóp 2021-02-27

Bika

Rád nem igazán lesz hatással a hétvégén létrejövő nehéz bolygóállás, sőt pozitív események várnak rád, főképpen az anyagi ügyeiddel kapcsolatban. Ennek hatására végre feloldódni látszik az a feszült hangulat, amely közted és a párod között kialakult. Itt az ideje, hogy időt szánj a szeretteidre, mert az utóbbi időben elhanyagoltad őket.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-11-30)

A mai napon meglehetõsen aggasztó információk juthatnak birtokába, melyeket egy barát közvetítése által hallatják magukat. Elsõként ellenõrizze a tudomására jutottak tényszerûségét, nem-e csak felnagyítja a bajt hírnöke, de mindenképpen elemezzen és értékeljen, mielõtt pánikba esne. Ha úgy látja, sajnos igazak az elmondottak, cselekedjen mielõbb, hogy tovább ne fajuljanak a dolgok.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

A jegyeddel szemben visszafelé haladó Mars csupa pozitív változást tartogat számodra. Kedvező lehetőségek mutatkoznak új kapcsolatok kialakítására. Amennyiben nem akarsz ismerkedni, akkor is nagy eséllyel megtörténhet, hogy valaki belép az életedbe. Az illető pozitív, életvidám természete szinte azonnal levesz a lábadról.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-11-30)

Önt egy igen erõs és intuitív kötelék fûzi az önhöz közel állókhoz, ám ma valahogy mégis könnyen úgy érezheti, kedves Ikrek, mintha ez a kötelék kissé meglazult volna. Ez annak tudható be, hogy zavaró üzeneteket, jelzéseket kaphat szerettei irányából, melyek valahogy sehogy sem akarnak illeszkedni a képbe. Ne aggodalmaskodjon, hisz lehet, hogy pusztán csak ön érti félre õket, vagy egyszerûen egy rosszul sikerült tréfa az egész!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

A hétvégi nehéz bolygóállás két dologra világíthat rá az életedben, még pedig a szerelemre vagy annak hiányára. Ha van párod akkor igyekezz kerülni a konfliktusokat, inkább törekedj a harmóniára. Amennyiben egyedülálló vagy, tudatosítsd magadban, hogy mindenkire rátalál a szerelem előbb vagy utóbb.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-11-30)

Ma meglehetõsen nehéz lehet a hétköznapi dolgaira koncentrálnia, kedves Rák, ugyanis elméje valahogy sehogy sem hajlandó önnel együttmûködni, mivel állandóan csak emelkedettebb, fontosabb dolgok kötik le figyelmét, gondolatait. Ha nehezebben is alakulna emiatt a nap, ne erõltesse, ami nem megy! Igazából az lenne a nagyobb baj, ha sosem kötnék le ilyesfajta gondolatok, még, ha néha kavarodást is okoznak életében...

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: