A Vízöntő szívét sikeresen megdobogtatja egy új ismerőse. Hétvégi szerelmi horoszkóp!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-29)

Ma igencsak sokat gazdagodhat spirituális értelemben, kedves Vízöntõ, ugyanis, meglehetõs érzékenységet mutatnak e téren a csillagok. Kedvez ez az idõszak annak, hogy új, különös dolgokkal foglalkozó embereket ismerjen meg, vagy szakrális helyeket keressen fel, s mélyítse a misztikus területeken szerzett tudását. Használja ki rendkívüli szenzitivitását!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kos

Úgy tűnik a hétvége folyamán előtör belőled a durcás kisgyerek, aki mindent akar és azonnal, nem kevés bosszúságot okozva ezzel partnerének és családjának. Légy türelmes és gondold át kétszer is mit mondasz, mert azzal könnyen megbánthatsz másokat. Ingerlékenységed rossz hatással van rád is, hiszen rengeteg okod van, ami miatt élvezhetnéd ezt a csodás hétvégét. Ne bosszankodj inkább nézz körbe, és értékeld mindazt amid van!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-29)

Ma számos új emberrel ismerkedhet meg, ami legfõképpen mai, szakmai tevékenységének köszönhetõ, néhányan közülük ráadásul, meglehetõsen jó partnernek bizonyulnak a jövõbeni terveihez. Bármennyire is bizalomgerjesztõnek tûnnek, csak lassan, tapogatózva ossza meg velük elképzeléseit, hogy még idõben megállhasson, ha szükséges!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-07-07

Bika

Féltékenységi vita árnyékolja be a Bikák hétvégéjét, aminek hatása rányomja a bélyeget az egyébként gondtalan hangulatra. Ha mélyen magadba nézel, rájöhetsz, hogy valóban adtál-e okot a párodnak a féltékenységre, vagy csak ő lát rémeket. Vasárnap este felé tisztázhatjátok a félreértést, és átbeszélhetitek, hol volt az a pont, ahol félreértettétek a másikat. Fontos, hogy türelmes legyél és ne reagálj agresszívan. Ha partnered jogosan volt féltékeny, akkor érdemes elgondolkodni azon, vajon mi állhat a háttérben.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-29)

Ma bármilyen program is kerüljön képbe, mondjon rá igent, kedves Bika, hisz igazán ráférhet már önre egy kis jókedv, kikapcsolódás, különösen, ha nem csak a forma, hanem a partner is ideális ehhez. Igyekezzen ugyanakkor ne éjszakába nyúlóan mulatni, hogy a kikapcsolódást követõen, ki is tudja kellõképpen pihenni magát, hogy ezzel tökéletes legyen a feltöltõdés!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

A Hold és Merkúr nehezített fényszögkapcsolata miatt félreértések adódhatnak közted és a párod között. Nincs kedved a nagy veszekedéshez, ezért a hangulat eléggé feszült lehet az elkövetkezendő két napban. A legjobb, ha megvárod amíg a vihar magától elül, mert jelenleg nem tudod a konfliktust helyesen kezelni. Ha kissé lenyugodtatok, a következő hét elején visszatérhettek a félreértés tisztázásához.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-29)

A mai nap igencsak gondot okozhat a koncentráció, kedves Ikrek, mivel a körülmények miatt, nagyon megosztott lehet a figyelme a szerelem, a magánélet és az aktuális teendõi között. Ha máshogy nem megy, próbáljon meg szelektálni, mert az nem vezethet túl messzire, ha mindenbe belefog, de valójában semmivel sem tud haladni érdemben.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Továbbra is csak álmodozol az igaz szerelemről, de tenni nem igazán teszel érte. A hétvége kitűnő lehetőséget nyújt, hogy kezedbe vedd az irányítást, és végre a tettek mezejére lépj. Ahelyett, hogy vársz a csodára, neked magadnak kell megteremtened azt. Ha nyitott vagy, és kezdeményező, az univerzum is hasonlóképpen fog reagálni. Ez igaz abban az esetben is, ha kapcsolatban élsz. Ne mindig a párodtól várd el az első lépéseket, te magad is tehetsz lépéseket felé!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-29)

A mai nap, mindennél jobban vágyhat egy kis nyugalomra, pihenésre, kedves Rák, így ne is rendelje alá minden idejét a tennivalóknak, s amint lehet, pihenjen, olvasgasson, sétáljon egy kicsit, vagy csak egyszerûen, aludjon egy nagyot. Az este, amennyiben kimozdul otthonából, úgy kifejezetten, izgalmasan alakulhat, így biztosan nem ártana elõtte egy kis délutáni szunyókálást megejtenie!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: