A Szűzzel találkozni szeretne az exe. Hétvégi szerelmi horoszkóp!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-06-18)

Vigyázzon, kedves Szûz, mert ma könnyen kenyérre kenhetõ lehet, s ezt mások, de különösen szerettei, alkalmasint, nem is lesznek restek kihasználni. csak nehogy imázsa, vagy éppen pénztárcája súlyos kárát lássa lágyszívûségének!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kos

Nem is tudod, mikor voltatok utoljára kettesben? Ezen a hétvégén szakítsatok egy kis időt egymásra, hogy újból felélesszétek a szunnyadó tüzet. Ha azt érzed, hogy a kapcsolatotok monoton vagy ellaposodott, talán a párod tarsolyában lapul pár ötlet, amivel feldobhatjátok. Az őszinte és nyílt kommunikáció kulcsfontosságú, és mindketten szorongás nélkül beszélhettek a vágyaitokról az építőleg hat közös életetekre. Ha egyedül vagy, ez a hétvége különösebb események nélkül fog eltelni.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-06-18)

Lehetõsége lehet ma, kedves Kos, hogy valakinek átadja tudását, tanítson valami hasznosat. Ne fukarkodjon az információval, hiszen úgy tûnik, végre nyitott fülekre talált. Legyen türelmes és következetes tanár, és lehet, hogy a jövõben mások is megkereshetik azzal, hogy nekik is nyújtson segítséget.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétvégi szerelmi horoszkóp: A Bak szívét rabul ejti valaki

Bika

Itt az ideje őszintének lenni a randipartnereddel, hiszen már így is sok időt elfecséreltél. Próbáld meg vele tapintatosan, de őszintén közölni, hogy nem látod értelmét a további találkozásoknak. Ha ez fájdalmas is lesz, ne feledd, hogy elsősorban saját magadat kell nézned ebben a szituációban. Fel a fejjel, hiszen rengeteg lehetőség vár még rád, és ha ő nem is volt az Igazi, talán majd legközelebb nagyobb szerencsével jársz.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-06-18)

Ma úgy érezheti, kedves Bika, hogy nincs mit mondania. Egyszerûen valahogy kifogyott a mondanivalóból. No nem végleg, de ma egész egyszerûen legszívesebben egész napját csendben olvasgatva, elmélkedve, vagy semmit téve töltené. Ne tartsa vissza magát, engedjen a kísértésnek és ajándékozza meg magát egy csendes, nyugodt nappal.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Nem biztos, hogy ez a hétvége a megfelelő arra, hogy az újdonsült párodat bemutasd a családodnak. Talán még nem elég komoly a kapcsolatotok, de előfordul, hogy kiszemelted nem szeretne egyenlőre ilyen komolyan elköteleződni. Vedd figyelembe az álláspontját, és semmiképp ne sértődj meg, ha közli veled, hogy ennek még nem jött el az ideje. Ha lassabb ütemben haladtok, az csak mélyebbé és megfontoltabbá teszi a kapcsolatotokat.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-06-18)

Ma egy kicsit magányosnak érezheti magát, kedves Ikrek. Olyan gondolatai támadhatnak, melyek annyira egyediek, hogy azt hiheti, senki nem értené õket, s miattuk önt sem. Lehet, hogy többen tudnának azonosulni megállapításaival, mint gondolná, csak meg kell találnia azt a bizonyos társaságot.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Úgy érzed, a családod tudat alatt is nagy befolyást gyakorol rád szerelmi ügyekben. Ez talán megnyilvánul abban, hogy nekik szimpatikus partnereket keresel vagy a jóváhagyásuk nélkül nem randizol mással. Neked kell eldöntened kinek akarsz megfelelni: saját magadnak és az önálló értékrendszerednek vagy a családodnak? Nincs azzal baj ha szereted őket és fontos a véleményük, de tanulj meg önállóan döntéseket hozni!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-06-18)

Kedves Rák, ma valami igencsak leköti gondolatait. Olyannyira, hogy komolyan habozhat döntést hozni az ügyben. Semmiképpen se hamarkodja el ítéletét, inkább, ha nagyon nem jutna dûlõre a kérdésben, tegye félre és lehet, hogy pár napon belül az élet ad rá választ ön helyett.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: