Hétvégi szerelmi horoszkóp.

Kos

A jegyedben haladó Vénusz hatására a konfliktusok szinte kikerülhetetlenek, különösen, ha nem tudod levetkőzni mások feletti uralkodási vágyadat. Ha tiszteletben tudnád tartani mások érzéseit, akkor sokkal simábban mehetnének a dolgaid. Ha vitába keveredsz valakivel, akkor azt azonnal próbáld meg rendbe hozni és ne hagyd, hogy elfajuljanak a dolgok.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Ma egy nagyon jó ötlete támadhat valamivel kapcsolatban, amit érdemes lenne esetleg, ha csak körvonalakban is, de lejegyeznie, mielõtt teljesen kiverik a fejébõl. Annál is inkább, mivel, volumenébõl fakadóan, tekintélyesebb mennyiségû idõt is igénybe vehet a kidolgozása, így jobb, ha mindig kéznél lesz a jövõben az alap.

A csillagjegyed alapján kiderül, hogyan változol meg, ha szerelmes leszel...

Bika

Kissé elszomorít az a helyzet,hogy megint te voltál az, aki kompromisszumot vállalt a kapcsolatért. Ám minden egyes alkalommal amikor ezt érzed, elhatározod, hogy most változtatsz ezen. Ideje lenne a sarkadra állni és kezedbe venni az életed irányítását. Halogatással maguktól nem oldódnak meg a problémák. Ha a párodat keresed, hagyd, hogy a sors tegye a dolgát és ne türelmetlenkedj!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Meglehet, hogy ma kissé lassabban halad, amit eltervezett, azonban a kényelmes tempó most kifejezetten jól is eshet önnek, így ne is erõltessen semmit. Az ilyen nyugodt, kiegyensúlyozott légkör amúgy is jót tesz a kreativitásnak, amivel lehet, hogy a végére többet halad majd, mintha agyon hajszolná magát. Csak nyugodtan, kedves Bika!

Ikrek

Előfordulhat, hogy egy próbatételen kell átmennie a kapcsolatotoknak, de nem kell félned semmitől. Ez csak megerősíti és elmélyíti kettőtök kapcsolatát. Ha keresed a szerelmet, akkor azon kaphatod magad, hogy az egyik kollégád társaságát többet keresed,mint az indokolt lenne. Ne ronts ajtóstul a házba, először bizonyosodj meg arról, hogy az illető is hasonlóképpen érez, mint te.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Rendkívül legyen óvatos a közlekedéssel és más, fizikai tevékenységekkel, kedves Ikrek, ugyanis kisebb sérüléseket szenvedhet, ha nem vigyáz. Mindazonáltal, ma egy kellemes meglepetésben is része lehet, talán titkon sejti is milyenben, egy olyas valaki részérõl, akirõl nem is gondolná, így igazán izgalmasan alakulhat a nap!

Rák

Jelenlegi párkapcsolatod biztonságot nyújt számodra, de mégsem érzed magad teljesen boldognak. Lehetséges, hogy erre az érzésre magadban kell keresned a választ, és nem a párodat kellene okolni. Először a fejedben és a lelkedben kellene rendet tenned. Ha egyedülálló vagy, jól érzed magad a bőrödben! Régen nem érezted már magad ennyire kiegyensúlyozottnak, és kifejezetten élvezed a szabadságot, függetlenséget.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

A mai napon, a verbális kommunikáció, sokkal rosszabban megy majd önnek, mint a testi, kedves Rák, s, ahogy mondani szokás, ne erõltesse, ami nem megy, viszont, hajtson rá arra, ami igen! Öleljen, csókoljon és szeressen, amikor és ahogy csak lehet... Hátha csurran-cseppen majd valami visszafelé is!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: