Hétvégi szerelmi horoszkóp.

Kos

A jegyedben haladó Vénusz hatására a konfliktusok szinte kikerülhetetlenek, különösen, ha nem tudod levetkőzni mások feletti uralkodási vágyadat. Ha tiszteletben tudnád tartani mások érzéseit, akkor sokkal simábban mehetnének a dolgaid. Ha vitába keveredsz valakivel, akkor azt azonnal próbáld meg rendbe hozni és ne hagyd, hogy elfajuljanak a dolgok.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-19)

Elõfordulhat, hogy ma hajlamosabb lesz az érzelmeire hallgatni, kedves Kos, még akkor is, ha az eszével tudja, nem sok logika van abban, amit csinál. Akárhogy is, érdemes a nagyobb döntéseket inkább máskorra hagynia, különösen, ha azok anyagi természetûek, vagy éppen szakmájával kapcsolatosak, hiszen, ezeken a területeken jobb, ha nem gyakorolnak túl nagy befolyást az érzelmek.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csütörtöki Horoszkóp - Próbáljon meg lazítani és...

Bika

Kissé elszomorít az a helyzet,hogy megint te voltál az, aki kompromisszumot vállalt a kapcsolatért. Ám minden egyes alkalommal amikor ezt érzed, elhatározod, hogy most változtatsz ezen. Ideje lenne a sarkadra állni és kezedbe venni az életed irányítását. Halogatással maguktól nem oldódnak meg a problémák. Ha a párodat keresed, hagyd, hogy a sors tegye a dolgát és ne türelmetlenkedj!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-19)

Megeshet, hogy, bár tisztában van vele, mit kellene mondania egy adott szituációban, ám mégsem képes megalkudni, s végül a színtiszta igazság beszél majd önbõl, aminek, nem biztos, hogy most mindenki fog is örülni. Ennek ellenére, talán mégis így a legjobb, hiszen, ha bennmaradna valami, s megalkuvóvá válna, akkor az sokáig okozhatna még gyomorgörcsöt, vagy fejfájást önnek!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Előfordulhat, hogy egy próbatételen kell átmennie a kapcsolatotoknak, de nem kell félned semmitől. Ez csak megerősíti és elmélyíti kettőtök kapcsolatát. Ha keresed a szerelmet, akkor azon kaphatod magad, hogy az egyik kollégád társaságát többet keresed,mint az indokolt lenne. Ne ronts ajtóstul a házba, először bizonyosodj meg arról, hogy az illető is hasonlóképpen érez, mint te.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-19)

Hagyja, hogy az érzelmei, játszanak a képzeletével, legyen felszabadult és szárnyaljon! Ma nem éppen a racionalitásnak van itt az ideje, inkább az önfeledt vidámságnak, ami méltán megédesítheti a napját, így érdemes rá törekednie. Legyen bárhol, vagy csináljon bármit, érezze nagyon jól magát!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Jelenlegi párkapcsolatod biztonságot nyújt számodra, de mégsem érzed magad teljesen boldognak. Lehetséges, hogy erre az érzésre magadban kell keresned a választ, és nem a párodat kellene okolni. Először a fejedben és a lelkedben kellene rendet tenned. Ha egyedülálló vagy, jól érzed magad a bőrödben! Régen nem érezted már magad ennyire kiegyensúlyozottnak, és kifejezetten élvezed a szabadságot, függetlenséget.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-19)

A mai napon egy nagy lépést tehet a céljai felé, kedves Rák, amennyiben sikerül jól kombinálnia a vidám hangulatot a kötelezõkkel. Ha ugyanis jó a kedve, ma játszi könnyedséggel veheti az akadályokat, ami gyorsabb tempót, s végül, nagyobb eredményeket is vonhat maga után!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: