Oroszlán

Nagyon megtetszik valaki neked szombaton, aki azonban úgy tűnik elérhetetlen számodra. Lehet, hogy nem volt szerencsés az első találkozás, és éppen túlságosan ráerőlteted magad. Vegyél vissza egy kicsit a tempóból és hagyd, hogy az események magukkal sodorjanak. Semmiképp se ragaszkodj görcsösen az elképzeléseidhez, hiszen, ha most nem is ő lesz az igazi számodra, annak valószínűleg nyomós oka van.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-30)

Ma igazán ki lehet éhezve a tudásra, kedves Oroszlán, hiszen agya csak úgy szívja magába az információkat. Ez a nap pedig igazán alkalmas is egy kis olvasgatásra, mert családjában harmónia és nyugalom uralkodik, ilyenkor pedig tud szakítani egy kis idõt az informálódásra.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

A hétvégén csak add önmagad, hiszen ez több mint elegendő az ismerkedésnél. Nem kell szerepeket játszanod vagy megfelelned mások elvárásainak, mert te önmagadban elég és szerethető vagy. Ha görcsösen kapaszkodsz mások vagy a társadalom által elvárt sztereotípiákhoz, az sosem vezet jóra. Egyedi vagy és különleges. A jövendőbeli partnered pont ezt fogja értékelni igazán. Ha kapcsolatban élsz, sem kell teljesen kifordulnod önmagadból, hiszen a szerelmed is pont a valódi személyiségedbe szeretett bele.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-30)

Ma technikai zûrbe keveredhet, kedves Szûz, ami kihatással lehet anyagi ügyeire is. vigyázzon, megbízhatatlan számítógéppel ma inkább ne próbáljon fontos utalásokat bonyolítani, mert lehet, hogy pont a folyamat közben adja meg magát a gép. Ma kitartása biztosan elõbbre fogja vinni, mint szerencséje, így az is lehet, hogy csak egy jó adag türelemre lesz szüksége, hogy el tudja végezni elektronikus ügyeit.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

3 női csillagjegy, akik mellett minden férfi szerencsés lesz: Csak úgy vonzzák a pénzt...

Mérleg

Már régóta elhallgatsz valamit, amiről úgy érzed, most jött el az idő, hogy nyíltan és őszintén beszélj. Hogy ismét közel engedj magadhoz valakit, elengedhetetlen, hogy leszámolj a belső démonaiddal és kétségeiddel. Ahhoz, hogy a jövendőbeli pároddal őszinte tudj lenni, először saját magadnak kell bevallanod az igazat és felvállalnod az érzéseidet. Ha kapcsolatban élsz, elérkezettnek látod az időt, hogy egy fontos témáról nyíltan beszélj a partnereddel.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-30)

Túl szigorú önmagához kedves Mérleg. Ha a dolgok nem mennek jól, az nem feltétlenül az ön hibája. Természetesen ön akkor is csak magában keresi a bajt és éppen ezért egy kicsit elvonulna családjától, hogy egyedül tudja átgondolni ügyeit, azonban lehet, hogy ez szeretteivel konfliktusokhoz vezethet, így legyen velük nagyon diplomatikus.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Ezt a hétvégét inkább a barátaiddal töltöd, mintsem szívügyekkel foglalkozz. Kissé unod már a randizást és a folyamatos párkeresést, ezért engedélyezel magadnak egy kis pihenőt. Jól is teszed, hiszen pont akkor fog szembejönni veled a szerelem, mikor nem kajtatsz görcsösen utána. Ha kapcsolatban vagy, akkor szakíts egy kis időt magadra, hogy hiszen a Skorpióként kiemelten fontos, hogy időről-időre kicsit egyedül legyél.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-30)

Ma nagyon beleáshatja magát valamibe, kedves Skorpió, ami anyagilag, vagy talán más aspektusból is, ígéretesnek tûnik. Lelkesedése a téma iránt odáig sodorhatja, hogy eljuthat valakihez, aki rendkívül értékes gondolatokat oszthat meg önnel, sõt, talán hosszabbtávon is partnernek ígérkezik!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: