A Nyilast teljesen a hatalmába kerítheti a féltékenység. Hétvégi szerelmi horoszkóp.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

A mai egy nyugodt nap lesz az életében, kedves Nyilas. Kedvesével régóta talán elõször tudnak egy kicsit több idõt együtt tölteni, kikapcsolódni. Végre a romantika is helyet kap ma az életében, amire már valószínûleg rég óta vágyott. Engedje el magát és élvezze hát az adódó lehetõséget.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kos

A Kos jegyében csoportosuló bolygók hatására a konfliktusok szinte kerülhetetlenek az életedben. Különösen, ha nem tudod levetkőzni mások feletti uralkodási vágyadat. Ha tiszteletben tudnád tartani mások érzéseit, akkor sokkal simábban mehetnének a dolgaid. Ha dühös leszel valakire, akkor azt azonnal rendezd le, de mindig a valós okokkal foglalkozz, különben nem jutsz előrébb.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Ma pénzügyi dolgai jól alakulhatnak, kedves Kos. Lehet, hogy egy jó befektetés, vagy egy kis elõre gondolkodás hozza meg ma gyümölcsét, mely a vártnál is jobban alakul. Az így megszerzett plusszal érdemes lehet egy kicsit tovább gondolkoznia, és körbeérdeklõdni további hasznos konstrukciók irányába. Úgy látszik mostanában ez nagyon megy önnek.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szombati Horoszkóp 2021-07-31

Bika

Kissé elszomorít az a helyzet, hogy megint te voltál az, aki kompromisszumot vállalt a kapcsolatodért. Ám minden egyes alkalommal amikor ezt érzed, elhatározod, hogy most változtatsz ezen a dolgon. Ideje lenne a sarkadra állni, és kezedbe venni az életed irányítását, halogatással maguktól nem oldódnak meg a problémák. Ha a párodat keresed, hagyd, hogy a sors tegye a dolgát, nem lesz okod panaszra, hidd el.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

A mai egy csodálatos nap lehet az életében, kedves Bika. Ismerõsei kedvesen, érdeklõdve közelítenek ön felé, kollégái segítõkészek és együttmûködõek, családja pedig a szokottnál is jobban szeretne a kedvében tenni, s kedvese lehet, hogy ma végre megcsinálja, amit már hetek óta ígérgetett. Ez egy felhõtlenül harmonikus nap lehet, nincs más dolga, minthogy élvezze.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Előfordulhat, hogy próbatételeken kell átmennie a kapcsolatotoknak, de nem kell félned semmitől. Ez csak megerősíti és elmélyíti kettőtök kapcsolatát. Ha keresed a szerelmet, akkor azon kaphatod magad, hogy az egyik kollégád társaságát többet keresed, mint az indokolt lenne. Ne ronts ajtóstul a házba, először bizonyosodj meg róla, hogy vevő-e a közeledésedre.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Lehet, hogy lenne egy kis pénze, amit szívesen befektetne, de nem tudja, hogyan? A mai egy kiváló nap arra, hogy informálódjon ezen a téren. Járja körbe alaposan a témát és jegyezze fel, hogy milyen lehetõségei vannak. Ne feledje, hogy manapság egy kis leleményességgel hozhatja ki a legtöbbet anyagi tartalékaiból.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Jelenlegi párkapcsolatod biztonságot nyújt számodra, de még sem érzed magad teljesen boldognak. Lehetséges, hogy erre az érzésre magadban kell keresned a választ és nem a párodat okolni. Először a fejedben és a lelkedben kellene rendet tenned. Ha egyedülálló vagy, jól érzed magad a bőrödben, régen nem érezted már magad ennyire kiegyensúlyozottnak kifejezetten élvezed a szabadságot, függetlenséget.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Általában lelkiismeretes és szorgalmas munkaerõ, kedves Rák, azonban ma elkalandozhatnak gondolatai. Ma valahogy különösen hiányozhatnak családtagjai, s szívesebben töltené velük idejét. Ne habozzon, intézze úgy napja hátralévõ részét, hogy azt szeretteivel tudja tölteni egy kellemes idõtöltés keretében.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: