A Vízöntő szívét sikeresen megdobogtatja egy új ismerőse. Hétvégi szerelmi horoszkóp!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-30)

Kedves Vízöntõ, ön gyakran kerül olyan helyzetbe, hogy maga elé helyezi környezete igényeit. Ma is számtalan kéréssel, kérdéssel találja szemben magát, amiket bizony lehet, hogy most nem fog tudni teljesíteni, megválaszolni. Ne bánkódjon, sokszor az is nagy tanulság lehet, ha felmerül egy kérdés, a válasz pedig, meglátja, idõvel jönni fog.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kos

Úgy tűnik a hétvége folyamán előtör belőled a durcás kisgyerek, aki mindent akar és azonnal, nem kevés bosszúságot okozva ezzel partnerének és családjának. Légy türelmes és gondold át kétszer is mit mondasz, mert azzal könnyen megbánthatsz másokat. Ingerlékenységed rossz hatással van rád is, hiszen rengeteg okod van, ami miatt élvezhetnéd ezt a csodás hétvégét. Ne bosszankodj inkább nézz körbe, és értékeld mindazt amid van!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-30)

Ma meglehet, hogy elkapja az otthona, környezete kitakarítása, szépítgetése iránti vágy, amibe természetesen, szívesen vonna be másokat is. Ha az elgondolás megvan, ne is habozzon, kedves Kos, hívjon össze egy jó társaságot, akikkel, örömmel csinálna ilyesmit, s rendezzenek egy kellemesen és hasznosan eltöltött délutánt, még, ha csak a találkozásig és beszélgetésig is jutnak a végére!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2024-01-04

Bika

Féltékenységi vita árnyékolja be a Bikák hétvégéjét, aminek hatása rányomja a bélyeget az egyébként gondtalan hangulatra. Ha mélyen magadba nézel, rájöhetsz, hogy valóban adtál-e okot a párodnak a féltékenységre, vagy csak ő lát rémeket. Vasárnap este felé tisztázhatjátok a félreértést, és átbeszélhetitek, hol volt az a pont, ahol félreértettétek a másikat. Fontos, hogy türelmes legyél és ne reagálj agresszívan. Ha partnered jogosan volt féltékeny, akkor érdemes elgondolkodni azon, vajon mi állhat a háttérben.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-30)

A mai napon, igencsak sok türelemre lehet szüksége az emberekhez, kedves Bika, ugyanakkor, ha sikerül mindenkivel közös nevezõre jutni, együtt kiváló csapatot alkothatnak, így nagyon dinamikusan haladhatnak majd a dolgaikkal. Délutánra érdemes lenne beiktatni egy kirándulást, vagy egy nagy sétát a parkba, kipihenendõ a napközbeni fáradalmakat, hiszen a természetnél nincs is megnyugtatóbb, különösen, ha még az idõjárás is barátságosan viselkedik.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

A Hold és Merkúr nehezített fényszögkapcsolata miatt félreértések adódhatnak közted és a párod között. Nincs kedved a nagy veszekedéshez, ezért a hangulat eléggé feszült lehet az elkövetkezendő két napban. A legjobb, ha megvárod amíg a vihar magától elül, mert jelenleg nem tudod a konfliktust helyesen kezelni. Ha kissé lenyugodtatok, a következő hét elején visszatérhettek a félreértés tisztázásához.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-30)

Lehet, hogy ma kissé nehezen tud koncentrálni aktuális feladataira, mert valami mindig eltereli a figyelmét, vagy éppen, folyton-folyvást felidegesítik. Legyen mégis türelmes, kedves Ikrek és próbáljon összpontosítani, hogy mindez ne befolyásolhassa jelentõsen eredményességét.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Továbbra is csak álmodozol az igaz szerelemről, de tenni nem igazán teszel érte. A hétvége kitűnő lehetőséget nyújt, hogy kezedbe vedd az irányítást, és végre a tettek mezejére lépj. Ahelyett, hogy vársz a csodára, neked magadnak kell megteremtened azt. Ha nyitott vagy, és kezdeményező, az univerzum is hasonlóképpen fog reagálni. Ez igaz abban az esetben is, ha kapcsolatban élsz. Ne mindig a párodtól várd el az első lépéseket, te magad is tehetsz lépéseket felé!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-30)

Ma igazán kreatív napja lehet, kedves Rák. Használja ki, hogy ma olyan rengeteg jó ötlet kavarog a fejében és, ha van ideje, valósítsa meg mindahányat, ha pedig most éppen más teendõi vannak, írja le új gondolatait, hogy egy ráérõs napon megvalósíthassa õket.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: