A Bikát összehozza a sors egy nála idősebb potenciális partnerrel. Hétvégi szerelmi horoszkóp!

Kos

Ideje változtatnod a hozzáállásodon, ami a kapcsolatokat illeti. Akár egyedül vagy, akár párban, ha haladni szeretnél a kitűzött célod felé, fejlődni egymagad vagy a partnereddel együtt, ahhoz először magadba kell nézned, és ott kezdeni ezt a folyamatot. A legfontosabb kérdés, amit a hétvégén feltehetsz magadnak, hogy mit szeretnél valójában? Hol látod magad vagy magatokat 5-10 év múlva? Ha erre rájöttél, ülj le és beszéld meg a másikkal is, neki mik a tervei és hogyan szeretné őket megvalósítani.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-06-18)

Lehetõsége lehet ma, kedves Kos, hogy valakinek átadja tudását, tanítson valami hasznosat. Ne fukarkodjon az információval, hiszen úgy tûnik, végre nyitott fülekre talált. Legyen türelmes és következetes tanár, és lehet, hogy a jövõben mások is megkereshetik azzal, hogy nekik is nyújtson segítséget.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-08-05

Bika

A Vénusz és Szaturnusz fényszögkapcsolatából adódóan a hétvégén kevésbé vagy romantikus hangulatban, de annál inkább észreveszed a pozitív és építő jellegű történéseket az életedben. A realitás talaján megmaradva, tisztán és gyakorlatiasan gondolkozol. Ha jelenleg éppen szingli vagy, a hétvége folyamán utadba sodorhat az Univerzum egy nálad idősebb személyt, akivel meglepően sok közös lehet bennetek.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-06-18)

Ma úgy érezheti, kedves Bika, hogy nincs mit mondania. Egyszerûen valahogy kifogyott a mondanivalóból. No nem végleg, de ma egész egyszerûen legszívesebben egész napját csendben olvasgatva, elmélkedve, vagy semmit téve töltené. Ne tartsa vissza magát, engedjen a kísértésnek és ajándékozza meg magát egy csendes, nyugodt nappal.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

A Hold állása visszahozhatja a hétvégén elmúlt kapcsolataidnak emlékeit. Elég csak egy régi közös fotó, vagy az exed otthagyott ruhadarabja, és téged máris elkap az érzelgősség. Ne feledd, meglehet, hogy ez csak nosztalgia, és nem is a kapcsolatot, hanem a közös élményeket és az akkori énedet hiányolod. A hét vége felé azonban sikerül lezárnod és elengedned a múltat, hogy ismét kitárhasd szíved a jövő felé.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-06-18)

Ma egy kicsit magányosnak érezheti magát, kedves Ikrek. Olyan gondolatai támadhatnak, melyek annyira egyediek, hogy azt hiheti, senki nem értené õket, s miattuk önt sem. Lehet, hogy többen tudnának azonosulni megállapításaival, mint gondolná, csak meg kell találnia azt a bizonyos társaságot.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Túl sokáig hagytad, hogy igényeid és vágyaid a második helyen szerepeljenek a kapcsolatodban. Állj ki magadért és azokért a dolgokért, amelyek számodra fontosak. Fontos azonban, hogy mindezt ne agresszívan tedd, hiszen, ha támadásba lendülsz, annak sosincs jó vége. Ülj le a partnereddel beszélni, hogy mire van valójában szükséged. Ez a beszélgetés sok szempontból sorsdöntő lehet a kapcsolatotokban, de csak te tudod igazán, mennyire vagy képes feláldozni magad a másikért.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-06-18)

Kedves Rák, ma valami igencsak leköti gondolatait. Olyannyira, hogy komolyan habozhat döntést hozni az ügyben. Semmiképpen se hamarkodja el ítéletét, inkább, ha nagyon nem jutna dûlõre a kérdésben, tegye félre és lehet, hogy pár napon belül az élet ad rá választ ön helyett.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: