Nyilas

Ezen a hétvégén lehetőségetek nyílik átbeszélni jövőbeli terveiteket a partnereddel, és megvizsgálni, hol tart a párkapcsolatotok. Lehetséges, hogy amíg egyikőtök készen áll egy komolyabb elköteleződésre (legyen ez házasság, gyermekvállalás, ingatlanvásárlás vagy csak összeköltözés) addig a másik inkább még maradna a jelenlegi helyzet biztonságot jelentő keretei között. Ha egyedülálló vagy, a hétvégén te magad is felismerésre jutsz azzal kapcsolatban, mit is vársz el egy párkapcsolattól igazán.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-30)

Egy barátja telefonhívása, vagy e-mail-je új karrier lehetõségére hívhatja fel figyelmét, kedves Nyilas. Biztos sok történetet fog hallani arról, hogy akik már benne vannak ebben a bizniszben, azok mennyire szeretik és milyen sikeresek, azonban járjon alaposan utána az ajánlatnak, mert lehet, hogy nem is olyan nagyszerû lehetõségrõl van szó, mint amilyennek elõször hangzott.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak

A Hold és Vénusz pozitív, támogató fényszögkapcsolata kihozza belőled a lágy és érzelmes énedet. Ez számodra is újdonság, hiszen Bakként a realitás talaján mozogsz, ritkán engedsz az érzelmeknek. Azonban ebben a két napban meglehetősen könnyen fejezed ki szeretetedet, és te magad is igényled az ölelést és simogatásokat. Ne feledd, hogy ez nem gyengeség, és nyugodtan felvállalhatod sebezhető oldalad, ez csak sokkal emberibbé és bátrabbá tesz téged a külvilág szemében.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-30)

Ma meglehetõsen erõsnek és ambiciózusnak érezheti magát, kedves Bak, ami nagyszerû lelki háttér lehet ahhoz, hogy valami nagyot alkosson! Ne féljen újszerûen megközelíteni a dolgokat, mint ahogy senki, mert most ez lehet a hihetetlen teljesítmény elérésének a kulcsa!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Izgalmasan telik a hétvégéd, és az sem kizárt, hogy megismersz egy új személyt akivel meglepően jól érzed magad. A sok közös vonás és érdeklődés végtelen beszélgetési témákat szolgáltat nektek, ezért úgy tűnik, kezdesz kicsit belehabarodni. A szabadságodat azonban most is mint legfőbb kincsedet tartod szem előtt, ezért lazán kezeled a dolgot: erre a kötetlenségre és könnyedségre van most szükséged, ez nem is kérdés.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-30)

Ma nagy eséllyel barátkozhat össze, köthet barátságot egy olyas valakivel, aki nagy hatást gyakorolhat életére. Vezesse be mielõbb a baráti körébe, mutassa be minél több embernek, hogy ezzel is mindinkább közel tudhassa magához!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

Magabiztosnak érzed magad, ha szívügyekről van szó, de vigyázz, te sem vagy tévedhetetlen! Most túl sok mindent tehetsz kockára szerelmi téren, és nem számolsz az esetleges következményekkel. Ne rohanj bele vakon a semmibe, mert ami elsőre jó ötletnek tűnik, az hosszú távon nem biztos, hogy az. A legjobb amit tehetsz, hogy óvatosan lépdelsz a célig és nem felejtesz el minden eshetőséget számításba venni.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-30)

Az lehet az érzése ma, kedves Halak, hogy valami nagyon nincs rendben, valószínûleg azonban, talán csak egy kis perspektíva-igazításra van szükség. Vizsgálja meg több szemszögbõl is a látszólagos problémát, majd keresse a megoldást tisztán analitikus módon, akkor hamar célt érhet!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: