Hétvégi szerelmi horoszkóp.

Kos

A jegyedben haladó Vénusz hatására a konfliktusok szinte kikerülhetetlenek, különösen, ha nem tudod levetkőzni mások feletti uralkodási vágyadat. Ha tiszteletben tudnád tartani mások érzéseit, akkor sokkal simábban mehetnének a dolgaid. Ha vitába keveredsz valakivel, akkor azt azonnal próbáld meg rendbe hozni és ne hagyd, hogy elfajuljanak a dolgok.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Kedves Kos ma lehet, hogy meg kell birkóznia néhány anyago problémával, melyeket szíve szerint elodázna, azonban sajnos nem lehet. Ne hagyja, hogy érzelmei egy pillanatra is felülkerekedjenek józan eszén. Gondolja végig, mérlegelje hideg fejjel és tudatosan lehetõségeit, s majd csak aztán hozza meg a döntést az ügyben.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

7 ok, ami miatt a Mérleg nő a legjobb választás minden férfi számára!

Bika

Kissé elszomorít az a helyzet,hogy megint te voltál az, aki kompromisszumot vállalt a kapcsolatért. Ám minden egyes alkalommal amikor ezt érzed, elhatározod, hogy most változtatsz ezen. Ideje lenne a sarkadra állni és kezedbe venni az életed irányítását. Halogatással maguktól nem oldódnak meg a problémák. Ha a párodat keresed, hagyd, hogy a sors tegye a dolgát és ne türelmetlenkedj!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Ma egy régi szorongása, elégedetlensége törhet fel újra és boríthatja el elméjét negatív gondolatokkal, kedves Bika. Ezek a régi érzelmek kellemetlenül érintik és bizonyos szituációkban kínosan, vagy szégyenkezve is érezheti magát miattuk. Próbálja meg ezeket a rossz emlékeket kibeszélni magából valakivel, akiben megbízik, és semmiképp se hagyja, hogy jelenét is elrontsák, csakúgy mint múltja egyes részeit.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Előfordulhat, hogy egy próbatételen kell átmennie a kapcsolatotoknak, de nem kell félned semmitől. Ez csak megerősíti és elmélyíti kettőtök kapcsolatát. Ha keresed a szerelmet, akkor azon kaphatod magad, hogy az egyik kollégád társaságát többet keresed,mint az indokolt lenne. Ne ronts ajtóstul a házba, először bizonyosodj meg arról, hogy az illető is hasonlóképpen érez, mint te.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Ha a napja jól indul, akkor egész nap pörögni fog, kedves Ikrek, de ha nem rázza fel magát idõben, bizony ?úgymaradhat?, és rossz hangulata kihathat az egész napjára. A legjobb amit tehet, hogy egy kis zenével és mozgással indítja a napot, s meglátja, egész nap pörög majd, mint a búgócsiga.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Jelenlegi párkapcsolatod biztonságot nyújt számodra, de mégsem érzed magad teljesen boldognak. Lehetséges, hogy erre az érzésre magadban kell keresned a választ, és nem a párodat kellene okolni. Először a fejedben és a lelkedben kellene rendet tenned. Ha egyedülálló vagy, jól érzed magad a bőrödben! Régen nem érezted már magad ennyire kiegyensúlyozottnak, és kifejezetten élvezed a szabadságot, függetlenséget.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Kedves Rák, ma lehet, hogy fény derül eddig rejtegetett mûvészi vénájára, mely ezidáig szunnyadt önben. Lehet, hogy tehetségébõl még némi hasznot is húzhat, ha meglátja a benne rejlõ lehetõségeket és az azonnali felkéréseket nem utasítja el rögtön, vagy el nem ragadják érzelmei. Ne aggódjon, ha belevág újdonsült ötletébe, nem marad egyedül a megvalósítással, lesz, aki szívesen segít önnek, ha szüksége van rá.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: